Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lui1698 írta: És socio aláírása bezöldülhet.
Mert Fabreval nem játszanánk jól? Ez most úgy jött le...MessiFan írta: Én már belenyugodtam hogy jön Fabre. Biztosan megoldják valahogy, csak játszunk jól
Akkor Messi meg CR7 összesen mennyit érhez? 300 millió?Tocy írta:Hát Pastore 43...ez az Arsenalos noname kisnigga 18 évesen 12 milla...akkor Fabregas kb 60at ér...
Hát Pastore 43...ez az Arsenalos noname kisnigga 18 évesen 12 milla...akkor Fabregas kb 60at ér...lui1698 írta:Ennyi pénzért szinte ajándék. Ha azt nézzük, hogy milyen emberek mentek itt az elmúlt 1-2 nyáron 40+ milliókért akkor Cesc-ért 35+x az semmi.Fecooo írta:a Sport szerint most 35-öt fizetnénk és további 5-10 milliót eredményektől függően... a Cesc topic a héten megnyílik, már én is azt mondom...
Persze HA igaz. De ez már nem hangzik olyan reménytelennek, mint az eddigi hírek.
Megvan az új négyes.
És socio aláírása bezöldülhet.
Ennyi pénzért szinte ajándék. Ha azt nézzük, hogy milyen emberek mentek itt az elmúlt 1-2 nyáron 40+ milliókért akkor Cesc-ért 35+x az semmi.Fecooo írta:a Sport szerint most 35-öt fizetnénk és további 5-10 milliót eredményektől függően... a Cesc topic a héten megnyílik, már én is azt mondom...
Én erre azt mondom, hogy Chicharito fele akkora játékos sincs, hogy egy new chicharitonak húdenagyon örüljek...samy85 írta:Így van Bob, és mindkét tábornak elég jó érvei vannak. Én a "Cesc-et a csapatba" tábort erősítem....
off:http://www.goal.com/en-us/news/114/mexi ... celona-are
Ha jol értelmeztem az utolsó sorok alapján nálunk fog játszani![]()
elég jó volna
Lehet keveset is mondtál...daffy írta:ezt már olvashattuk 888 alkalommal csak ezen a nyáronbarcaaa91 írta:A deal between Arsenal and Barcelona on the transfer of Cesc Fabregas is close after new talks in the past days. Only details left. [sport]
ezt már olvashattuk 888 alkalommal csak ezen a nyáronbarcaaa91 írta:A deal between Arsenal and Barcelona on the transfer of Cesc Fabregas is close after new talks in the past days. Only details left. [sport]
Az nézőpont kérdése. Én örülnék inkábbalbicelesteX írta:Akkor van baj,ha pályára lép.Skeraj írta:Hello!
Lenne egy kérdésem most olvasom hogy Fabregas rajta van az Arsenal BL-re jelölt keretében! Akkor ettől még ha leigazoljuk, még játszhatna itt a Bl-be vagy már nem?
Azt a szabályt nem törölték már el? Mintha tavaly lett volna valami ilyesmiről szó.albicelesteX írta:Akkor van baj,ha pályára lép.Skeraj írta:Hello!
Lenne egy kérdésem most olvasom hogy Fabregas rajta van az Arsenal BL-re jelölt keretében! Akkor ettől még ha leigazoljuk, még játszhatna itt a Bl-be vagy már nem?
Akkor van baj,ha pályára lép.Skeraj írta:Hello!