Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.08.05. 13:01:37

a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
casillas,ramos,pepe,carvalho,marcelo,khedira,xabi,coentrao,ozil,ronaldo,benzema

coentrao es marcelo az egesz szelt be tudja jatszani,benzema hatalmas formaban van,mig ozil helye gyakorlatilag megkerdojelezhetetlen,mert kaka ismet bizonyitotta a felkeszules soran,hogy szhart sem er. :cry:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.05. 08:27:44

Spanish Super Cup 2011 FC Barcelona Real Madrid promo
Visszaolvastam (jó sokat írtatok 4 nap alatt :lol: ), nem érzem "katasztrofálisnak" a helyzetet!Az előző mérkőzésnek sok tanulsága volt, a felkészülés alatt nagyon fontos, hogy inkább azok kapjanak lehetőséget, akik alapvetően perimeteren szerepelnek!Ennek több oka is van, nagyobb ilyenkor a sérülésveszély, mivel a játékosok folyamatos fizikai edzéseket csinálnak, s izom húzódások könnyebben jönnek elő 1-1 meccs alatt!Illetve látni kell kik azok akik betudnak ugrani!
A szuperkupa meg nem annyira fontos, inkább a bajnokság elejére legyünk utazó formában!Így is kiélezett csatára számítok, s jó érvelés, hogy megadhatja a szezon alaphangját, meg kupát elveszíteni sohasem jó érzés, de azonnal aláírom, hogy vihet mindent a Real, ha miénk a bajnoki cím!Ez a legfontosabb sorozat, s ott kell csúcson lenni!Elismerőek az eredményeik, de nekik pont az önbizalom növelésre van szükségük, ezért is gyengébb ellenfeleket választottak, mi meg inkább "kísérletezünk"!

Izgalmas párharc lesz a szuperkupa döntő, de még ilyen formában is, ha okosan nem kapkodva idegenben tudunk gólt szerezni, akkor meglesz az esély a kupára!Biztos, hogy a RM ismét nagyon szervezett focit fog bemutatni, de türelmesen fel lehet törni!Sokat erősödött a fővárosi klub a világ egyik legjobb edzője ül náluk a padon, de minket se kell félteni! :lol:
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.05. 01:41:07

shutterisland írta:...
Már régóta ilyeneknek kéne lenni a kölcsönszerződéseknek szerintem. Ezzel mindenki jól jár legalábbis szerintem.Bármelyik esetet nézed, vagy egy remek játékost kapsz vagy pénzt.
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.05. 01:09:09

Itt már csak az lesz a kérdés, hogy Canales és a Real 2 év múlva hogyan képzeli el a közös jövőt. Úgy nem sokat fog érni az opciós jogával a Valencia, ha Canales nem akar majd ott játszani.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.05. 00:40:47

lehet, fáradt vagyok agyilag, de én nem teljesen értem ezt a canales bizniszt.

elmegy két évre, kapnak 1 millát a kölcsönért perezék, eddig stim.

a valencia kapott egy opciós jogot 12 milláért, amit az elkövetkezendő két évben bármikor érvényesíthet.
ezen felül a realnak van egy plusz visszavásárlási opciója rá, 15-18(akkor ez mennyi is?) milláért.

tehát akkor ha megveszi a valencia (ami valószínűleg meg lesz, mert egyértelműen minimum valencia képességű lesz a srác, ha így fejlődik..) akkor 99%, hogy egyből érvényesíti az opcióját a madrid is ?

mert ebben az esetben hülyeség lenne a valenciától, ha nem venné meg.
hiszen így -1 millió euro, ha meg megveszi, akkor meg + 2-5 millió euroval zárják a kalandot.
(ha tegyük fel megveszik, és a real mégsem él az opciós jogukkal, akkor van egy 20as évei elején járó, tehetséges irányítójuk, a mai árakhoz mérve végül is apróért..és még mindig el lehet adni olajsejkéknek 15 felett, ha bizniszelni akarnak...annyit nevetve dobálnak ki arabék.)

