Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én Slitherre szavaznék, ha lehet.Fecooo írta:nah ki lesz az a modi, aki vállalja a topicnyitást? (gondolom, aki éppen erre jár majd )
Már Twitteren is mindenki azt írja neki, hogy Good bye.Fecooo írta:5 évre ír alá, a Sport szerint már tegnap összepakolta a cuccait és startra kész
Piqué a twitteren: "ajajajaj! egy kicsit ideges vagyok!" ez nem hangzik jól...ha Cescre utal.noname írta:Nyugi. Sanchez transzfere valóban okot adott az idegességre, hiszen szükség is volt rá, a Cesc transzfer viszont nem létszükséglet. Ha végül nem jön, akkor se járunk rosszul.bottlikakos írta:Már ki**szottul unom,hogy egyszer A-t mondanak,máskor B-t!!!!!!!!!!
ELEGEM VAN,hogy már 2,azaz KÉT teljes nap óta arról cikkeznek,hogy így pár óra,meg olyan megegyezés,meg stb.,meg Wengerék feladták.......
És még mindig nem jelentették be hivatalosan az átigazolást!!!!!DE MIÉRT NEM????
Bezzeg Villa tavaly 2 perc alatt átigazolt,a te**s Fabregas-ügy meg már 3 hónapja tart.Mire várnak???Nem értem.....
A mostani helyzet több mint valószínű h Fabregas idejövetelével végződik, erre több dolog utal:
1. Wenger nyilatkozatai - régebben kijelentette h marad, most csak reménykedik hónapok óta- elég sokatmondó
2. Valdes nyilatkozata, miszerint lehet csak órák kérdése- nos, sztem neki azért vannak jó forrásai. Az előző években minidg csak hívogatták őt a játékosaink.
3. Fabregas kihagyása mindenből: túrák, fotók, stb. - ez is sokatmondó
Előző években csak egy túldramatizált pletyka volt az ideigazolása, hiszen semmi jel nem utalt arra h valóban jön, csak annyit tudtunk h jönni szeretne.
Most minden jel arra utal h jön.
Szóval nyugalom! Jönni fog minden valószínűség szerint, de ha nem jön, akor sincs gond, marad 40 millió, a jövő nyári teljes transzferbudzsé meglesz előre.
Nyugi. Sanchez transzfere valóban okot adott az idegességre, hiszen szükség is volt rá, a Cesc transzfer viszont nem létszükséglet. Ha végül nem jön, akkor se járunk rosszul.bottlikakos írta:Már ki**szottul unom,hogy egyszer A-t mondanak,máskor B-t!!!!!!!!!!
ELEGEM VAN,hogy már 2,azaz KÉT teljes nap óta arról cikkeznek,hogy így pár óra,meg olyan megegyezés,meg stb.,meg Wengerék feladták.......
És még mindig nem jelentették be hivatalosan az átigazolást!!!!!DE MIÉRT NEM????
Bezzeg Villa tavaly 2 perc alatt átigazolt,a te**s Fabregas-ügy meg már 3 hónapja tart.Mire várnak???Nem értem.....
Csigavérbottlikakos írta:Már ki**szottul unom,hogy egyszer A-t mondanak,máskor B-t!!!!!!!!!!
Elég idegesítő már ez a szarakodás...gerzsakov írta:De ezt kapásból cáfolja az a hír, hogy egyikük sincsen keretben a Newcastle ellen! Ami szerintem annak a bizonyítéka, hogy bizonytalan a sorsuk vagy tán többet!Tocy írta:ez a délelőtti nyilatkozata lefordítva...9Dave írta:Tudom hogy ez nem a leghitelesebb oldal de azért beteszem:
http://www.hatharom.hu/article/db4260-w ... arsenalnal
De ezt kapásból cáfolja az a hír, hogy egyikük sincsen keretben a Newcastle ellen! Ami szerintem annak a bizonyítéka, hogy bizonytalan a sorsuk vagy tán többet!Tocy írta:ez a délelőtti nyilatkozata lefordítva...9Dave írta:Tudom hogy ez nem a leghitelesebb oldal de azért beteszem:
ez a délelőtti nyilatkozata lefordítva...9Dave írta:Tudom hogy ez nem a leghitelesebb oldal de azért beteszem:
Bevétel:fcbarca10 írta: 80-at költöttünk?...
Kiko -2
Alexis -26
Fabregas -35
Bojan +12
Romeu +5
Jeffren +4
Torres akkor se játszana többet ha spanyol bajnokságba focizna.18Barca99 írta: "Szegény" Torres