Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen. jótuziat96 írta:hello valaki meg tudja mondani hogy milyen játékos keretünk van a szuperkupára köszi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vagy az,hogy nem ugrik a madrid es igy nem lesz szoras,hanem stabil vedekezes. bar ezt ha valamikor,akkor most nem gondolomTocy írta: meg ha valamikor, akkor most minden adott ahhoz, hogy megszórjatok. alapemberek hiánya, rossz forma stb...de az is benne van, hogy előhúzunk vmit és jók leszünkaztán a visszavágón...
meg ha valamikor, akkor most minden adott ahhoz, hogy megszórjatok. alapemberek hiánya, rossz forma stb...de az is benne van, hogy előhúzunk vmit és jók leszünkdaffy írta:igen. coentrao az elso meccsein jol teljesitett,aztan a faradtsag latszott rajta is,mint mindenkin.Tocy írta: Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?
Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
szerintem is erosebb a madridi es ami nagyon fontos,hogy elorebb vagyunk a felkeszulesben,ez ilyenkor sokat jelenthet. nem lepne meg egy jo madridi eredmeny,de meg mindig szoros,keves golos meccsre szamitok,bar ha valamikor,akkor ennel a kupanal lehet tesztelni.
igen. coentrao az elso meccsein jol teljesitett,aztan a faradtsag latszott rajta is,mint mindenkin.Tocy írta: Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?
Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
casillas,ramos,pepe,carvalho,marcelo,khedira,xabi,coentrao,ozil,ronaldo,benzema
coentrao es marcelo az egesz szelt be tudja jatszani,benzema hatalmas formaban van,mig ozil helye gyakorlatilag megkerdojelezhetetlen,mert kaka ismet bizonyitotta a felkeszules soran,hogy szhart sem er.
Már régóta ilyeneknek kéne lenni a kölcsönszerződéseknek szerintem. Ezzel mindenki jól jár legalábbis szerintem.Bármelyik esetet nézed, vagy egy remek játékost kapsz vagy pénzt.shutterisland írta:...
Azért látja jól dolgokat, mert előre lemond mindenről a szuperkupán kívül? Bár ezt így nem mondja ki, de kb. ez vehető ki belőle.S.Agüero írta:Végre egy normális reálos, aki jól látja a dolgokat!Xabi A. írta:Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
Ti most beleszaladtatok egy nagy verésbe, többnyire a B csapattal, ami komoly meccsen sosem fog összeállni. Nektek sok hiányzótok volt a Copa miatt, köztük kulcsemberek, nekünk csak 1 nagy hiányzó volt, és ő sem a legnagyobb húzóember. Nálunk igazán azok villogtak, akik tavaly is a hátukon vitték a csapatot (Cé, Özil, Marcelo, Benz) tehát nem léptünk előre tavaly április óta, ez a ti malmotokra hajtja a vizet. Az, akinek lehetősége lenne változtatni az erőviszonyokon (Sahin) szinte az egész alapozást kihagyta sérülés miatt, sztem az egész szezonja rá fog menni a fizikai felzárkózásra. Lesz tél, mire utoléri a társait, Josénál meg nem igazán lehet a padról a kezdőbe bekerülni.
Ettől függetlenül a szuperkupát lehet elhappoljuk előletek, de ez nem jelent semmit a kövi szezonra nézve.![]()
Korrekt hsz egy realostól.![]()
Remélem, h azért megnyerjük a szuperkupát, de nagyon nagyon nehéz lesz. Még az a jó, h a visszavágó itthon lesz.
Tavaly csak a spanyolok+Messi hiányzott az első meccsről asszem...aztán a másodikra visszajöttek és legáláztuk a Sevillát, bár nem iskolajátékkal, inkább remek helyzetkihasználással.ozsimiki írta:Tavalyi szuperkupa meccs első meccsén is még gyengék voltunk, aztán a visszavágóra már gáláztunk. Persze nem evidens,h egy Madrid ellen is sikerül ez, viszont még nem tartunk ott a felkészülésben, és nem is fogjuk behozni a lemaradást a kupameccsig. Így nem lesz akkora meglepetés,ha gyengébb eredményt érünk el,és nem is fog nagyon meghatni.
Persze még így is benne van,hogy a semmiből előhozunk egy nagy meccset az ősi rivális ellen, akik meg már a szezon távolabbi részét is beleszövik ezekbe a sör-felkészülési meccsek képébe azok nem valami tapasztaltak.
Végre egy normális reálos, aki jól látja a dolgokat!Xabi A. írta:Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
Ti most beleszaladtatok egy nagy verésbe, többnyire a B csapattal, ami komoly meccsen sosem fog összeállni. Nektek sok hiányzótok volt a Copa miatt, köztük kulcsemberek, nekünk csak 1 nagy hiányzó volt, és ő sem a legnagyobb húzóember. Nálunk igazán azok villogtak, akik tavaly is a hátukon vitték a csapatot (Cé, Özil, Marcelo, Benz) tehát nem léptünk előre tavaly április óta, ez a ti malmotokra hajtja a vizet. Az, akinek lehetősége lenne változtatni az erőviszonyokon (Sahin) szinte az egész alapozást kihagyta sérülés miatt, sztem az egész szezonja rá fog menni a fizikai felzárkózásra. Lesz tél, mire utoléri a társait, Josénál meg nem igazán lehet a padról a kezdőbe bekerülni.