szóval akkor ez végül is a valenciának egy elég jó biznisz.
kapnak egy canalest két évre, -1 milláért (ha nem élnek az opcióval), vagy -13ért véglegesen (ha élnek az opcióval, de a real nem veszi vissza..), vagy pedig +2-5 milláért játszott náluk 2 évet. (ha élnek az opcióval, és a real is.)

mondhatjuk, hogy a realnak is, de kissé túl van bonyolítva, még jobban, mint a bojan ügy.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.04. 20:18:30

S.Agüero írta:
Xabi A. írta:Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
Ti most beleszaladtatok egy nagy verésbe, többnyire a B csapattal, ami komoly meccsen sosem fog összeállni. Nektek sok hiányzótok volt a Copa miatt, köztük kulcsemberek, nekünk csak 1 nagy hiányzó volt, és ő sem a legnagyobb húzóember. Nálunk igazán azok villogtak, akik tavaly is a hátukon vitték a csapatot (Cé, Özil, Marcelo, Benz) tehát nem léptünk előre tavaly április óta, ez a ti malmotokra hajtja a vizet. Az, akinek lehetősége lenne változtatni az erőviszonyokon (Sahin) szinte az egész alapozást kihagyta sérülés miatt, sztem az egész szezonja rá fog menni a fizikai felzárkózásra. Lesz tél, mire utoléri a társait, Josénál meg nem igazán lehet a padról a kezdőbe bekerülni.
Ettől függetlenül a szuperkupát lehet elhappoljuk előletek, de ez nem jelent semmit a kövi szezonra nézve.
Végre egy normális reálos, aki jól látja a dolgokat! :wink:
Korrekt hsz egy realostól. :)

Remélem, h azért megnyerjük a szuperkupát, de nagyon nagyon nehéz lesz. Még az a jó, h a visszavágó itthon lesz. :)
Azért látja jól dolgokat, mert előre lemond mindenről a szuperkupán kívül? Bár ezt így nem mondja ki, de kb. ez vehető ki belőle.

Előre lépni pedig nemcsak új igazolásokkal lehet. Sztem igenis lépett előre a Madrid április óta. Kb. a BL kiesés óta gáláznak folyamatosan. Bele lehet kötni, h milyen csapatok ellen, és mekkora tétje van ez a meccseknek, de sztem fölösleges. Azért ebben a spanyol bajnokságban a legtöbb meccsükön sztem kb. ez a dominancia várható.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 20:08:21

ozsimiki írta:Tavalyi szuperkupa meccs első meccsén is még gyengék voltunk, aztán a visszavágóra már gáláztunk. Persze nem evidens,h egy Madrid ellen is sikerül ez, viszont még nem tartunk ott a felkészülésben, és nem is fogjuk behozni a lemaradást a kupameccsig. Így nem lesz akkora meglepetés,ha gyengébb eredményt érünk el,és nem is fog nagyon meghatni.

Persze még így is benne van,hogy a semmiből előhozunk egy nagy meccset az ősi rivális ellen, akik meg már a szezon távolabbi részét is beleszövik ezekbe a sör-felkészülési meccsek képébe azok nem valami tapasztaltak.
Tavaly csak a spanyolok+Messi hiányzott az első meccsről asszem...aztán a másodikra visszajöttek és legáláztuk a Sevillát, bár nem iskolajátékkal, inkább remek helyzetkihasználással.

akkor szerintem igenis óriásit játszottak, emlékszem tisztán, elvégre az egyik legsikeresebb Eurobarca tali keretein belül néztük, és volt minek örülni az eredményen kívül is :D Ozsi
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.04. 20:06:28

