Ha minden igaz akkor a szokásos kezdő áll fel,legalábbis ezek az előzetes hírek,és én örülük...Ez nem az a meccs ahol próbálgatni,meg bemutatni kell az embereket,komoly meccs ez kupáért,a világ 2. legerősebb csapata ellen...Arról nem is beszélve,hogy igazából lélektani előnyre tesz szert ki megnyeri a kupát,hisz a legnagyobb rivális ellen van a meccs,aki ellen egész évben küzdeni fognak...Szal sztem,és Pep is így gondolkodik valszeg:
VV-Alves-Mascherano-Pique-Abidal-Busi-Xavi-Ini-Pedro-Messi-Villa
Puyi helyett Mascherano,remélem azért összekapja magát,legutóbb nem volt vmi magabiztos...Abidal még a veszélyes,mert vasárnap botrányosan rossz volt,Pep sztem elbeszélgetett a fejével az tuti,mert így ezt nem lehet...De lehet aztán Adriano kezd helyette,az is benn van...És nem feltétlen lenne baj,nem tudom Abi mennyit tud javulni,márpedig sokat kéne...
A többi poszton meg kezdjen aki szokott,megszokott játékosok,kik érzik egymást,labdabiztosak,ugyanis a labdabiztossággal fogjuk megnyerni a meccset,ebben biztos vagyok...Alexis,Cesc meg bejöhet a 70. perc körül,remélhetőleg egy lefutott meccsen...

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!