Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg már elfogadta az Arsenal a 35 milliós ajánlatot:Ronaldinho&Barca írta:Ha Fabregas 5 csokit bele dob az üzletbe, azért az már becsülendő. Bár van mit törleszteni ugyebár.. Jó lenne lezárni már ezt az egész cirkuszt és végre bejelenteni hivatalosan az érkezését, jövőre pedig megnyerni mindent..
így van, bár ez most hivatalosnak tűnik, még nem nyilatkozott erről senki, és nincs fent a hivatalos oldalon se. Addig...d írta:De ja vu érzés kerülget, amikor erről olvasok... na de egyszer már csak igaz lesz.
Ha tényleg érkezik is, a szuperkupában nem fog játszani még, nagyon korai lenne és csak vele cseszne ki Guardiola, hogy 2-3 edzéssel a lábában berakná, mert lehetetlen így jól teljesíteni.
Azért most már megtartom a szkepiticizmusomat, amíg nem látom a hivatalos weboldalon a hírt.
Senyera írta: Majd ha a mezünkben látom akkor elhiszem.
Majd ha a mezünkben látom akkor elhiszem.hady írta:Megszületett..
Arsenal: elfogadták a 35 millió fontos ajánlatot Fabregasért
A katalán középpályás 35 millió fontért válthat klubot – akár már a mai nap folyamán. A befolyt összegből Arsene Wenger menedzser a védelmet erősítheti meg: Scott Dann, Phil Jagielka vagy Gary Cahill érkezhet az Emiratesbe.
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozz ... id=2090119
Szerintem ezen még felesleges spekulálni, ezek csak újsághírek, és össze-vissza közölnek mindenfélét, ma így, holnap úgy. Majd ha meglesz a transzfer, akkor közlik (talán!) a tényleges feltételeket is.bandika0101 írta:Most lehet ,hogy én vagyok a hülye ,mert nem értem, de! Az az 5 millió amit az arsenalnak kell kifizetnie a fabregasnak, na azzal mi lesz?:D Mert azt kifizeti az arsenal, így fabregasnak lesz 5 millája, azt beledobja az átigazolásába, idáig még mindig oké, de akkor miért is lesz a fizetése minden évben egy 5 éves kontaktusnál 1 millióval kevesebb????? Hiszen ő már 5 millióval beszált és akkor még 5 ???? Vagy ,hogy is van ez , mert nem értem!!!:D
Szerintem arra gondolt,hogy ha valóban ide igazol, akkor 3-4hónap és bejátsza magát a szurkolók szívébe, még azokéba is akik nem éppen szeretik.Ilúvatar írta:ha már népszerűségnél tartunk: Alexis vs. Fabregas?
nálam Alexis kap pontot.
Ebben én is biztos vagyok, de ne siessük el a dolgot. Sok olyan cikk volt már, hogy mindjárt itt a megállapodás.. Én csak akkor hiszem el, ha ott mosolyog Barca mezben Rossellel és Zubival.d írta:A nyakamat tenném rá, hogy Fabregas lesz messze a legnépszerűbb Barca játékos rövid idő alatt.
soha nem tudom megérteni ezeket a jatekosok iránti speciális érzelmeiteket.Ilúvatar írta:most aggódok Thiago iránt....
A nyakamat én nem, de osztom a véleményed.d írta:A nyakamat tenném rá, hogy Fabregas lesz messze a legnépszerűbb Barca játékos rövid idő alatt.