Xabi A. írta:Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
Ti most beleszaladtatok egy nagy verésbe, többnyire a B csapattal, ami komoly meccsen sosem fog összeállni. Nektek sok hiányzótok volt a Copa miatt, köztük kulcsemberek, nekünk csak 1 nagy hiányzó volt, és ő sem a legnagyobb húzóember. Nálunk igazán azok villogtak, akik tavaly is a hátukon vitték a csapatot (Cé, Özil, Marcelo, Benz) tehát nem léptünk előre tavaly április óta, ez a ti malmotokra hajtja a vizet. Az, akinek lehetősége lenne változtatni az erőviszonyokon (Sahin) szinte az egész alapozást kihagyta sérülés miatt, sztem az egész szezonja rá fog menni a fizikai felzárkózásra. Lesz tél, mire utoléri a társait, Josénál meg nem igazán lehet a padról a kezdőbe bekerülni.
Ettől függetlenül a szuperkupát lehet elhappoljuk előletek, de ez nem jelent semmit a kövi szezonra nézve.
Végre egy normális reálos, aki jól látja a dolgokat! :wink:
Korrekt hsz egy realostól. :)

Remélem, h azért megnyerjük a szuperkupát, de nagyon nagyon nehéz lesz. Még az a jó, h a visszavágó itthon lesz. :)
Xabi A.
Barça C

2011.08.04. 19:48:38

Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.04. 15:21:32

daffy írta:
Tocy írta: baromi erősnek tűnik...aztán hogy mit hoztok ki belőle, az meg a jövő zenéje :)
szerintem nem titkoltan ramegyunk a bl-re,de en a bajnoksagot erzem legvaloszinubbnek(mar ami a fontos kupakat illeti),pont a keret melysege miatt. en most 50-50%ot adnek a bajnoksagra,bl 35-65oda,kupa 60-40ide. nem varok akkora barca folenyt,de a klasszikusokon ismet ti lesztek szerintem az eselyesebbek. remelem iden valahogy nem ott dol el.
Nem igazán értem/látom, h milyen meggondolás van a százalékok mögött? A keret mélysége sztem egyformán hat mindegyik kupára. Amúgy Mu tavaly rotált, vagy cserélt sokat? (sérüléseket nem figyelembe véve)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.04. 15:16:24

Tavalyi szuperkupa meccs első meccsén is még gyengék voltunk, aztán a visszavágóra már gáláztunk. Persze nem evidens,h egy Madrid ellen is sikerül ez, viszont még nem tartunk ott a felkészülésben, és nem is fogjuk behozni a lemaradást a kupameccsig. Így nem lesz akkora meglepetés,ha gyengébb eredményt érünk el,és nem is fog nagyon meghatni.

Persze még így is benne van,hogy a semmiből előhozunk egy nagy meccset az ősi rivális ellen, akik meg már a szezon távolabbi részét is beleszövik ezekbe a sör-felkészülési meccsek képébe azok nem valami tapasztaltak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.04. 15:13:10

#David Villa# írta:Egyre jobban izgulunk, hogy rendesen fel tudjunk készülni a kupára. Jó lett volna azért 1-2 meccset játszik az alapcsapat. Úgy érzem csak a bajnokságra leszünk készen. Kupára kíváncsi leszek, mert Messiék még bőven nyaralnak, Real meg gőzerővel készül, még a német válogatottba se rendelték be Özilt meg Khedirát. Ha most sikerülne nyerni, azt hiszem szépen megadnánk az alaphangot a szezonnak, és letörnénk a madridi szarvakat...
A vége jól hangzik.
Azért a dél-amerikaiak nyaralását ne úgy képzeljük el, h a tengerparton 40 fokban isszák a mojitot meg zabálják a húsos bablevest tortillával. Más kérdés, h fizikálisan azért gyorsan le lehet épülni, bár gondolom szabadidőben futnak, esetleg kondiznak. Nem hiszem, h más adottságok eltűnnek, mikor 300 napot együtt fekszenek-kelnek a játékosok. Én ebben a formába lendülésben amúgy sem hiszek, nem feltétlenül akkor ment a legjobban a foci, ha másfél hónapig heti 5-öt edzettem...bár profiknál ez lehet másképp van.
Az idegenbeli meccs után okosabbak leszünk és megvan az a lehetőségünk, h 3 nap múlva tudunk javítani...ha kell.
#David Villa#
Capitá del Barça

