A poén az egészben, hogy itt pitiznek a pár millión, miközben a játékos elengedésekben tízmilliók folynak ki a kezeik közül: MArquez-Henry-Milito ingyen, Cáceres is többet ér mint amit kaptunk, Ibra bőven többet ér mint 24 milka stb...Sanama írta:Ha még hozzácsapják Cesc fizujából azt a 3-4-5millát akkor tényleg meg van lassan...Fecooo írta:alakul ez... lassan eljutunk a kezdeti 45-ig
tényleg bebizonyítják, h nem olcsóbban, csak idegesítően hülyén tárgyalnak
tényleg elhitték Rosellék, h ezzel a "megfontolt tárgyalással" majd elérik, h kevesebbet kelljen fizetni? (költői a kérdés)
Ezt amúgy már tényleg nem értem, mit kell itt vacilálni 3-4milliókon. Kezdetben még megértem,hogy 50helyett mondjuk 30at kinálnak,és tárgyalnak... De végre elérték,hogy az Arsenal megválNA tőle, és 39-41körül van az ajánlott pénz, és 45öt kérnek. Nem hinném,hogy ez a 4milla vágná földhöz a klubot.
Az Arsenalt meg megértem! Pastore meg ilyenek mennek 43értHa ezt követjük,akkor 50alatt meg se lehetne kaparintani Fabregast, szóval én még örülök is,hogy 45öt az amit kérnek,csak fizessék már ki...
Adok bele 1eurót
Meg sztem ez becsületbeli ügy is, mert a nyár elején Rosell döngette a mellét h 40 millát már nem ér Cesc annyit nem adunk, aztán mégis fogunk