Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugi. Sanchez transzfere valóban okot adott az idegességre, hiszen szükség is volt rá, a Cesc transzfer viszont nem létszükséglet. Ha végül nem jön, akkor se járunk rosszul.bottlikakos írta:Már ki**szottul unom,hogy egyszer A-t mondanak,máskor B-t!!!!!!!!!!
ELEGEM VAN,hogy már 2,azaz KÉT teljes nap óta arról cikkeznek,hogy így pár óra,meg olyan megegyezés,meg stb.,meg Wengerék feladták.......
És még mindig nem jelentették be hivatalosan az átigazolást!!!!!DE MIÉRT NEM????
Bezzeg Villa tavaly 2 perc alatt átigazolt,a te**s Fabregas-ügy meg már 3 hónapja tart.Mire várnak???Nem értem.....
bottlikakos írta:Már ki**szottul unom,hogy egyszer A-t mondanak,máskor B-t!!!!!!!!!!
ELEGEM VAN,hogy már 2,azaz KÉT teljes nap óta arról cikkeznek,hogy így pár óra,meg olyan megegyezés,meg stb.,meg Wengerék feladták.......
És még mindig nem jelentették be hivatalosan az átigazolást!!!!!DE MIÉRT NEM????
Bezzeg Villa tavaly 2 perc alatt átigazolt,a te**s Fabregas-ügy meg már 3 hónapja tart.Mire várnak???Nem értem.....
Elég idegesítő már ez a szarakodás...gerzsakov írta:De ezt kapásból cáfolja az a hír, hogy egyikük sincsen keretben a Newcastle ellen! Ami szerintem annak a bizonyítéka, hogy bizonytalan a sorsuk vagy tán többet!Tocy írta:ez a délelőtti nyilatkozata lefordítva...9Dave írta:Tudom hogy ez nem a leghitelesebb oldal de azért beteszem:
http://www.hatharom.hu/article/db4260-w ... arsenalnal
De ezt kapásból cáfolja az a hír, hogy egyikük sincsen keretben a Newcastle ellen! Ami szerintem annak a bizonyítéka, hogy bizonytalan a sorsuk vagy tán többet!Tocy írta:ez a délelőtti nyilatkozata lefordítva...9Dave írta:Tudom hogy ez nem a leghitelesebb oldal de azért beteszem:
ez a délelőtti nyilatkozata lefordítva...9Dave írta:Tudom hogy ez nem a leghitelesebb oldal de azért beteszem:
Bevétel:fcbarca10 írta: 80-at költöttünk?...
Kiko -2
Alexis -26
Fabregas -35
Bojan +12
Romeu +5
Jeffren +4
Torres akkor se játszana többet ha spanyol bajnokságba focizna.18Barca99 írta: "Szegény" Torres
"Szegény" Torres9Dave írta:Amúgy ha jön Fabregas, a válogatottban is több lehetőséget fog kapni, maga Del Bosque mondta. A spanyol bajnokságban szereplőket játszattja inkább.
Igen, én is láttam, ugyanerre gondoltambarcaaa91 írta:@Tocy (bocsi, telón nem tudok idézni)
A Barca hivatalos oldala twitteren: FCBarcelona. Amúgy Piqué kiírta, hogy: 'Today is gonna be a great day!!' Azt hittem, hogy Fabregasra céloz de lehet csak Shakira jön haza
TIPP:Szerintem érdemesebb inkább ezt az oldalt olvasgatni:levproff írta:Akkor sport.es-ről, meg mundo-ról sem lehet linkelni?Talma írta:Tocy: barcanoticias-t felesleges olvasni. Nem véletlenül van tiltólistán itt (?) Színvonal 0, minden cikkben 5-6 helyesírási/nyelvhelyességi hiba.![]()
Én azért szeretem, mert legalább lefordítják a híreket.
A legtöbb hatásvadász cikk, igaz, többnyire a spanyol lapokból.levproff írta:Akkor sport.es-ről, meg mundo-ról sem lehet linkelni?Talma írta:Tocy: barcanoticias-t felesleges olvasni. Nem véletlenül van tiltólistán itt (?) Színvonal 0, minden cikkben 5-6 helyesírási/nyelvhelyességi hiba.![]()
Én azért szeretem, mert legalább lefordítják a híreket.
Akkor sport.es-ről, meg mundo-ról sem lehet linkelni?Talma írta:Tocy: barcanoticias-t felesleges olvasni. Nem véletlenül van tiltólistán itt (?) Színvonal 0, minden cikkben 5-6 helyesírási/nyelvhelyességi hiba.
Különben melyik a barca hivatalos feedje?barcaaa91 írta:A twitter általában megbízható, ha olyan oldalakat követsz. A hírek nagyon gyorsan terjednek, ezért szeretem. Van a Barcának hivatalos feedje + barcastuff néven is sok hírt lehet olvasni. Ott általában a végére odaírják, hogy sport vagy bbc, stb.. Végülis ha úgy nézzük más lapokból válogatja össze a híreket egy helyre.