lluisllach89 írta:
És ez az amiért nem értem a Madridot. Ütős, bő, jó keret, de úgyis minden évben változni fog, olyan nincs hogy itt van a jövő csapata és nem kell hozzányúlni 10 évig...
Neymarnak meg igazán örülhetnél daffy, bár portugál átszállást nem fog engedélyezni a vételár szerintem

A felső bekezdéssel nem értek egyet. Főleg Calderón elnöksége alatt a Madridnak sztem saját magukhoz, vagy hozzánk, vagy akár más topcsapatokhoz képest igencsak középszerű keretük volt. Sztem az mindent elmond róluk, h egy Robinho tudott a húzóemberük lenni(akit én egyáltalán nem tartok klasszisnak), illetve Casillas a kapuban, aki sok pontot mentett bravúrokkal a Realnal, de elől nem voltak vele kisegítve.
Aztán jött Perez második uralkodása, és jött a nyári nagy bevásárlás. Igazából nem lehet mondani, h mindenki, akit vettek bevált volna. Albiol sztem alul teljesít, Benzema is eddig elég gyenge volt, az elmúlt szezon végén mutatott csak vmi olyat, ami miatt még lehet benne bízni. Kaka pedig kész csőd volt. De mégis óriásit erősödött a Madrid:
Xabi Alonso nagyot dobott a madridi kp-n, CR személyében pedig érkezett egy brutálisan hatékony gólvágó.
JM sztem ismét kitűnően igazolt: Carvallho stabilitást adott hátul, Özil óriási fogás, az a 25(?) gólpassz amit a bajnokságban adott, nagy durva stat

. Di Maria is sztem elég jó volt, Khedira felemásan teljesített, de én még őt sem írnám le. E mellett voltak rossz igazolások is persze, pl. Adebayor, de őket most nem tárgyalom.
Szóval sztem az elmúlt 2 évben sikerült a Madridnak kiépíteni egy olyan gerincet, amire lehet építkezni. Idén nyáron el is maradtak a komoly igazolások, csak Sahin jött, aki viszonylag nagy név. Altintop sztem kiegészítő embernek jó, Calejon-t(nem tudom jól írtam-e) pedig nem ismerem.
Neymar leigazolását mondjuk mindenképp elvetném, főleg ennyi pénzért.