Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ziipp
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:52:42

Zozzy 5 írta:világ egyik legjobb hátvédje lehetne ha lenne agya. de nincs. és pont. olyan szinten ostoba, hogy az eltereli az egész képet a képességéről. ilyen a világon nincs, hogy ha 2szer befűzik utána borul a fejébe minden mint egy domino és nyújtott lábbal megy a boltba tejért is.
:D Sajnos igen. Valamelyik blogon írták van Bommelről, de ide illik:
"rutinból még a feleségének is odalépked tánc közben..." :D :D :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:51:26

Buitre írta:Gratula a kupához!
Küff.
Buitre írta:Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)
Mostanában ez a menő. "MI FELVÁLLALJUK A FAULTOKAT". Meg hogy VV aljas. Elkövette ő is mint más, a bíró nem fújta be, de azt megvettük, UEFA, UNICEF, siófoki lovasrendőrök.

Nem félünk Pepétől, mert emberelőny lesz előbb vagy utóbb. Ami zavar az A.A., Marci taposása, persze nem fújta be a bíró, ergo ugyanaz mint VV-é, mert ezt is megkaptam már :lol:

Grat ezért az """úriemberek""" klubjának.
Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
Isszák Mourinho szavait, ennyire vezetve csordát max az Alföldön látni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:51:03

Egyetértek. Lassan eljutunk oda, h. tiszteletet érdemel legalább Ronaldo, mert kimarad ezekből a dolgokból. Hajtott nagyon, de ma is kiderült, hogy egyszerűen nincs meg benne az, ami Messiben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Initom
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:49:05

Corvy írta:
Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
Mindig, szakadok mikor megnézem:
http://www.youtube.com/watch?v=pdzaBWfAax8

De C-ben legalább tisztelem hogy kimarad a favágósdiból. Egy felfújt hólyag, de legalább nem gyilkol.
úgy gondolom Ronaldot egy szem kritika sem érheti,sőt,példát statuál a többinek. Végigrobotolja a meccseket,nála nincs olyan hogy lehetetlen.

Ne csak a pro-t ,a kontrát is figyelembe kell venni.

szerk.: jó éjt mindenki, s ne háborogjatok :D élvezzétek,ki az újabb kupát,s adjunk hálát az égnek,a srácoknak,meg a Babi néninek.
Abi & Tito
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:46:56

Pepe nem rossz, egyenesen borzalmas. Azon kívül, hogy semmi játékintelligenciája nincs, egy vadbarom, akiben mindig-eredménytől, állástól függetlenül-benne van a piros lap. Jó pár éles szituban jött ez már elő- ez már Bl kiesést is eredményezett-de úgy látszik, a szurkolóik számára ő a védőetalon :lol: Reméljük jó sokáig kezdő lesz még, addig jó nekünk. Fogalmatlan, képzetlen, töketlen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hArpi89
Jugador del Barça

2011.08.18. 01:45:53

Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD

De C-ben legalább tisztelem hogy kimarad a favágósdiból. Egy felfújt hólyag, de legalább nem gyilkol.
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Initom
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:44:27

ab1daL írta:
csababarca írta:Pepe a mindekori real madrid szégyene. Ha megírták volna az alapításkor,hogy milyen játékost nem akarnak látni sose a madridban,akkor őt írták volna le.

Az meg,hogy világklasszis védő. Lehet,de nagyon jól titkolja.

