Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most kb olyan olyan mint GIO és SYL helyzete!Ronaldinho22 írta:Teljesen egyetértek, most nem jáccott Deco és akko már nem is kell!!!Lenzer írta:Azért mert most Van Bommel jól játszott még nem kell olyanokat mondani, hogy nem kell Deco, legalábbis szerintem!Örüljünk neki, hogy ilyen emberek vannak egy-egy játékos pótlására és akkor még van nekünk egy Iniestánk is!:)![]()
![]()
Az egyik leghasznosabb játékos minek?
![]()
![]()
Hagyjad már ezt te sem hiszed el öcsém Rapika, hogy Deco minek,kapjál már a fejedhez!!!
![]()
![]()
Egyébként V. Bommel jól kente, de akkor is!!
Máris meg akarod "fertőzni" a gyermeket?:D:DPersze nem mintha baj lenne, hiszen drukkoljon a legjobb csapatnak!:D Azon a bizonyos meccsen én is ottvoltam, meg mondjuk az összes többin is, még volt, hogy töröltem is a pályát, mint ifjú kézilabdázó!:D:DXavi Hernandez írta:Srácok! Nem tud valaki gyerekméretű barcamezt ócsóér'?
Teljesen egyetértek, most nem jáccott Deco és akko már nem is kell!!!Lenzer írta:Azért mert most Van Bommel jól játszott még nem kell olyanokat mondani, hogy nem kell Deco, legalábbis szerintem!Örüljünk neki, hogy ilyen emberek vannak egy-egy játékos pótlására és akkor még van nekünk egy Iniestánk is!:)
Elég ha csak a gólt felteszitek!bujna írta:Sziasztok!
Látom az első félidő összefoglalóját felraktátok. Ha fel tudná tenni vki a 2. félidőét is, akkor nagyon megköszönném.