2011.08.04. 14:30:13

Egyre jobban izgulunk, hogy rendesen fel tudjunk készülni a kupára. Jó lett volna azért 1-2 meccset játszik az alapcsapat. Úgy érzem csak a bajnokságra leszünk készen. Kupára kíváncsi leszek, mert Messiék még bőven nyaralnak, Real meg gőzerővel készül, még a német válogatottba se rendelték be Özilt meg Khedirát. Ha most sikerülne nyerni, azt hiszem szépen megadnánk az alaphangot a szezonnak, és letörnénk a madridi szarvakat...
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 14:13:30

Chino írta:Azért az a mélység és minőség engem nem borzaszt túlságosan el. Előre van nekünk 4 olyan játékosunk aki szinte bármely csapatban stabil kezdő lenne + Afellay. A kp se gyenge ott sem hiszem hogy gond lenne, a legnagyobb kérdés hogy Thiago mit fog alakítani és Cesc jön-e. A legjobb az lenne, ha jövőre menne Keita és jönne Cesc.
Egyedül a védelem az ami foghíjasnak tűnik van egy stabil kezdő 4-esünk, de ha Abidallal, Fontással, Busival, Mascherano-val tudunk pótolni, nem jelent nagy minőségi visszaesést, a Madridnál ilyen Arbeolákkal, meg Albiolokkal minőségben nincsenek előrébb, azt Fontás is simán lehozza.

Szóval egy Pinto, Maxwell, Adriano, Keita, Mascherano, Thiago, Sanchez, Afellay, Fontás sem túl gyenge és akkor még ki tudja mi lesz Fabregas-sal, meg 1-2 ifistával.
Így van, azért egy Pinto-Adriano-Fontás-Mascherano-Keita-Thiago-Sanchez cserepad nem tűnik gyengéenk + Maxwell, Afellay...nem Xavi-Messi szint, de szerintem nem is gyengus playák, a Madrid játékosainál szerintem rosszabbak.
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.08.04. 14:13:13

rufolde írta:Szerintem ne oktass barétom,az egész egy humor,miért kevertek bele vallást vagy bármi mást,szégyen -gyalázat a dolog.Ez sport,se több se kevesebb.
Leomessi14 írta:
rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
Olvass vissza egy kicsit. :wink:
Nőj fel és értsd meg ahhoz hogy szeress valakit nem kell politikát csiholni a dologból,főleg nem a vallást belekeverni!
TROLL THEM ALL!
:lol:
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.04. 14:08:05

Azért az a mélység és minőség engem nem borzaszt túlságosan el. Előre van nekünk 4 olyan játékosunk aki szinte bármely csapatban stabil kezdő lenne + Afellay. A kp se gyenge ott sem hiszem hogy gond lenne, a legnagyobb kérdés hogy Thiago mit fog alakítani és Cesc jön-e. A legjobb az lenne, ha jövőre menne Keita és jönne Cesc.
Egyedül a védelem az ami foghíjasnak tűnik van egy stabil kezdő 4-esünk, de ha Abidallal, Fontással, Busival, Mascherano-val tudunk pótolni, nem jelent nagy minőségi visszaesést, a Madridnál ilyen Arbeolákkal, meg Albiolokkal minőségben nincsenek előrébb, azt Fontás is simán lehozza.