Leírtam én is,hogy a színészkedéseinket nem szeretem,de inkább ez,mint a brutalitás.
Pedig egyetértek, Pepe nem lehetne egy rossz védő, de amíg ilyen eszetlen marad (erre nagy esély van, hogy pályafutása végéig megmarad ilyennek) addig nem hogy világklasszis, még a klasszis szót is sértőnek találom rá.
Talán pályafutása vége,1 v. két éven belül lesz...mert előbb említett hentesek elintézhetnék,de ami valószínűbb,előbb utóbb komoly eltiltásokat fog kapni.
Abi & Tito
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2011.08.18. 01:44:17

a képlet egyébként roppant egyszerű:
nincs rugdosódás - nincs "színészkedés"
van rugdosódás - van "színészkedés"
kikapcs- bekapcs

egyébként meg ha a bírók nem teszik, hogyan lehet ezt az alattomos, rugdosódós taktikát másképp kivédeni?
okosok?
ziipp
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:43:16

Véleményem szerint Pepe és Marcelo sem lenne rossz játékos, de mentálisan sajnos kihívásokkal küszködnek. Bármikor eldurranhat az agyuk, és ez kockázatot jelent. A madridi döntéshozók helyében mérlegre tenném ezt a dolgot... Bár az a gond, hogy most már késő beépíteni új embereket a védelembe, amihez egyébként sem elég egy nyári felkészülés.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.18. 01:43:13

Mou nak vége Ő is tudja.
A lapjait kiteregette,bíztak benne ,szerették de szerintem itt a vége mindenféle bizalomnak,ezt semmilyen Real nem viseli el nem hogy a mostani.
Remélem eltakarodik a világ végére a mocskos munkájával együtt.

Szép volt fiuk:)
Enjoy
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:42:32

Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:41:51

csababarca írta:Pepe a mindekori real madrid szégyene. Ha megírták volna az alapításkor,hogy milyen játékost nem akarnak látni sose a madridban,akkor őt írták volna le.

Leírtam én is,hogy a színészkedéseinket nem szeretem,de inkább ez,mint a brutalitás.
Pedig egyetértek, Pepe nem lehetne egy rossz védő, de amíg ilyen eszetlen marad (erre nagy esély van, hogy pályafutása végéig megmarad ilyennek) addig nem hogy világklasszis, még a klasszis szót is sértőnek találom rá.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ukku
Barça C

2011.08.18. 01:41:35

olvasgattam kicsit madridistán ... ott annak is örülnek az emberek, hogy rugdoskodni tudnak :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:41:22

Buitre írta: Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)
világ egyik legjobb hátvédje lehetne ha lenne agya. de nincs. és pont. olyan szinten ostoba, hogy az eltereli az egész képet a képességéről. ilyen a világon nincs, hogy ha 2szer befűzik utána borul a fejébe minden mint egy domino és nyújtott lábbal megy a boltba tejért is. lehet is maszlagolni amíg el nem töri valaki lábát. fosni védőtől max. azért szoktak, mert veszélyes az ellenfél karrierjére, ha csak simán szerel, akkor tisztelik. ha te az előbbire kihúzod magad és büszkén hirdeted, hogy nálatok játszik, akkor téged még nem kúrtak fel úgy igazán focipályán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2011.08.18. 01:44:33-kor.
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2011.08.18. 01:41:15

recrea írta:Kap egy nyaklevest M. :D

http://www.youtube.com/watch?v=d_w6A55poNY
kár, hogy nem ököllel kapta. már nagyon kijárna neki!
Danka00792
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:40:29

osho írta:http://www.youtube.com/watch?v=YqJXAgXavAQ
ez a Mourinho de egy vicces gyerek...
Socio tökéletesen leírta. Ha az edző ilyeneket csinál, mit várjunk a játékosoktól?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.18. 01:39:20

Pepe a mindekori real madrid szégyene. Ha megírták volna az alapításkor,hogy milyen játékost nem akarnak látni sose a madridban,akkor őt írták volna le.

