Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Az biztos, Pep eléggé belepiszkált remélem mindenki megállja a helyét.kanty írta:Érdekes és eléggé merész kezdő Guardiolától...
Az hogy Alexis kezdő, szerintem egy elég támadó felfogást mutat, el kell dönteni már most !Ronaldinho&Barca írta:Fincsinek ígérkezik, de én úgy gondolom, hogy hazai pályán lesz majd az igazi csiki-csuki majd..Minimum egy X, de jó lenne győzni, ilyen felforgatott csapattal is, ne feledjük, sokan csak a héten álltak edzésbe!
CSAK A BARCA!!!
Aztán beáll Fontás, szétcselez minden hátulról és ő is gólt rúg. Ha már új igazolás.MessiFan írta:Barca mez, sál fel. Popcorn be (?)....
Bernabeuba nyerni jár az FC Barcaaaaaaaa!
Jó szurkolást és Barca győzelmet mindenkinek!
A két új igazolást, Thiago és Sánchez fog betalálni!

Messi, Alexis, Alves, Xavi se nagyrufolde írta:B csapattal lazán megvertünk mindenkit:) MI lesz ha belépnek a nagyok?:)))))

Pontosan mit is jelent?Atomot Nekik! írta:Szerintem erre a szezonra egész jó jelmondat lehetne...lluisllach89 írta:Jim Beglin mondta, rohadt nagy volt, épp akartam írniAtomot Nekik! írta:Brit kommentátorok: Barcelona - Vorsprung durch Technik! Mekkora!Elkönyvelem.

Nagyjából 0?Capon írta:2 sportszelet fejenként.kakasugynok007 írta:Amúgy ez ér valamit vagy csak preztizs?

Szerintem erre a szezonra egész jó jelmondat lehetne...lluisllach89 írta:Jim Beglin mondta, rohadt nagy volt, épp akartam írniAtomot Nekik! írta:Brit kommentátorok: Barcelona - Vorsprung durch Technik! Mekkora!