Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig te se vagy új a fórumon, hozzá szokhattál ezekhez a pesszimista gondolatokhoz.Bestbarca írta:Így van Kalap1988...Hasonló a véleményem...
Én nem tudom mit kell sopánkodni,meg aggodalmaskodni...
Az nem érv, hogy 3 napot edzettek kb együtt és nincsenek formában ( sérültek, Copa America és a többi), míg a Madrid hetek óta kb teljes kerettel készült? Ne vicceljünk már, jogos lenen a dolog, ha ez szeptemberben van, de még messze nem vagyunk formában, be nem fogunk ragadni,mert 1-2 hét szerintem elég a formához, illetve sok csapatot így is megverünk. Emlékezzünk, tavaly a Sevilla ellen is kb annyira rosszul játszottunk mint most és mi lett a vége. Nem állítom, hogy szerdán már gálát látunk, de valamelyik első bajnokin már könnyen lehet. Én inkább jó jeleket vélek felfedezni, de persze, akik csípőből Guardiola ellenesek ( nem célzok senkire) azok az előző években is meccsről-meccsre szinte temették a csapatot és kárörvendők voltak, ha kikaptunk, mintha csak Pep ellen szorítanának, nem pedig a Barcelonának ( ez mostanában kiegészült az Anti-Rossel fan klubbalZozzy 5 írta:helytálló guardiola nyilatkozata, miszerint büszke a játékosira. tudniillik tegnap a klasszisai mentették meg a teljesen ötlettelen edzőnket egy olyan madrid ellen, ahol óriási a fejlődés. az eddig látottak alapján nagyon a küszöbön van egy kipukkadás nálunk. még a tegnapról annyit, hogy abidal magához képest félelmetesen [auto_cenzúra] volt ahogy középen iniesta is, elől villa és messi a góljaikon kívül pedig nem voltak a pályán.
Ezt én is így látom. Lehet, h most ezek az egyéni villanások elegek leszenek a Szuperkupa győzelemre, de sürgősen és jelentősen kell javulni a csapatnak, mert a bajnokságra ez kevés lesz. Ha pl. a az elején beragadnánk, az elmúlt két év szoros bajnokságait figyelembe véve nagy baj lenne.Zozzy 5 írta:helytálló guardiola nyilatkozata, miszerint büszke a játékosira. tudniillik tegnap a klasszisai mentették meg a teljesen ötlettelen edzőnket egy olyan madrid ellen, ahol óriási a fejlődés. az eddig látottak alapján nagyon a küszöbön van egy kipukkadás nálunk. még a tegnapról annyit, hogy abidal magához képest félelmetesen [auto_cenzúra] volt ahogy középen iniesta is, elől villa és messi a góljaikon kívül pedig nem voltak a pályán.
Igen, mert te daffy vagy! Kb az egyetlen objektív madridista, akivel mostanában találkoztam. A véleményem teljesen ugyanez. Én a többi szurkoló véleményére lennék kíváncsi!daffy írta:nem,ezért nem is megyek veled focizni,illetve nem kapok évi 5 millió eurós fizetést,meg az isten tudja még mit. ezzel nem megmagyarázni akarom,de tudják,hogy mit vállalnak.Cali írta:Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre, mit csinál Pepe a Barca meg egy néhány csapat ellen... Sajnos azt kell mondani, Xabi, Pepe, Ramos és Khedira kb csak azért játszik a klasszikusokon, hogy mocskos belépőkkel lassítsák a játékot. Még mielőtt leoltana pár madridista, hogy ez kemény foci nem kisasszonyok sportja, azoknak feltenném ezt a kérdést: Nektek mennyire ízlene, ha kimennénk focizni és a fejetek magasságában rugdosnánk meg hátulról nyújtott lábbal lekaszálnánk titeket? Akkor is azt mondanátok, hogy jogos amit csinálunk, mert ez foci és a keménység hozzá tartozik?
az én szememben khedira 2 sárga után elhagyta volna a pályát,pepe dettó nem fejezte volna be,xabi sárga,sanchez narancssárga,valdes sárga,marcelo sárga. 1-1 tizi maradt el. a véleményem ez volna,elképzelhető,hogy kihagytam valamit.
