Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetett volna komolyabb videó is KW kreativitását ismerve, de azért így sem lett rossz. Kezdetben nem tetszett a szám, de most már kezdek megbarátkozni vele, csak a végén ne lenne az az üvöltés...
Nagy zene!Bob_Marley írta:Bob Marley & The Wailers 'High Tide Or Low Tide' (Save The Children's East Africa Appeal)
Kommentár nélkül.....
David Guetta-s szám után azért jó tudni, hogy Snoop tud még jó zenét csinálni. Amúgy nála lazább ember nincs a világon, az a szemüveg meg a sapka...
Áááá de rég hallottam!
Így reggae átdolgozásban jobb is, mint az eredeti, pedig úgy is az egyik kedvencem volt régen.Rinku írta:A kellemes nyári este és egy jó adag vizipipa mellé!
Irie Maffia - Az utca dámája
Sena-Busa-Columbo -> egy kib***tt csoda ez a trió!Busa itt megmutatja, hogy miért félistenkedik a szememben!
Baromi nagy tag ez az ember!
Hát, kinek a pap...Skeraj írta:Első ránézésre tényleg hasonlít rá! A másik mostani top
az meg EZ
LP;Hamvai és Adele egy mix-ben valami nagyon ütős!!!!
Elmész a...lui1698 írta: http://www.youtube.com/watch?v=etaHFHV3MqM
mert még mindig jobb szerintem, mint az eredeti és imádom
Jaja, nemrég találtam ezt az oldalt van pár elég jó kis zene.
Háát az úgy van, hogy meló közben elég sok a szabadidőm és olyankor szoktam néha csinálni olyat, hogy jutyúbra spontán beírok előadókat és bele nézek a legfrissebbekbe. És olykor ráakadok néhány fincsi cuccra.Game90 írta: Aloe Blacc - Billie Jean Cover
Hol találod ezeket az Aloe Blacc covereket?Nagyon nagy zene ez is!
Első ránézésre tényleg hasonlít ráBogyó írta:Huhuu, ez aztán a vegyes banda!Az énekesről meg nekem Szőke Bandi ugrott be hirtelen.
Nem rossz, egyébként.
Nekem meg annyira nem jön be, KW azért tud sokkal jobb alapokat is csinálniS.Agüero írta:http://hulkshare.com/uachyspjyn4d
Csabi mutatta nekem, és nagyon tetszik, azóta ezt hallgatom végig.![]()
Jay-Z ft. Kanye West, Otis Redding - Otis
Te is itt találtad?
Hol találod ezeket az Aloe Blacc covereket?lui1698 írta: Aloe Blacc - Billie Jean Cover
Huhuu, ez aztán a vegyes banda!