Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig egyetértek, Pepe nem lehetne egy rossz védő, de amíg ilyen eszetlen marad (erre nagy esély van, hogy pályafutása végéig megmarad ilyennek) addig nem hogy világklasszis, még a klasszis szót is sértőnek találom rá.csababarca írta:Pepe a mindekori real madrid szégyene. Ha megírták volna az alapításkor,hogy milyen játékost nem akarnak látni sose a madridban,akkor őt írták volna le.
Az meg,hogy világklasszis védő. Lehet,de nagyon jól titkolja.
Leírtam én is,hogy a színészkedéseinket nem szeretem,de inkább ez,mint a brutalitás.
világ egyik legjobb hátvédje lehetne ha lenne agya. de nincs. és pont. olyan szinten ostoba, hogy az eltereli az egész képet a képességéről. ilyen a világon nincs, hogy ha 2szer befűzik utána borul a fejébe minden mint egy domino és nyújtott lábbal megy a boltba tejért is. lehet is maszlagolni amíg el nem töri valaki lábát. fosni védőtől max. azért szoktak, mert veszélyes az ellenfél karrierjére, ha csak simán szerel, akkor tisztelik. ha te az előbbire kihúzod magad és büszkén hirdeted, hogy nálatok játszik, akkor téged még nem kúrtak fel úgy igazán focipályán.Buitre írta: Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)
kár, hogy nem ököllel kapta. már nagyon kijárna neki!
Socio tökéletesen leírta. Ha az edző ilyeneket csinál, mit várjunk a játékosoktól?osho írta:http://www.youtube.com/watch?v=YqJXAgXavAQ
ez a Mourinho de egy vicces gyerek...
Initom írta:
nem irigylem a szurkolókat se...legalább is nekem,nehezemre esne ilyen csapatnak drukkolni...még úgy is ha a többség,pozitív személyiség...
Hát erről biztosíthatlakRivaldo11 írta: Amúgy meg ha Pepe a nyóckerbe' a betonoson csinálna hasonlókat, tuti úgy menne haza, hogy a kezében vinné mindkét lábát...
Ez valóban nem szép, jobb lenne úgy nyerni, hogy elmaradnak ezek az alattomos dolgok, de a Madrid kemény, sokszor túl agresszív játékára (a jelenlegi szabályok szerint) ez a legjobb ellen taktika. Főleg egy ilyen kiélezett meccsen muszáj valamit lépni, és nem lehet hagyni, hogy az ellenfél föléd kerekedjen az agresszivitásával. És ugye Iniestáék nem éppen 2 méteres izomkolosszusok, szóval marad a provokálás, és a sárgalapok kikényszerítése, ami után vissza kell venniük.kanty írta: A Barcelona részéről nem értem, h miért kell ennyit színészkedni. A Madrid játékosai eléggé durvák, nem kell még egy lapáttal rátenni az egészre.
már bocsánat,de ezt komolyan gondolod? Pepétől fosunk,de nem a tudásától,hanem az agya azon (sajnos nagyobb) részétől, ami a durvulást irányítja.Buitre írta:Gratula a kupához!
Amúgy meg:
Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)nálatok van olyan aki amúgy tiszteli,és bírja Pepét?
Szerintem is az erőnlét miatt támadtak le minket,de az tény hogy sokat fejlődtek csapat szinten,de szerencsére van egy Messink :)meg persze egy nagyon jó csapat,üdv FábregasRivaldo11 írta:Na, ez a legnagyobb tévhit!geridoss írta:a tavalyi önmagukhoz képest sokat fejlődtek, vagy csak fel merik vállalni a nyílt, támadó játékot.
Komolyan azt ne gondolja senki, hogy ha fittek leszünk, nem félkészek, ugyanígy felvállalják a támadófocit ellenünk, ugyan...
murinnyó pontosan tudta, hogy nem képesek ugyanarra a futómennyiségre a játékosok, ki akarta ezt használni, csak ezért volt bátor...
ősszel nem meri ezt meglépni, annak megint 5-ös a vége.
Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)nálatok van olyan aki amúgy tiszteli,és bírja Pepét?
és színésztársulatnak hogyan szurkolhat egy focibarát? ez mind hülyeség, nem számít annak, aki szívből drukkol egy csapatnak. ha nem érted ezt, nem vagy igazi szurker, és húzni fogsz máshova, ha nem fut majd a szekérMég mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
Itt van,hányan nem bíztak a saját csapatukban?Pavel írta:Mou olyan volt, mint egy óvodás. Belecsípek Pistikébe aztán mutogatom, hogy ő kezdte.
A meccsről. A végére lerágtam az összes körmöm, de megérte.
Végezetül egy üzenet az idetévedő madridistáknak.
Nézzék meg a tavalyi meccs végét (5-0), kupadöntő végét és a mai meccs végét, ha megvan a különbség kérem szóljatok.
Na, ez a legnagyobb tévhit!geridoss írta:a tavalyi önmagukhoz képest sokat fejlődtek, vagy csak fel merik vállalni a nyílt, támadó játékot.