okádni tudnék mind2 csapattól és stábjától. nekem azt senki ne próbálja megmagyarázni,hogy néhány suttyó,90es iq-val rendelkező senkiházi,aki évi 1-2 milliárd forintot kap és a legjobb szakemberek foglalkoznak velük,ne tudják kezelni az indulatokat. az első félidő az utóbbi évek legjobb clasico félideje volt,erre így elb*ni a másodikat

a real nagyon jól kezdett,agresszíven letámadott,de úgy láttam,hogy ezt vagy fizikálisan nem bírják hosszú ideig vagy még szervezettségi gondok vannak. vitán kívül,mind2 meccset nyerni kellett volna,mert a lehetőségek(hovatovább ziccerek) megvoltak. a kupákat,meccseket az nyeri,aki berúgja a helyzeteket. ehhez elég 1 helyzet,meg 20%os labdabirtoklás is,azzal is lehet győzni.
a második félidő hozta a "kötelezőt". egyik csapatot sem kell félteni,de realosként a saját házam előtt kell sepernem. marcelo,pepe,ramos,khedira,xabi,mourinho... perez helyében egytől-egyik bontanám a szerződésüket. ez itt a real madrid. a világ tán legnagyobb klubja,itt nem szoktak ilyen jószágok rohangálni. akár mit nyernek,ezzel a kerettel nem lesz Real Madrid a real madrid. a barcáról sem vagyok feltétlen jó véleménnyel,azt képzelje mindenki ide.
partiban volt a két csapat a fociban,a harcot nyertük,de kupát nem adtak érte. kár. és még csodálkoznak páran,hogy a saját csapatom meccsét sem ülök le gyakran megnézni,mert nem szórakoztat és nem kapcsol ki?! itt tart a foci,ez nem foci

részemről itt lezártam a tegnapi meccsel való foglalkozást