Initom írta:
nem irigylem a szurkolókat se...legalább is nekem,nehezemre esne ilyen csapatnak drukkolni...még úgy is ha a többség,pozitív személyiség... :roll:

Túloldalon általános megállapítás,mondhatom dogma lett,hogy Marcelo kaszabja, egy mezei belépő volt. innentől kezdve,nincs miről beszélni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.08.18. 01:41:10-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Initom
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:38:06

Pepét előbb vagy utóbb,de elfogják tiltani,hosszabb időre,vagy esetleg örökre.
Nagyon szimpatikus kezdett lenni a reál a meccs közbe...erre... Marcelo,és Pepe visszarántott a valóságba.
(ramos,jajj,őt majdnem kifelejtettem)

Fejlődött a Madrid,a játékosok nagy része előtt le a kalappal,de...és mindig itt a de,egyszerűen nem bírom felfogni, hogy ezek a favágó játékosok,miért játszanak a nagybetűs reálba.

nem irigylem a szurkolókat se...legalább is nekem,nehezemre esne ilyen csapatnak drukkolni...még úgy is ha a többség,pozitív személyiség... :roll:
Abi & Tito
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:37:55

Rivaldo11 írta: Amúgy meg ha Pepe a nyóckerbe' a betonoson csinálna hasonlókat, tuti úgy menne haza, hogy a kezében vinné mindkét lábát...
Hát erről biztosíthatlak :!: Minden labdára nyújtott lábbal érkezett a gyökér.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:37:54

Szóval ekkora főparasztot mint Marcelo...Ilyet...Én nem is értem,rendre ezt játsza a real,és akkor még Özilnek állt följebb,Mou is beszáll a balhéba???Hát ez mi...???Áhh mondanám hogy nincs szó,de van sajnos,ez tipikus realos viselkedés...

És természetesen ezt a mostani főleg Mou éra alatti realra értem,és nem a korábbiakra természetesen régen tiszteletreméltó csapat volt a Madrid,ezt már teljesen elveszítették... ÉS a botrány az lesz,hogy Flóri,meg a többi kiáll majd a játékosok mellett,és még nekik fog följebb állni,nem tudom mit de vmit megint ki fognak találni miért is nem nyertek...És tényleg egész jók voltak,néhol szépen fociztak,de vhogy a végén azt éreztem,hogy egy ekkora suttyó csapat egyszerűen nem nyerhet,nem érdemli meg a viselkedése miatt...A labdarúgás hál Istennek igazságot szolgáltatott!!! :)

Node a lényegről,mert azért volt foci is...
Megejegyzem ha most nem vert meg minket a Madrid, akkor soha,mert a 2 csapat között óriási különbség volt erőnlétben,a Madrid játékosok szemmel láthatóan gyorsabban reagáltak,gyorsabban futottak,gyorsabban odaértek,ez nem véletlen,nálunk még nem volt meg a megfelelő alapozás...És ezért nagy csapat ez,mert ígyis behúztunk a kupát...Elképesztő mekkora egyéniségeink vannak,akik eldöntötték a mai meccset...

És most külön fejezet Messinek...Szal tényleg ez embertelen,ilyet nem lehet...A strandról fut be,az előző meccsen végig rosszul van,hány,de lő egyet meg ad egy gólpsszt,itt meg 1 gólpassz de olyan,pffff...És a gólok,szal ne szépítsük,ha ő nincs tuti nem nyerünk...Rendre megteremti magának és a társaknak a helyzeteket...Már megint ő hozta a meccset,persze nem kisebbítve a többiek érdemeit,mert persze kellett ehhez mindenki,pl Valdes nem gyenge azért,vagy Alves mit játszott ma te jó ég...De ez a 2 gólja,már megint parádé...Majdnem elsírtam magam mikor berúgta a győztes gólt,és nem azért mert hogy nyertünk,hanem mert olyan szép volt... :) :) :) Szal mekkora zsuga volt az,milyen sebességgel,megjegyzem Cescnek azért hiába látszik jó szeme van...