Szóval egy Pinto, Maxwell, Adriano, Keita, Mascherano, Thiago, Sanchez, Afellay, Fontás sem túl gyenge és akkor még ki tudja mi lesz Fabregas-sal, meg 1-2 ifistával.
Forca Barca!!!!
daffy
Madridista

2011.08.04. 13:38:00

Tocy írta: baromi erősnek tűnik...aztán hogy mit hoztok ki belőle, az meg a jövő zenéje :)
szerintem nem titkoltan ramegyunk a bl-re,de en a bajnoksagot erzem legvaloszinubbnek(mar ami a fontos kupakat illeti),pont a keret melysege miatt. en most 50-50%ot adnek a bajnoksagra,bl 35-65oda,kupa 60-40ide. nem varok akkora barca folenyt,de a klasszikusokon ismet ti lesztek szerintem az eselyesebbek. remelem iden valahogy nem ott dol el.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.04. 13:36:44

daffy írta:az a kinai csapat egy eros spanyol harmadosztalyu csapat szintjet epphogy meguti,nem volt nagy kunszt,de onbizalomnovelesnek kivalo. ami meg zavar,hogy a real a felallt vedelmekkel gondba van.
hatalmas elonye lehet a realnak,hogy minden posztra gyakorlatilag 2 egyforma ember van: casillas,adan-arbeloa,ramos-albiol,pepe-carvalho,varane-marcelo,coentrao-khedira,lass-xabi,sahin-ce,callejon-ozil,kaka-dm,granero-benzema,higuain
pokoli mely a keret.

igen,ezt mondom én is.
Nálunk meg nem nagyon van alternatíva. Inkább kényszermegoldás,mint Masch és Busquets hátvédként játszatása,Iniesta balszélen játszatása...stb.
Viszont ha a sérülések elkerülik a csapatot,akkor nagy bajunk nem lesz. Ha viszont elkezdődnek a sérülések,gondban leszünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 13:35:25

daffy írta:
csababarca írta: Engem a madrid alázása nem aggaszt, az ellen a a kínai csapat ellen nem egy magyar csapat tudott volna 3-4et közérakni.
Meg ők teljes csapattal játszanak,majdnem mindenki bevethető.
Nálunk meg azért korántsem ez a helyzet. Én egyébként visszahívnám simán a copásokat,egyikük se szakadt meg a tornán,ráadásul 1 héttel előbb be is fejezték. szóval visszajöhetnének, készülni a többiekkel.
Engem inkább megint az aggaszt,hogy csak adogatjuk el a játékosainkat, és jött eddig 1,azaz 1 ember. Holott még 1 feltétlen kéne (Cesc), plusz védelembe se tétováznék hozni valakit.
De ez csak az én véleményem,mindenesetre, továbbra is erősebb,mélyebb a madrid kerete mint a miénk.
az a kinai csapat egy eros spanyol harmadosztalyu csapat szintjet epphogy meguti,nem volt nagy kunszt,de onbizalomnovelesnek kivalo. ami meg zavar,hogy a real a felallt vedelmekkel gondba van.
hatalmas elonye lehet a realnak,hogy minden posztra gyakorlatilag 2 egyforma ember van: casillas,adan-arbeloa,ramos-albiol,pepe-carvalho,varane-marcelo,coentrao-khedira,lass-xabi,sahin-ce,callejon-ozil,kaka-dm,granero-benzema,higuain
pokoli mely a keret.
baromi erősnek tűnik...aztán hogy mit hoztok ki belőle, az meg a jövő zenéje :)
daffy
Madridista

2011.08.04. 13:30:11

csababarca írta: Engem a madrid alázása nem aggaszt, az ellen a a kínai csapat ellen nem egy magyar csapat tudott volna 3-4et közérakni.
Nálunk meg azért korántsem ez a helyzet. Én egyébként visszahívnám simán a copásokat,egyikük se szakadt meg a tornán,ráadásul 1 héttel előbb be is fejezték. szóval visszajöhetnének, készülni a többiekkel.
Engem inkább megint az aggaszt,hogy csak adogatjuk el a játékosainkat, és jött eddig 1,azaz 1 ember. Holott még 1 feltétlen kéne (Cesc), plusz védelembe se tétováznék hozni valakit.
De ez csak az én véleményem,mindenesetre, továbbra is erősebb,mélyebb a madrid kerete mint a miénk.
az a kinai csapat egy eros spanyol harmadosztalyu csapat szintjet epphogy meguti,nem volt nagy kunszt,de onbizalomnovelesnek kivalo. ami meg zavar,hogy a real a felallt vedelmekkel gondba van.
pokoli mely a keret.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.04. 13:19:52

