Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-khedira,xabi,coentrao-ozil,benzema,cevisca el barca írta:érdekes lesz coentrao di maria helyén...daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
casillas,ramos,pepe,carvalho,marcelo,khedira,xabi,coentrao,ozil,ronaldo,benzema
érdekes lesz coentrao di maria helyén...daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
Én is ugyanígy gondolom. Főleg Messi.ab1daL írta:Én még Alvesen se.Chino írta:Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben.Sánchez meg csereként esetleg debütálhatna is.
Ő később, de mivel elég keveset szokott pihenni amúgy is, nem lepne meg, ha rábeszélné Pepet hogy rakja csak be a kezdőbe. Ő talán olyan csütörtök fele csatlakozik. (ha szerdán játszanak a brazilok is, akkor gondolom másnap már megérkezik)Chino írta:Benne nem vagyok biztos. Ő mikor csatlakozik a kerethez?
Én még Alvesen se.Chino írta:Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben.
Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben, hiába később csatlakoztak. Pep nem nagyon pihentet, ha szükséges, a Real ellen meg pláne.Tocy írta:Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
coentrao es marcelo az egesz szelt be tudja jatszani,benzema hatalmas formaban van,mig ozil helye gyakorlatilag megkerdojelezhetetlen,mert kaka ismet bizonyitotta a felkeszules soran,hogy szhart sem er.
Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
igen. jótuziat96 írta:hello valaki meg tudja mondani hogy milyen játékos keretünk van a szuperkupára köszi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vagy az,hogy nem ugrik a madrid es igy nem lesz szoras,hanem stabil vedekezes. bar ezt ha valamikor,akkor most nem gondolomTocy írta: meg ha valamikor, akkor most minden adott ahhoz, hogy megszórjatok. alapemberek hiánya, rossz forma stb...de az is benne van, hogy előhúzunk vmit és jók leszünkaztán a visszavágón...
meg ha valamikor, akkor most minden adott ahhoz, hogy megszórjatok. alapemberek hiánya, rossz forma stb...de az is benne van, hogy előhúzunk vmit és jók leszünkdaffy írta:igen. coentrao az elso meccsein jol teljesitett,aztan a faradtsag latszott rajta is,mint mindenkin.Tocy írta: Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?
Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
szerintem is erosebb a madridi es ami nagyon fontos,hogy elorebb vagyunk a felkeszulesben,ez ilyenkor sokat jelenthet. nem lepne meg egy jo madridi eredmeny,de meg mindig szoros,keves golos meccsre szamitok,bar ha valamikor,akkor ennel a kupanal lehet tesztelni.
igen. coentrao az elso meccsein jol teljesitett,aztan a faradtsag latszott rajta is,mint mindenkin.Tocy írta: Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?
Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
coentrao es marcelo az egesz szelt be tudja jatszani,benzema hatalmas formaban van,mig ozil helye gyakorlatilag megkerdojelezhetetlen,mert kaka ismet bizonyitotta a felkeszules soran,hogy szhart sem er.
Már régóta ilyeneknek kéne lenni a kölcsönszerződéseknek szerintem. Ezzel mindenki jól jár legalábbis szerintem.Bármelyik esetet nézed, vagy egy remek játékost kapsz vagy pénzt.shutterisland írta:...
Azért látja jól dolgokat, mert előre lemond mindenről a szuperkupán kívül? Bár ezt így nem mondja ki, de kb. ez vehető ki belőle.S.Agüero írta:Végre egy normális reálos, aki jól látja a dolgokat!Xabi A. írta:Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
Ti most beleszaladtatok egy nagy verésbe, többnyire a B csapattal, ami komoly meccsen sosem fog összeállni. Nektek sok hiányzótok volt a Copa miatt, köztük kulcsemberek, nekünk csak 1 nagy hiányzó volt, és ő sem a legnagyobb húzóember. Nálunk igazán azok villogtak, akik tavaly is a hátukon vitték a csapatot (Cé, Özil, Marcelo, Benz) tehát nem léptünk előre tavaly április óta, ez a ti malmotokra hajtja a vizet. Az, akinek lehetősége lenne változtatni az erőviszonyokon (Sahin) szinte az egész alapozást kihagyta sérülés miatt, sztem az egész szezonja rá fog menni a fizikai felzárkózásra. Lesz tél, mire utoléri a társait, Josénál meg nem igazán lehet a padról a kezdőbe bekerülni.
Ettől függetlenül a szuperkupát lehet elhappoljuk előletek, de ez nem jelent semmit a kövi szezonra nézve.![]()
Korrekt hsz egy realostól.![]()
Remélem, h azért megnyerjük a szuperkupát, de nagyon nagyon nehéz lesz. Még az a jó, h a visszavágó itthon lesz.
Tavaly csak a spanyolok+Messi hiányzott az első meccsről asszem...aztán a másodikra visszajöttek és legáláztuk a Sevillát, bár nem iskolajátékkal, inkább remek helyzetkihasználással.ozsimiki írta:Tavalyi szuperkupa meccs első meccsén is még gyengék voltunk, aztán a visszavágóra már gáláztunk. Persze nem evidens,h egy Madrid ellen is sikerül ez, viszont még nem tartunk ott a felkészülésben, és nem is fogjuk behozni a lemaradást a kupameccsig. Így nem lesz akkora meglepetés,ha gyengébb eredményt érünk el,és nem is fog nagyon meghatni.
Persze még így is benne van,hogy a semmiből előhozunk egy nagy meccset az ősi rivális ellen, akik meg már a szezon távolabbi részét is beleszövik ezekbe a sör-felkészülési meccsek képébe azok nem valami tapasztaltak.
Végre egy normális reálos, aki jól látja a dolgokat!Xabi A. írta:Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
Ti most beleszaladtatok egy nagy verésbe, többnyire a B csapattal, ami komoly meccsen sosem fog összeállni. Nektek sok hiányzótok volt a Copa miatt, köztük kulcsemberek, nekünk csak 1 nagy hiányzó volt, és ő sem a legnagyobb húzóember. Nálunk igazán azok villogtak, akik tavaly is a hátukon vitték a csapatot (Cé, Özil, Marcelo, Benz) tehát nem léptünk előre tavaly április óta, ez a ti malmotokra hajtja a vizet. Az, akinek lehetősége lenne változtatni az erőviszonyokon (Sahin) szinte az egész alapozást kihagyta sérülés miatt, sztem az egész szezonja rá fog menni a fizikai felzárkózásra. Lesz tél, mire utoléri a társait, Josénál meg nem igazán lehet a padról a kezdőbe bekerülni.
Ettől függetlenül a szuperkupát lehet elhappoljuk előletek, de ez nem jelent semmit a kövi szezonra nézve.
Nem igazán értem/látom, h milyen meggondolás van a százalékok mögött? A keret mélysége sztem egyformán hat mindegyik kupára. Amúgy Mu tavaly rotált, vagy cserélt sokat? (sérüléseket nem figyelembe véve)daffy írta:szerintem nem titkoltan ramegyunk a bl-re,de en a bajnoksagot erzem legvaloszinubbnek(mar ami a fontos kupakat illeti),pont a keret melysege miatt. en most 50-50%ot adnek a bajnoksagra,bl 35-65oda,kupa 60-40ide. nem varok akkora barca folenyt,de a klasszikusokon ismet ti lesztek szerintem az eselyesebbek. remelem iden valahogy nem ott dol el.Tocy írta: baromi erősnek tűnik...aztán hogy mit hoztok ki belőle, az meg a jövő zenéje