Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azt gondoltam hogy nem fog játszani,nekem az is elég ha a lelátón ott lesz Eddig nemvolt túl jó napom,de ennek a hírnek sikerült feldobnia egy csöppetTocy írta:Elvileg holnap lesz bemutatva, és el is utazik a csapattal Madridba, de még nem játszik.Messi-Ini írta:zsíííííííír,jöhet a topic
eddig is vártam,és gondoltam hogy boldog leszek ha érkezik,de azt nem hogy ennyire örülök majd neki Remélem minél hamarabb bemutatják,akár már holnap (?),és el is utazhat a csapattal Madridba.
Mostmár tényleg kész a csapat,legalábbis előrejátékban mindenképp.A védelembe lehetne még igazolni,de az sem létszügséglet,ráér jövőre is.Ha jövő nyáron menne Maxwell,és jönne a helyére Aly Cissokho,meg jönne egy Kh,és olyan keretünk lenne,hogy ha Pep jövőre is marad,amit nagyon remélek,akkor borítékolható a 6 kupa
Elvileg holnap lesz bemutatva, és el is utazik a csapattal Madridba, de még nem játszik.Messi-Ini írta:zsíííííííír,jöhet a topic
eddig is vártam,és gondoltam hogy boldog leszek ha érkezik,de azt nem hogy ennyire örülök majd neki Remélem minél hamarabb bemutatják,akár már holnap (?),és el is utazhat a csapattal Madridba.
Mostmár tényleg kész a csapat,legalábbis előrejátékban mindenképp.A védelembe lehetne még igazolni,de az sem létszügséglet,ráér jövőre is.Ha jövő nyáron menne Maxwell,és jönne a helyére Aly Cissokho,meg jönne egy Kh,és olyan keretünk lenne,hogy ha Pep jövőre is marad,amit nagyon remélek,akkor borítékolható a 6 kupa
"Végre itt van!"gerzsakov írta:Kis off! Ez mit jelent:Ja el tenim Aqui! Piqué írta twitteren Cescnek 3 perce!!!
"Már itt van!"gerzsakov írta:Kis off! Ez mit jelent:Ja el tenim Aqui! Piqué írta twitteren Cescnek 3 perce!!!
Most már itt vagy!gerzsakov írta:Kis off! Ez mit jelent:Ja el tenim Aqui! Piqué írta twitteren Cescnek 3 perce!!!
Mégsem tudnék olyan játékost mondani aki az alap védőnégyesbe bárkihelyett is beférne. Jelenleg.albicelesteX írta:Bármi történjen, egyben biztos vagyok.Papíron a leggyengébb posztunk a védelem lesz.
Nem aggadóm éppen amiatt, mert eddig volt egy Milito a padon,aki helyett inkább a VKP-k lettek védők. Most jönne még valaki (zsákbamacska) ugyanez lenne érzésem szerintalbicelesteX írta:Bármi történjen, egyben biztos vagyok.Papíron a leggyengébb posztunk a védelem lesz.
erre minden bizonnyal addig kell várnod, amíg Cesc a Barça-címer előtt vigyorog feltartott hüvelykujjal...Fecooo írta:nah ki lesz az a modi, aki vállalja a topicnyitást? (gondolom, aki éppen erre jár majd )