SuperMessi írta:Szerdán ezt a felállást megnézném szívesen:
-------------- VV --------------
Alves Pique Fontas Adriano
---------- Busquets ----------
---- Fabregas -- Iniesta ----
-- Sanchez - Messi - Villa --
Hát azért én várnék még Fontassal...Kicsi ő még ehhez,az lenne mint Thiagoval...Okés tré volt középen Abidal is meg Mascherano is,de sztem Fontas még ennyit se tudna jelenleg...Még hangsúlyozom...
Fabregast sem játszatnám,okés tuti nem kell neki sok hogy beilleszkedjen,de azért sztem ennél több,arról nem is beszélve,hogy jó ideje az Arsenalban sem játszott meccset,szal ha már megvan a kupa akkor behoznám mindenképp,de addig maradjon csak Xavi,aki azért tutira megfelelő állapotban lesz szerdára...
Sanchezzel is az a bajom,hogy jó volt,de ha megfigyeltük csapatjátékban még nyílván nem az igazi,meg kell szoknia,márpedig a labdatartás,a csapatjáték a legfontosabb dolog a madrid ellen,és ebben még jobb Pedro,nyílván ő megszokta a Barca játékát,Alexis még nem...
De sztem Pep sem fog kockáztatni,pláne miután mostmár azért nem is kell,mert sérültek lesznek olyna állapotban...Vasárnap sem viccből állt így fel a csapat,hanem mert nem merte egész meccsen játszatni a nagyokat...Sztem pláne hamár jól jöttünk ki ebből az egészből,nem fog kockáztatni,és ez lesz a felállás:
VV
Alves-Mascherano-Pique-abidal
Busi
Xavi Ini
Messi Villa Pedro
És sztem egy góllal nyerünk és meg lesz az első kupa...