Ettől függetlenül a szuperkupát lehet elhappoljuk előletek, de ez nem jelent semmit a kövi szezonra nézve.
Nem igazán értem/látom, h milyen meggondolás van a százalékok mögött? A keret mélysége sztem egyformán hat mindegyik kupára. Amúgy Mu tavaly rotált, vagy cserélt sokat? (sérüléseket nem figyelembe véve)daffy írta:szerintem nem titkoltan ramegyunk a bl-re,de en a bajnoksagot erzem legvaloszinubbnek(mar ami a fontos kupakat illeti),pont a keret melysege miatt. en most 50-50%ot adnek a bajnoksagra,bl 35-65oda,kupa 60-40ide. nem varok akkora barca folenyt,de a klasszikusokon ismet ti lesztek szerintem az eselyesebbek. remelem iden valahogy nem ott dol el.Tocy írta: baromi erősnek tűnik...aztán hogy mit hoztok ki belőle, az meg a jövő zenéje
A vége jól hangzik.#David Villa# írta:Egyre jobban izgulunk, hogy rendesen fel tudjunk készülni a kupára. Jó lett volna azért 1-2 meccset játszik az alapcsapat. Úgy érzem csak a bajnokságra leszünk készen. Kupára kíváncsi leszek, mert Messiék még bőven nyaralnak, Real meg gőzerővel készül, még a német válogatottba se rendelték be Özilt meg Khedirát. Ha most sikerülne nyerni, azt hiszem szépen megadnánk az alaphangot a szezonnak, és letörnénk a madridi szarvakat...
Így van, azért egy Pinto-Adriano-Fontás-Mascherano-Keita-Thiago-Sanchez cserepad nem tűnik gyengéenk + Maxwell, Afellay...nem Xavi-Messi szint, de szerintem nem is gyengus playák, a Madrid játékosainál szerintem rosszabbak.Chino írta:Azért az a mélység és minőség engem nem borzaszt túlságosan el. Előre van nekünk 4 olyan játékosunk aki szinte bármely csapatban stabil kezdő lenne + Afellay. A kp se gyenge ott sem hiszem hogy gond lenne, a legnagyobb kérdés hogy Thiago mit fog alakítani és Cesc jön-e. A legjobb az lenne, ha jövőre menne Keita és jönne Cesc.
Egyedül a védelem az ami foghíjasnak tűnik van egy stabil kezdő 4-esünk, de ha Abidallal, Fontással, Busival, Mascherano-val tudunk pótolni, nem jelent nagy minőségi visszaesést, a Madridnál ilyen Arbeolákkal, meg Albiolokkal minőségben nincsenek előrébb, azt Fontás is simán lehozza.
Szóval egy Pinto, Maxwell, Adriano, Keita, Mascherano, Thiago, Sanchez, Afellay, Fontás sem túl gyenge és akkor még ki tudja mi lesz Fabregas-sal, meg 1-2 ifistával.
TROLL THEM ALL!rufolde írta:Szerintem ne oktass barétom,az egész egy humor,miért kevertek bele vallást vagy bármi mást,szégyen -gyalázat a dolog.Ez sport,se több se kevesebb.Nőj fel és értsd meg ahhoz hogy szeress valakit nem kell politikát csiholni a dologból,főleg nem a vallást belekeverni!Leomessi14 írta:Olvass vissza egy kicsit.rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
szerintem nem titkoltan ramegyunk a bl-re,de en a bajnoksagot erzem legvaloszinubbnek(mar ami a fontos kupakat illeti),pont a keret melysege miatt. en most 50-50%ot adnek a bajnoksagra,bl 35-65oda,kupa 60-40ide. nem varok akkora barca folenyt,de a klasszikusokon ismet ti lesztek szerintem az eselyesebbek. remelem iden valahogy nem ott dol el.Tocy írta: baromi erősnek tűnik...aztán hogy mit hoztok ki belőle, az meg a jövő zenéje
daffy írta:az a kinai csapat egy eros spanyol harmadosztalyu csapat szintjet epphogy meguti,nem volt nagy kunszt,de onbizalomnovelesnek kivalo. ami meg zavar,hogy a real a felallt vedelmekkel gondba van.
hatalmas elonye lehet a realnak,hogy minden posztra gyakorlatilag 2 egyforma ember van: casillas,adan-arbeloa,ramos-albiol,pepe-carvalho,varane-marcelo,coentrao-khedira,lass-xabi,sahin-ce,callejon-ozil,kaka-dm,granero-benzema,higuain
pokoli mely a keret.