Bob_Marley írta:Nem kapunk gólt miénk a kupa!Egyáltalán nem lennék elégedetlen egy helyzet nélküli 0:0-val!Persze nem erre játszunk, de a stabil védekezés megalapozhatja elől is a támadásokat!
Keita az első gólban úgy érzem benne volt, ment Özillel, majd látta, hogy baj van a szélen, volt egy mozdulata kifelé, Özil meg beszáguldott a kapu elé, az más kérdés, hogy nem szabadott volna engedni, hogy középre kerüljön a labda!De összetett volt, hogy nem giazán tudtuk megtatani a labdát!Pontatlan volt mind Thiago mind Iniesta!Keita alig adott el labdát, s zavart is rengetegszer, s szerzett is labdát, az egész csapat idegenül mozgott!Rengetegszer már a saját térfélen eladtuk a labdát, s Alves oldalán folyamatosan 2-1ek alakultak ki!Persze Busquets szerepeltetése illetve Xavié is indokolt lenne, de még Fabregas majd 3 edzés után biztos, hogy nem érezné a játékot Barca DNS ide vagy oda!Keita nem élete meccsét játszotta, de őt tenni felelősé kicsit erős számomra!Nem éreztem, hogy rosszul mozgott volna a posztján, ismétlem Thiago és Iniesta is rendkívül gyengén játszott, s az ő feladatuk lett volna a csapat mozgatása, illetve Messié (tudjuk ő beteg volt)!
Szerdán már más lesz a kép s Xavi rengeteget segíthet, láthattuk, hogy mikor beállt vasárnap is, egyből feljebb tudtunk lépni!A mesternek játszania KELL, mert ismét bebizonyosodott, hogy félkarú óriások vagyunk nélküle!
Ott a pont. Végre ott lesz Sergio, aki nagyon hiányzott és remélhetőleg Piqué is. Thiago helyére pedig mindenképpen Xavit, vagy Cesct tenném be. A legnagyobb problémát elől érzem. Villa és Sanchez elég jól mozgott és Pedro is nagyon jól állt be, de Messi nagyon szürke volt. De hát őt kihagyni...

Háátul pedig egyértelműen gyengusz volt a védelem, de Adriano sztem nem olyan jó védekezésben. A stílusa olyan mint Alvesé, de pont a Real ellen nem szoktak a szélsővédőink fölfutkározni. Akkor én így állnék fel: Valdes-Alves, Piqué, Sergio, Abidal-Xavi/Cesc, Mascherano, Iniesta-Sanchez/Pedro, Messi, Villa. Ezzel a csapattal azt hiszem kicsit jobb lenne a védekezésünk és a labdát is meg tudnánk tartani.