Cali írta:Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre, mit csinál Pepe a Barca meg egy néhány csapat ellen... Sajnos azt kell mondani, Xabi, Pepe, Ramos és Khedira kb csak azért játszik a klasszikusokon, hogy mocskos belépőkkel lassítsák a játékot. Még mielőtt leoltana pár madridista, hogy ez kemény foci nem kisasszonyok sportja, azoknak feltenném ezt a kérdést: Nektek mennyire ízlene, ha kimennénk focizni és a fejetek magasságában rugdosnánk meg hátulról nyújtott lábbal lekaszálnánk titeket? Akkor is azt mondanátok, hogy jogos amit csinálunk, mert ez foci és a keménység hozzá tartozik?
nem,ezért nem is megyek veled focizni,illetve nem kapok évi 5 millió eurós fizetést,meg az isten tudja még mit. ezzel nem megmagyarázni akarom,de tudják,hogy mit vállalnak.Cali írta:Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre, mit csinál Pepe a Barca meg egy néhány csapat ellen... Sajnos azt kell mondani, Xabi, Pepe, Ramos és Khedira kb csak azért játszik a klasszikusokon, hogy mocskos belépőkkel lassítsák a játékot. Még mielőtt leoltana pár madridista, hogy ez kemény foci nem kisasszonyok sportja, azoknak feltenném ezt a kérdést: Nektek mennyire ízlene, ha kimennénk focizni és a fejetek magasságában rugdosnánk meg hátulról nyújtott lábbal lekaszálnánk titeket? Akkor is azt mondanátok, hogy jogos amit csinálunk, mert ez foci és a keménység hozzá tartozik?
kakasugynok007 írta:Szerintem minden El Clasicót optimistán kell kezdeni -még ha nem is mi vagyunk az esélyesek-.Aki szerint a Barca kikap az fogadjon a Madridra mert ha a Madrid nyer akkor az is jó és ha a Barca nyer akkor meg azért jó.
Dehogy lesz világvégeszajko írta:nekem is ez a megérzésem,de nem nagyon érdekel,ha kikapunk,akkor kikapunk. engem hidegen hagy. a szuperkupa nem nagyon érdekel...Bogyó írta:Lehet engem pesszimistának vagy akárminek titulálni, de szerintem a mai meccset a Madrid nyeri. 2-1 a tippem. De ne nekem legyen igazam.
de sajnos vannak olyan emberkék a fórumon,akik vereség esetén világvégével dobálóznak
de bízom a csapatban,hogy rámcáfolnak
nekem is ez a megérzésem,de nem nagyon érdekel,ha kikapunk,akkor kikapunk. engem hidegen hagy. a szuperkupa nem nagyon érdekel...Bogyó írta:Lehet engem pesszimistának vagy akárminek titulálni, de szerintem a mai meccset a Madrid nyeri. 2-1 a tippem. De ne nekem legyen igazam.
Nem csak a sérülések jelentenek egy club életében problémát:)sjd írta:Ez azért komolypeccerta írta: Náluk is ott vannak a sérültek és egyéb problematikák,max nem kiabálják világgá.![]()
Eltitkolják a sérüléseket? (a válogatott fordulókból kiindulva inkább kitalálják őket...)
Meg mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy titokban tartanának olyanokat, hogy a fél csapat egy új igazolást is beleértve aug 8-án érkezett, úgyhogy szerintem nincs is ilyenről szó
Ez azért komolypeccerta írta: Náluk is ott vannak a sérültek és egyéb problematikák,max nem kiabálják világgá.
socio66 írta:több ideje készül együtt a teljes keretük? igen.peccerta írta:Semmi,de semmi nem bizonyítja számomra hogy esélyesebb lenne a Real,még akkor sem ha Ők játszanak otthon.
kevesebb sérültjük/nem teljesen egészséges játékosuk van? igen.
hagyományosan gyengén játszunk pep óta a szuperkupákon,főleg az első meccsen? igen.
ez szerintem elég ok,de még idevehetem azt is hogy jobban dolgozik bennük a reváns a tavalyi dolgok után.
a fogadóirodák is a madrid mellett tették le a voksukat,mindenki látja a tényeket.
ez persze nem jelenti azt hogy ne rukkolhatnánk ki valami meglepetéssel ma is,illetve hogy a későbbi klasszikusokon ne mi lennénk megint az esélyesek.
de a mai meccset helyén kell kezelni,ha esetleg nem úgy sikerül.