Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
http://lsh.lshunter.tv/index.php?option ... yout=popupEigner Zsolt írta:valaki küldene egy linket!!
Francba, hogy Deulofeu nem kezdRobcsyy írta:Kezdő:Lionel85 írta:A Barça Atlétic kerete
Oier, Miño, Balliu, Sergi Gómez, Rosell, Ayala, Carmona, Deulofeu, Dos Santos, Berjón, Rafa Alcántara, Cuenca, Dalmau, Espinosa, Grimaldo, Armando, Lobato, Gustavo, Dongou, Riverola
Miño, Dalmau, Gómez, Rosell, Balliu, Gustavo, Dos Santos, Riverola, Carmona, Lobato,Saúl
Kezdő:Lionel85 írta:A Barça Atlétic kerete
Oier, Miño, Balliu, Sergi Gómez, Rosell, Ayala, Carmona, Deulofeu, Dos Santos, Berjón, Rafa Alcántara, Cuenca, Dalmau, Espinosa, Grimaldo, Armando, Lobato, Gustavo, Dongou, Riverola
A Barca B vegyítve a Juvenil A-val...Messidona10 írta:Akkor ez gyakorlatilag a Barca B meccseként fogható fel? És rendesen 2×45 perc? Valami olyasmi rémlik, hogy nem, persze lehet, hogy az valami más volt...
Akkor mind1,nem lesz majd egy nagy meccs,bár ha a nagyok játszanak akkor sem lett volna az sztemLionel85 írta:Elvileg a nagycsapat játszana, de mivel a katalán kupának kb. nulla a presztízse, meg aztán most fáradtak a játékosok, így átadta a stafétát a fiataloknak és Eusébiónak Pep.Messi-Ini írta:Lehet hogy hülye kérdés,de a mai meccsen mire számíthatunk?Lesz egyáltalán játékos az első csapatból?Vagy csak én gondolom hülyén,és az A csapat játszik?Hogy is vn ez a Katalán Kupa?
Elvileg a nagycsapat játszana, de mivel a katalán kupának kb. nulla a presztízse, meg aztán most fáradtak a játékosok, így átadta a stafétát a fiataloknak és Eusébiónak Pep.Messi-Ini írta:Lehet hogy hülye kérdés,de a mai meccsen mire számíthatunk?Lesz egyáltalán játékos az első csapatból?Vagy csak én gondolom hülyén,és az A csapat játszik?Hogy is vn ez a Katalán Kupa?
Tavaly ha emlékeim nem csalnak, Adriano játszott, meg talán még 1-2 játékos a nagy csapattól, de idén nem lesz ott egy játékos se az A csapatból.Messi-Ini írta:Lehet hogy hülye kérdés,de a mai meccsen mire számíthatunk?Lesz egyáltalán játékos az első csapatból?Vagy csak én gondolom hülyén,és az A csapat játszik?Hogy is vn ez a Katalán Kupa?
A Chivas elleni meccsen a spanyol kommentár Deulofo-nak mondta, az América elleni meccsen asszem argentin kommentár volt, ott rendesen Deulofeu-nak ejtették a nevét.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
Hasonlóképp gondolom én is...bár azt olvasni több helyen, hogy laza meccs volt, és nyerhettünk volna többel is, hát szerintem meg kb ugyanaz keleltt volna, mint a Chivas ellen, a védelmünk brutál rossz. Szerintem ugyanez a kezdő volt játszani a Real ellen is, akkor pedig hátul gyökeres változások kellenek...akkora helyzeteket gyártunk az ellenfélnek, hogy fáj. Középen nem olyan rossz a helyzet, bár Xavi még nem az igazi, de tőle még várható némi javulás. Iniesta egész jó, de tőle is kell egy kicsit több, Thiagonak meg ezeket a halálpasszokat kéne elhagynia...elöl Villa legalább veszélyes, Pedro totál impotens...Atomot Nekik! írta:Jobb volt, mint a Chivas ellen, de a Reallal szemben ez édeskevés lesz. Pedro még mindig nem ébredt fel, szinte alig csinált valamit. Deulofeu a helyén leiskolázta.
Villa továbbra is rossz százalékkal lő és sokat tököl.
Xavi nem elég éles.
A védelem teljes KO volt számomra: lassú, sokszor elbénázott helyezkedés, zavarták egymást, szaladgáltak mint a fejetlen csirkék. Az America által kihagyott ordító helyzetek harmada-negyede bőven elég lesz a Realnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog ez összeállni a Szuperkupára. Ugyan Pep knows, de most csak tanácstalanul bámulok...
Én meg a kettőt összevonva Dülofeunak mondom, aztán készéS írta:Több spanyol nyelvű közvetítést és interjút láttam amiben úgy ejtették, ahogy le van írva, tehát Deulofeu.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
Több spanyol nyelvű közvetítést és interjút láttam amiben úgy ejtették, ahogy le van írva, tehát Deulofeu.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?