Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát mindenesetre, biztos jobb lenne Pedro-tol, mindjárt itt a félidő vége, és Pedro semmit nem mutatott.bali 15 írta:Alexis kellene Pedro helyèbe,keresztbe lenyelnè azt a görcs kis Coentraot.
Akkor Villa helyébe jöjjön.Bob_Marley írta:bali 15 írta:Alexis kellene Pedro helyèbe,keresztbe lenyelnè azt a görcs kis Coentraot.![]()
Pedro csapatunk legjobbja, a gólon kívül minden akcióban benne van, s az jelent elől veszélyt!
Coentraot meg szépen megfogja, s Alonso belépéseire is bezár!Villa aki halványabb!
bali 15 írta:Alexis kellene Pedro helyèbe,keresztbe lenyelnè azt a görcs kis Coentraot.
Szerintem meg az egyik leggyengébb. Benzema már nem egyszer forgatta meg, előző meccsen is, most is. Inkább akkor Alves.Blade írta: A védelemből szerintem Abidal teljesit a legjobban, legtöbb labda benne akad el...
A védelemből szerintem Abidal teljesit a legjobban, legtöbb labda benne akad el...9Dave írta:A védelmen kéne javítani
Gondolj bele milyen lehetett nekik az 5-0 vagy a 2-6messideco írta:Kicsit kezd már idegesíteni a Real