mess2009 írta:nektek itt, most Fabre a legnagyobb gondotok?! az, hogy a Mariska gólfesztiválokkal erő demonstrációt tart, a mi B-vegyesünket lealázzák, hogy 10 nappal a fontos kupameccs előtt Messiék még lébecolnak, az hogy az A alakulat meccs nélkül fog kiállni a Madrid otthonában a végletekig fel hecrgelt Murinho gárda ellen az senkit nem izgat? ....pedig ezek az előjelek szerintem igencsak baljósak !

Engem a madrid alázása nem aggaszt, az ellen a a kínai csapat ellen nem egy magyar csapat tudott volna 3-4et közérakni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mess2009
Director del Fútbol

2011.08.04. 13:13:07

nektek itt, most Fabre a legnagyobb gondotok?! az, hogy a Mariska gólfesztiválokkal erő demonstrációt tart, a mi B-vegyesünket lealázzák, hogy 10 nappal a fontos kupameccs előtt Messiék még lébecolnak, az hogy az A alakulat meccs nélkül fog kiállni a Madrid otthonában a végletekig fel hecrgelt Murinho gárda ellen az senkit nem izgat? ....pedig ezek az előjelek szerintem igencsak baljósak !
noname
Llegenda del Barça

2011.08.04. 12:42:34

zsuni írta:a Cesc üggyel most mi a helyzet? valaki felvilágosithatna :D
Nagyjából: az újságírók szorgalmasak, de senki se ír konkrétumot, csak találgatnak h legyen min csámcsogni. Szokás szerint időnként jön 1-1 nyilatkozat, de az igazság az h semmi előrehaladás.
A személyes véleményem az h Cesc már jött volna, ha Pep-nek mindenképp kéne, de mivel Thiago eddig remek előszezont produkált, emiatt a jelenlegi parancs Rosell-éknek kb ennyi lehet: Ha sikerül elhozni olcsón, hozzátok, de ha nem jön, az se gond.

Erre a végeredményre számítok: Cesc marad Angliában, Thiago megkapja a lehetőséget, de az átigazolásui keretből még megmaradt 40 millió félre lesz rakva és ha Thiago nem válik be szezon közben vagy Xavi nagyon sérülékeny lesz, akkor jön jövőre Cesc.

Ez a véleményem, de az az igazság h ezt is szeretném. Elvagyunk mi most a Xavi,Ini,Thiago trióval, főleg h Ini túl van a sérüléses időszakán és Xavira is nagyon vigyáznak.
A Fifa egy szégyen
20tek
Jugador del Barça

2011.08.04. 11:58:22

rufolde írta:Szerintem ne oktass barétom,az egész egy humor,miért kevertek bele vallást vagy bármi mást,szégyen -gyalázat a dolog.Ez sport,se több se kevesebb.
Leomessi14 írta:
rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
Olvass vissza egy kicsit. :wink:
Nőj fel és értsd meg ahhoz hogy szeress valakit nem kell politikát csiholni a dologból,főleg nem a vallást belekeverni!
Rufolde, neked mi a franc bajod van? Világosan, tényszerűen le lett írva, hogy minek mihez van köze. Te meg ugrasz itt egyből, mielőtt gondolkoznál egy percet is arról, hogy miről is van szó.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 11:56:42

Akárhogy is, már augusztus van, 10 nap múlva hivatalosan is megkezdődik a szezon egy brutál fontos tétmeccsel, és semmi konkrétum nincs Fabregasról. Persze még 31-ig jöhet, csak akkor tényleg kimarad mindenből, Londonban nem edz, nem készül...
Válasz küldése