Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Csak a szokásos...Fecooo írta:tudtam, h így nyerik meg... már hanyadszor
de a védők barmok voltak, vártak egymásra![]()
és? nem megérdemelt? Ozsi
Igen, a City olyan semmilyen volt, de az első félidőben kijött nekik a lépés, de ki is pukkantak. 2. félidő egyértelmű MU-é. De Gea, azért a 2. félidőben fogott 1-2 olyan labdát (vagy kipaskolta), ami szép teljesítmény újonc létére.Tdavid írta:Szerintem meg bújjon el...ilyen semmilyen taktikával játszani.Bobberto írta: fúúú, szerintem Mancini felrobban.![]()
Nagyon megérdemelte az MU a meccset.Rettentő jól játszottak.De Gea még nem az igazi de még tanulnia kell.Viszont az MU fiataljai nagyon jól szerepeltek ma.
Grat nekik!

Szerintem meg bújjon el...ilyen semmilyen taktikával játszani.Bobberto írta: fúúú, szerintem Mancini felrobban.

Ezt úgy írod,írjátok, mintha a M.U. semmit se csinált volna,csak bemakkolta a győztes gólt a végén.LG írta:Szokásos...

okés,de azért ott már kezdődnek a bajok, ha egy gyönyörűen kijátszott gól után azt hiányolod,h miért nem faragták szét, stb,stb,stb. azért ez elég távol áll szerintem egy Barcás drukkertőlBob_Marley írta:A titok, hogy közben nézem a Fradi Pécs meccset isozsimiki írta: Bob, neked meg respekt,h ilyen híg fos, fogjuk rá a szervezettségre címen """"focit"""" bemutató csapatok játékát is tudod élvezni, mint ma a Cityét.... bár nem meglepő,hiszen már írtad régebben is,h szereted a védekezős cuccokat is.![]()
Viszont tényleg szeretem a szisztematikusan felépített csapatokat, teljesen mindegy, hogy védekezésben vagy támadásban működnek totális összhangban!
A Cityt igencsak megzavarta a semmiből jött vörös gól, a 2-nál szép összjáték volt de már rég faultolni kellett volna, hogy ne lehessen a 16os körül így passzolgatni!

Semmi bajom sincs a keményebb focival, de azért ne törjék már el egymás lábát. Bár ha nálad nem volt vészes Young esete...Bob_Marley írta: Game van egy két belemenés, becsúszás, de ez is hozzátartozik!Annyira nem volt vészes Young esete sem, éreztetni kell a támadókkal, hogy ne ficánkoljanak
A titok, hogy közben nézem a Fradi Pécs meccset isozsimiki írta: Bob, neked meg respekt,h ilyen híg fos, fogjuk rá a szervezettségre címen """"focit"""" bemutató csapatok játékát is tudod élvezni, mint ma a Cityét.... bár nem meglepő,hiszen már írtad régebben is,h szereted a védekezős cuccokat is.

Így van, asszem hasonlóan járt volna, mint Eduardo...és a ilyen barmok simán játszanak tovább egy sárgával. Elhozzák Nasrit, és egész jó lesz a csapat, onnantól nagy kérdés, hogy tudnak-e menni a Mu-Chelsea kettőssel. Egyelőre kevesek lesznek szerintem így, mert lehet most nyernek, de játékuk nincs...Game90 írta:Szörnyű, hogy ez a ManCity milyen színtelen-szagtalan focit játszik, aztán így is vezetnek 2-0-ra. A tavalyi ManUnited-hez tudnám őket hasonlítani.
De Gea eddig nagy fogásnak tűnik.
2. félidőben azért megnéznék egy Balotelli - Agüero - Silva hármast.
Ebből a City-ből már csak Nasri/Sneijder hiányzik és kész is van a csapatuk.
Hiába a PL a kedvenc bajnokságom, ezektől a becsúszásoktól hányok. És nem csak a kiscsapatokban vannak hatalmas parasztok, hanem a nagyokban is, pl. a City-ben Richards, Lescott, de Jong, Balotelli. Richards becsúszásánál Young-nak hatalmas szerencséje volt, hogy fel tudta húzni a lábait, mert ha nem, akkor szerintem ebben a szezonban már nem láttuk volna United mezben.