Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Baker! Hát nem ő közvetitett!redlions írta:Számomra új infót hallottam (személyesen) Somos Ákostól. Ezek szerint ő is, tesója is az élő meccset közvetíti és azt felvételről adják le. A másik meccsről, ami élőben megy, arról meg semmit nem tudnak....
(Alba-Univer meccs előtt kérdeztem meg.)
Miért Méhes Gábor nem jó??? Amúgy rohadt nagy kosárlabda fan és mindenkiről tud mindent. Első számú sportja amúgy a kosár, csak focihoz szerződteték (Info Méhes Gábortól, mikor Újvidéken voltunk válogatott meccsen)Bodi írta:Ezt nem értem tejesen,elég furán van megfogalmazva,de nem hinném,hogy csak heti 1 meccset adnak!Captain írta:Ha jol olvastam a cikkben, akkor ott 13 csucsmerkozest+dontot emlegettek.., akkor ezek szerint csak heti 1 meccset latunk (mar aki eddig tudta nezni) a 4 helyett???![]()
![]()
![]()
A kulon osszefoglalonak orulnek, mert az, h most a V3-on ejjel 1-kor csak a golokat ledaraljak az nem nagy szam..
Azt írják,hogy 3 csomagban árulják a meccseket,és ezek közül a legjobbat vették meg.Nem hinném,hogy heti 1 meccset kínálnak fel a Bajnokok Ligájából.Ez túl nagy hülyeség lenne.Azt sajnálom,hogy nem a Sport1 szerezte meg,főleg azért,mert akkor lehet,hogy Hajdú B. István visszakerült volna hozzájuk és végre lenne jó kommentátor focihoz és NBA-hez!
Ezt nem értem tejesen,elég furán van megfogalmazva,de nem hinném,hogy csak heti 1 meccset adnak!Captain írta:Ha jol olvastam a cikkben, akkor ott 13 csucsmerkozest+dontot emlegettek.., akkor ezek szerint csak heti 1 meccset latunk (mar aki eddig tudta nezni) a 4 helyett???![]()
![]()
![]()
A kulon osszefoglalonak orulnek, mert az, h most a V3-on ejjel 1-kor csak a golokat ledaraljak az nem nagy szam..
raadasul itt erdelybe nincs MTVCaptain írta:Ha jol olvastam a cikkben, akkor ott 13 csucsmerkozest+dontot emlegettek.., akkor ezek szerint csak heti 1 meccset latunk (mar aki eddig tudta nezni) a 4 helyett???![]()
![]()
![]()
Hát simán lehetne a hét gólj!Fernando írta:Kössz!
Szerintem a hét gólja!
Ezt a humor topicba is rakhattad volna!LG írta:Az Artmedia-Inter(0-1) meccs után a Porto edzoje mondta, h az Inter nem lehet nekik ellenfél...pfff...most felébredt talán