Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ez igaz, de mondjuk nagy különbség, hogy Jones stabil kezdő volt a PL-es Blackburnben, játszott (méghozzá jól) az utánpótlás angol csapatban, míg Oxlade-Chamberlain tavaly a harmadosztályú Southamptonban tolta, ott se volt stabil kezdő.Fecooo írta:a MU meg a 19 éves Jones-ért adott majd' 20 millát... hihetetlenül túlértékeltek a brit (azon belül az angol...) játékosok, még most is rám jön a röhögőgörcs, amikor eszembe jut Carroll ára...levproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.
10M fontról írnak. Eskü sirok.![]()
örülnöd kéne, mert végre egy angollevproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.
10M fontról írnak. Eskü sirok.
Az Arsenal, aki egykoron (pár éve) a legszebb focit játszó angol csapat volt, még európai szinten is talán csak a Barca múlta felül ilyen téren.. egyre inkább hülyét csinál magából...levproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.

a MU meg a 19 éves Jones-ért adott majd' 20 millát... hihetetlenül túlértékeltek a brit (azon belül az angol...) játékosok, még most is rám jön a röhögőgörcs, amikor eszembe jut Carroll ára...levproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.

A francia L'Équipe értesülései szerint az angol élvonalbeli Arsenal francia labdarúgója, Samir Nasri megegyezett a Manchester Cityvel, így már csak a két klubnak kell megállapodásra jutnia.LM10 írta: Az Arsenal szerintem gyengébb lett, mint tavaly. És még Nasri és Fabregas távozása is a levegőben van.

ez rendben is van, meg minden, de azért egy olyan gól után,amit még a Barca is megirigyelhetett volna,és bármely más csapat is, ne az akció szépségét emeld ki, hanem, hogy az ellenfél miért nem akadályozta meg azt, ami elvileg a játék szépsége,és lényege, és a szurkolóknak (teszem azt itt a semlegeseknek,és M.U.soknak) a legnagyobb öröm (gól,szép akció után)Bob_Marley írta: .
.
Na de ezt így megszokhattad ozsi, már ezerszer leírtam én a védőmúltamat nem tudom meghazudtolni.
.
.

Végül is eltaláltamab1daL írta:MessiFan a Birmingham már tavaly kiesett.
Ez igaz, de ez még mindig kevés az utóbbi 6 év balszerencséjéhez képestozsimiki írta:Koncentráció kérdése![]()
![]()
Pl Arsenalnak is volt a tavaly előtti szezonban rengeteg meccse,amit vagy a legvégén vagy a 85-90 percig döntött el,vagy mentett pontot. Abban az idényben biztos vagyok benne,h ők szerezték a legtöbb gólt a 90.perc környékén,vagy azon túl.