Szóval ekkora főparasztot mint Marcelo...Ilyet...Én nem is értem,rendre ezt játsza a real,és akkor még Özilnek állt följebb,Mou is beszáll a balhéba???Hát ez mi...???Áhh mondanám hogy nincs szó,de van sajnos,ez tipikus
realos viselkedés...
És természetesen ezt a mostani főleg Mou éra alatti realra értem,és nem a korábbiakra természetesen régen tiszteletreméltó csapat volt a Madrid,ezt már teljesen elveszítették... ÉS a botrány az lesz,hogy Flóri,meg a többi kiáll majd a játékosok mellett,és még nekik fog följebb állni,nem tudom mit de vmit megint ki fognak találni miért is nem nyertek...És tényleg egész jók voltak,néhol szépen fociztak,de vhogy a végén azt éreztem,hogy egy ekkora suttyó csapat egyszerűen nem nyerhet,nem érdemli meg a viselkedése miatt...A labdarúgás hál Istennek igazságot szolgáltatott!!!
Node a lényegről,mert azért volt foci is...
Megejegyzem ha most nem vert meg minket a Madrid, akkor soha,mert a 2 csapat között óriási különbség volt erőnlétben,a Madrid játékosok szemmel láthatóan gyorsabban reagáltak,gyorsabban futottak,gyorsabban odaértek,ez nem véletlen,nálunk még nem volt meg a megfelelő alapozás...És ezért nagy csapat ez,mert ígyis behúztunk a kupát...Elképesztő mekkora egyéniségeink vannak,akik eldöntötték a mai meccset...
És most külön fejezet Messinek...Szal tényleg ez embertelen,ilyet nem lehet...A strandról fut be,az előző meccsen végig rosszul van,hány,de lő egyet meg ad egy gólpsszt,itt meg 1 gólpassz de olyan,pffff...És a gólok,szal ne szépítsük,ha ő nincs tuti nem nyerünk...Rendre megteremti magának és a társaknak a helyzeteket...Már megint ő hozta a meccset,persze nem kisebbítve a többiek érdemeit,mert persze kellett ehhez mindenki,pl Valdes nem gyenge azért,vagy Alves mit játszott ma te jó ég...De ez a 2 gólja,már megint parádé...Majdnem elsírtam magam mikor berúgta a győztes gólt,és nem azért mert hogy nyertünk,hanem mert olyan szép volt...

Szal mekkora zsuga volt az,milyen sebességgel,megjegyzem Cescnek azért hiába látszik jó szeme van...
És Pep ma kiválóan cserélt,ezzel nyertük meg a meccset sztem,amikor behozta Adrianot gondoltam magamban,na ez az,pont ő kell még ide,kellett védekezébe is meg azért előre se rossz a srác,Keita is jó csere volt,valszeg Busi azért elfáradt,ugye ő sérült volt...és Cesc is nagy húzás volt,bár kicsit aggódtam mennyire fogja érezni,hát sok lehetősége nem volt labdába érni,de mikor megtette az jó volt...Sztem jó lesz ez,nem éreztem idegennek a csapatban,és öröm volt látni a madridiakat,hogy nem tudták hova fussanak,mindenhol volt egy zseni a kp.n,úgy játszották ki a madridot ahogy nem szégyelték,jövőben kiváncsi lennék hogy hasonló állasnál mikor időt kell húzni,labdatartás a cél,mert azért ő a miatt jött be még,legalábbis a szándék az volt,akkor ha fölállunk így,hogy Messi plusz álomkp, akkor ki veszi el tőlünk a labdát,s mennyi idő alatt...Sztem senki és soha...
No száz szónak is egy a vége,szép volt,Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!