Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
tudom,ezért írtamlluisllach89 írta: Rengeteget. Komolyan.
De akkor is kevesebbet mint ti, meg mi címeket is nyertünk.
a realnál ez azért nem meglepő. az utánpótlás egy ideje nem divatez is borzasztó sok azért, na de a madrid 450-100 arányától dobtam most egy hátast így hirtelen. (bár beleszámoltam neymart)
250 körül (nehéz becsülni, sok hülye opció mind a két csapatnál,stb.) adtunk ki, az eladásaink 120 környéke.daffy írta:ehhez képest ti mennyit költöttetek eddig az utóbbi időben??shutterisland írta:hihetetlen, hogy konstans ennyit költenek, ha igaz ez a neymaros hír.
ha hozzácsapjuk a nyári transzerekhez az árát, súrolja a 100 millát.
tavaly 92 millát, azelőtt 257 millát költöttek...
magyarul 3 szezon alatt 400-500 millió euro...és kb 100 környéke az eladott játékosoké...eszméletlen.
bár lehet az irigység beszél belőlem, és azért irritál kicsit.
(amúgy transfermarktról néztem, csak kiváncsiságból.)
Rengeteget. Komolyan.daffy írta:ehhez képest ti mennyit költöttetek eddig az utóbbi időben??shutterisland írta:hihetetlen, hogy konstans ennyit költenek, ha igaz ez a neymaros hír.
magyarul 3 szezon alatt 400-500 millió euro...és kb 100 környéke az eladott játékosoké...eszméletlen.

ehhez képest ti mennyit költöttetek eddig az utóbbi időben??shutterisland írta:hihetetlen, hogy konstans ennyit költenek, ha igaz ez a neymaros hír.
Egyetértek. José tuti, hogy nem kérte, de Perez ismét villantani akart. Hát meglátjuk, ha levetkőzi a nagyképűségét, akár még be is futhat, ha nem, akkor rövid úton a B-kerettel fog edzeni, Mou nem sokat gondolkodik rajta...daffy írta:rosszul döntött.
meggyőződésem,hogy ez nem mou-igazolás. fordulásból rá kell tenni a bélyeget és küldeni másfél évre a portoba kölcsönbe...de nem így lesz
rosszul döntött.
hála az égnek! már kezdtem félni, h rosell esetleg komolyan harcba akart érte szállni a brazilmániája miatt...

casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-khedira,xabi,coentrao-ozil,benzema,cevisca el barca írta:érdekes lesz coentrao di maria helyén...daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
casillas,ramos,pepe,carvalho,marcelo,khedira,xabi,coentrao,ozil,ronaldo,benzema
érdekes lesz coentrao di maria helyén...daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:

Én is ugyanígy gondolom. Főleg Messi.ab1daL írta:Én még Alvesen se.Chino írta:Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben.Sánchez meg csereként esetleg debütálhatna is.
Ő később, de mivel elég keveset szokott pihenni amúgy is, nem lepne meg, ha rábeszélné Pepet hogy rakja csak be a kezdőbe. Ő talán olyan csütörtök fele csatlakozik. (ha szerdán játszanak a brazilok is, akkor gondolom másnap már megérkezik)Chino írta:Benne nem vagyok biztos. Ő mikor csatlakozik a kerethez?
Én még Alvesen se.Chino írta:Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben.
Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben, hiába később csatlakoztak. Pep nem nagyon pihentet, ha szükséges, a Real ellen meg pláne.Tocy írta:Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
coentrao es marcelo az egesz szelt be tudja jatszani,benzema hatalmas formaban van,mig ozil helye gyakorlatilag megkerdojelezhetetlen,mert kaka ismet bizonyitotta a felkeszules soran,hogy szhart sem er.
Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
igen. jótuziat96 írta:hello valaki meg tudja mondani hogy milyen játékos keretünk van a szuperkupára köszi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vagy az,hogy nem ugrik a madrid es igy nem lesz szoras,hanem stabil vedekezes. bar ezt ha valamikor,akkor most nem gondolomTocy írta: meg ha valamikor, akkor most minden adott ahhoz, hogy megszórjatok. alapemberek hiánya, rossz forma stb...de az is benne van, hogy előhúzunk vmit és jók leszünkaztán a visszavágón...
meg ha valamikor, akkor most minden adott ahhoz, hogy megszórjatok. alapemberek hiánya, rossz forma stb...de az is benne van, hogy előhúzunk vmit és jók leszünkdaffy írta:igen. coentrao az elso meccsein jol teljesitett,aztan a faradtsag latszott rajta is,mint mindenkin.Tocy írta: Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?
Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
szerintem is erosebb a madridi es ami nagyon fontos,hogy elorebb vagyunk a felkeszulesben,ez ilyenkor sokat jelenthet. nem lepne meg egy jo madridi eredmeny,de meg mindig szoros,keves golos meccsre szamitok,bar ha valamikor,akkor ennel a kupanal lehet tesztelni.
igen. coentrao az elso meccsein jol teljesitett,aztan a faradtsag latszott rajta is,mint mindenkin.Tocy írta: Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?