És Pep ma kiválóan cserélt,ezzel nyertük meg a meccset sztem,amikor behozta Adrianot gondoltam magamban,na ez az,pont ő kell még ide,kellett védekezébe is meg azért előre se rossz a srác,Keita is jó csere volt,valszeg Busi azért elfáradt,ugye ő sérült volt...és Cesc is nagy húzás volt,bár kicsit aggódtam mennyire fogja érezni,hát sok lehetősége nem volt labdába érni,de mikor megtette az jó volt...Sztem jó lesz ez,nem éreztem idegennek a csapatban,és öröm volt látni a madridiakat,hogy nem tudták hova fussanak,mindenhol volt egy zseni a kp.n,úgy játszották ki a madridot ahogy nem szégyelték,jövőben kiváncsi lennék hogy hasonló állasnál mikor időt kell húzni,labdatartás a cél,mert azért ő a miatt jött be még,legalábbis a szándék az volt,akkor ha fölállunk így,hogy Messi plusz álomkp, akkor ki veszi el tőlünk a labdát,s mennyi idő alatt...Sztem senki és soha... :D :D :D

No száz szónak is egy a vége,szép volt,Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2011.08.18. 01:41:42-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2011.08.18. 01:37:44

kanty írta: A Barcelona részéről nem értem, h miért kell ennyit színészkedni. A Madrid játékosai eléggé durvák, nem kell még egy lapáttal rátenni az egészre.
Ez valóban nem szép, jobb lenne úgy nyerni, hogy elmaradnak ezek az alattomos dolgok, de a Madrid kemény, sokszor túl agresszív játékára (a jelenlegi szabályok szerint) ez a legjobb ellen taktika. Főleg egy ilyen kiélezett meccsen muszáj valamit lépni, és nem lehet hagyni, hogy az ellenfél föléd kerekedjen az agresszivitásával. És ugye Iniestáék nem éppen 2 méteres izomkolosszusok, szóval marad a provokálás, és a sárgalapok kikényszerítése, ami után vissza kell venniük.

És a mostani Madridban van pár olyan játékos, aki hajlamos felhúznia magát, és elborulni, ami után jön a kiállítás, ami meg szintén jó kimenetel, nem is beszélve arról, hogy mennyivel jobban játszik egy nyugodt és koncentrált játékos, mint aki azon agyal, hogy tud alád rúgni...

Szóval én úgy gondolom, hogy ez a jó ellen taktika Mourinhoék keménykedése ellen, más csapatok ellen nem is nagyon csinálják Messiék, illetve a Madrid ellen is csak akkor, amikor azok már elkezdenek odalépegetni. Szóval azért lelkiismeretfurdalásom nincs emiatt :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2011.08.18. 01:38:39-kor.
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:36:39

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:34:53

Megettétek a labdaeldugós figurákat? Most még meg tudtátok, de mi lesz, ha majd 2x ennyit futnak Xaviék? Hm...? Akkor is menni fog...?
Amúgy meg ha Pepe a nyóckerbe' a betonoson csinálna hasonlókat, tuti úgy menne haza, hogy a kezében vinné mindkét lábát...
Eddig megmentette a Jóisten őt egy Albelda-Javi Navarro féle emberkétől, de ami késik...
Rivaldo-A Legnagyobb.
osho
Barça C

2011.08.18. 01:32:24

http://www.youtube.com/watch?v=YqJXAgXavAQ
ez a Mourinho de egy vicces gyerek...
"Sosem kérdezted, mégis sosem tagadtam:
saját magam hite vagyok magamban "
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.18. 01:29:30

Buitre írta:Gratula a kupához!

Amúgy meg:
nálatok van olyan aki amúgy tiszteli,és bírja Pepét?
Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)
már bocsánat,de ezt komolyan gondolod? Pepétől fosunk,de nem a tudásától,hanem az agya azon (sajnos nagyobb) részétől, ami a durvulást irányítja.

Nem tudom te kinek, kiknek a szavára adsz, de ha találsz egy olyan magyar foci szakértőt, vagy régi focistát, aki szerint Pepe Madridba való, akkor nevezd meg. De szerintem a külföldi szakértők is elítélik őt. Csak azt nem látom nap mint nap.

Minden fontosabb, nagyobb meccsre jut tőle 2 olyan megmozdulás,amiért a régebbi szellemiségű csapataitokba kizárt lenne a tagsága.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése