Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
38%
Nem, ez a topic is megfelel
16
62%

Szavazatok száma: 26
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2011.08.04. 13:42:56

senzu írta:Angolul tudóknak:

"
I just got back from watching the game and I cannot help but be dissapointed. There were 70,000 people i nthe stadium, a lot of neutrals btu a lot of Barcelona fans. I have supported this club for 18 years and I will keep on supporting them. But frankly, I just paid $115 to watch 2 starters and 9 canteranos play "ok" football against a mediocre chivas.

I understand Pep wants to give the canteranos a chance to show their skills, but its disrespectful for the fans who spend their hard earned money to get 2-3 starters on the field. Barcelona travels to the US to make money and gain a fanbase... yet they disrespect the fans by playing all the kids.

I have watched more Barcelona and Barcelona B games than 90% of the people on these website... yet I cant help but feel dissapointed of the show. Overseas fans deserve more respect... other clubs atleast field 4-6 starters for 70% of the game. "
Megértem, hogy csalódott, de mindenki, így ő is tudta, hogy nem Xaviék fognak játszani a legtöbbet. Ha meg akarja nézni őket, irány Barcelona.
.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 13:39:29

Asys írta:
Tocy írta:Az összevásárolt csapatnál nagyon is tudja mindenki hogy mi a dolga, nálunk pedig jelenleg még a futással is gondok vannak. Azt nem vitatom, hogy a taktikai rendszerben mindenki tudja, hogy mit kell csinálni. De nem leszünk "élesek" egyáltalán, a jelenlegi állapotok szerint. Persze addig még változhat...
S, mindezt megtudod ítélni akárhány ezer km távolságból?

Nem, hiszem el, hogy néhány embernek ennyire pesszimista a hozzáállása... Mit éreztetek akkoriban, mikor a bajnokság félidejénél a kiesőhely közelében kullogtunk? Elindultatok a Duna felé?
Én meg nem hiszem el, hogy az ember nem írhat le kritikus véleményt, mert egyből a torkának ugranak...
senzu
Entrenador del Barça

2011.08.04. 13:39:23

Angolul tudóknak:

"
I just got back from watching the game and I cannot help but be dissapointed. There were 70,000 people i nthe stadium, a lot of neutrals btu a lot of Barcelona fans. I have supported this club for 18 years and I will keep on supporting them. But frankly, I just paid $115 to watch 2 starters and 9 canteranos play "ok" football against a mediocre chivas.

I understand Pep wants to give the canteranos a chance to show their skills, but its disrespectful for the fans who spend their hard earned money to get 2-3 starters on the field. Barcelona travels to the US to make money and gain a fanbase... yet they disrespect the fans by playing all the kids.

I have watched more Barcelona and Barcelona B games than 90% of the people on these website... yet I cant help but feel dissapointed of the show. Overseas fans deserve more respect... other clubs atleast field 4-6 starters for 70% of the game. "
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senzu 2011.08.04. 13:41:18-kor.
Asys
Entrenador del Barça

2011.08.04. 13:37:52

Tocy írta:Az összevásárolt csapatnál nagyon is tudja mindenki hogy mi a dolga, nálunk pedig jelenleg még a futással is gondok vannak. Azt nem vitatom, hogy a taktikai rendszerben mindenki tudja, hogy mit kell csinálni. De nem leszünk "élesek" egyáltalán, a jelenlegi állapotok szerint. Persze addig még változhat...
S, mindezt megtudod ítélni akárhány ezer km távolságból?

Nem, hiszem el, hogy néhány embernek ennyire pesszimista a hozzáállása... Mit éreztetek akkoriban, mikor a bajnokság félidejénél a kiesőhely közelében kullogtunk? Elindultatok a Duna felé?
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 13:29:49

Az összevásárolt csapatnál nagyon is tudja mindenki hogy mi a dolga, nálunk pedig jelenleg még a futással is gondok vannak. Azt nem vitatom, hogy a taktikai rendszerben mindenki tudja, hogy mit kell csinálni. De nem leszünk "élesek" egyáltalán, a jelenlegi állapotok szerint. Persze addig még változhat...
mekkora
Jugador d'estrella

2011.08.04. 13:22:01

Mindenesetre akkor várnék egy logikus érvelést, hogy az a csapat, amelyik már 1 hónapja a rendes felállásában játszik, miért ne lenne előnyben ellenünk, akiknél a fél csapat még csak pár percet vagy annyit se játszott nyáron, és lesz rá kb 5 napjuk, hogy formába lendüljenek. Ez szerinted lehetséges? Nem vagyok én sem hülye, értem én, hogy felkészülés és nem számít az eredmény, de mondjuk Villa-Pedro formája sem igazán javul szerintem így, hogy elhaknizzuk a meccseket. Persze kellenek az ifik és a játékperceik, de most már kezdem sokallni, és nem feltétlenül a vereség miatt.[/quote]

Logikus érvelés ide nem kell, van egy egyszerűbb magyarázat. a Madrid egy összevásárolt csapat, a Barca pedig egy összenevelt akiknek nem kelllenek hónapok hogy belelendüljenek,hgisz mindeki tudja mi a dolga. A különbség ennyi.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 13:13:08

noname írta:
Tocy írta:Ezzzz mi volt? Felesleges a szokásos "felkészülés közepén járunk, sörmeccs volt, nem vettük komolyan" szövegeket mondogatni, egyszerűen simán kikaptunk egy gyenge csapattól úgy, hogy a Pep-éra alatt még soha sem kaptunk 4 gólt. Borzalmas volt. 10 nap múlva a Bernabeuban lépünk pályára, és valszeg nem lesz komolyabb a keretünk!
Adriano-Piqué-Abidal-Maxwell
Xavi-Busquets-Thiago
Pedro-Villa-Iniesta

és talán Busquets,Thiago és Iniesta az, aki eddig csinált is valamit, meg most mondjuk Xavi. Na de kérem...ez így szánalmasan nagy pofon lesz Madridban...
Akkor menj át a szomszédba!
Egyes embereket itt a fórumon nem fenyeget az agytevékenység túlzott jelenléte.
Igenis sörmeccs volt, ahol a lényeg az volt h formába jöjjenek a játékosok, mert hosszú vakáció után térnek vissza. Ezeken a meccseken az a fontos h a kezdők formába jöjjenek, a fiatalok pedig bizonyítsanak.
Ezeken a meccseken az eredmény nem számít. Sok cserével nem is lehet eredményt elérni. Mivel jobb, amit a madrid csinál?
Rendkívül gyenege csapatokat aláztat meg velük Mou, próbálják komolyan venni ezeket a meccseket, amivel annyit érnek el h a játékosaik izomzata nem fokozatosan terhelődik le, szezon közbe jönnek majd az izomsérülések, továbbá azért azt ne feledjük h nekünk jóval keményebbek az ellenfeleink.
Az előszezonban nem számítanak az eredmények.
10 nap pedig rengeteg idő. Az utolsó felkészülési meccseken valszeg már az a csapat lesz főleg foglalkoztatva, amelyik a szuperkupán. De addig is Pep-nek tudnia kell h ki milyen állapotban van: Xavi tud-e játszani, Abidal formába jön-e...

Majd a Real meccs után okoskodj, addig meg ha igazi Barca szurkoló vagy, akkor bízz abban az edzőben, amelyik 3 év alatt a klubtörténelem 2. legsikeresebb edzője(első Cruyff, de egyre kisebb az előnye.).
Te pedig levehetnéd a rózsaszín szemüveget, és ne írj ekkora orbitális baromságokat, hogy a játékosaik izomzata nem fokozatosan terhelődik le stb...

Mindenesetre akkor várnék egy logikus érvelést, hogy az a csapat, amelyik már 1 hónapja a rendes felállásában játszik, miért ne lenne előnyben ellenünk, akiknél a fél csapat még csak pár percet vagy annyit se játszott nyáron, és lesz rá kb 5 napjuk, hogy formába lendüljenek. Ez szerinted lehetséges? Nem vagyok én sem hülye, értem én, hogy felkészülés és nem számít az eredmény, de mondjuk Villa-Pedro formája sem igazán javul szerintem így, hogy elhaknizzuk a meccseket. Persze kellenek az ifik és a játékperceik, de most már kezdem sokallni, és nem feltétlenül a vereség miatt.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.04. 12:56:53

noname írta: Rendkívül gyenege csapatokat aláztat meg velük Mou, próbálják komolyan venni ezeket a meccseket, amivel annyit érnek el h a játékosaik izomzata nem fokozatosan terhelődik le, szezon közbe jönnek majd az izomsérülések
Pszt, mert még elolvassák és oda az előnyünk... Amúgy ezt komolyan gondoltad?

Amúgy a szuperkupát illetően hogy ne lenne előnyük, ezt is kifejthetnéd..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bobberto
Capitá del Barça

2011.08.04. 12:50:51

Most nem is értem, miről megy itt a szóváltás. Ilyen csapattal, ahol elég sok meghatározó ember nem játszik és mintha egy Barca B játszana cserélve 1-2 "A" játékossal. Több mint valószínű, hogy nem így fogunk felállni semelyik tétmeccsen, de Pep-nek ez pont arra jó, hogy megnézze az ifik közül, kik azok akik felveszik a ritmust, elkapják a fonalat és stabil, esetleg kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A többi stabil játékosnak (pl Ini, Villa, Pedro) pedig egyértelmű forma lendülést akar elérni.

Én inkább most kapnék ki egy Chivas-tól mint az első pár fordulóban a bajnokságban egy másik csapattól... Egyesek már nagyon túl fantáziálják itt a dolgokat és azt képzelik, hogyha nem nyerünk meg minden meccset, akkor nincs is miről beszélni, kapjon mindenki +1 év szabit és kész.
Most itt ki lehet térni a Madridról, de minek? Ahol szinte végig az "A" gárda van fent egy kínai bajnok ellen. Nem lealacsonyítani akarok őket, mert igenis jól játszottak, de attól még nem kell kongatni a harangokat. 2 különböző csapat és 2 különböző módon készülnek föl. Meglátjuk majd melyik lesz jobb a szuperkupán.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.04. 12:47:40

Tocy írta:a Pep-éra alatt még soha sem kaptunk 4 gólt.
Ez így nem igaz, egyszer az Atleticotól kikaptunk 4-3ra

Amúgy azt én sem feltétlenül értem, hogy kb. elvisznek 6 játékost az első csapatból, és gyakorlatilag a teljes B keretet, akik maguktól is játszhatnának barátságosokat. Hiába kell Villának meg Xavinak formába lendülnie, ilyen társakkal és hozzáállással nehéz lesz.
De sztem a legnagyobb probléma mégis az, hogy már 2. éve fél csapatunk van augusztus elején, mert mindig van valamilyen torna, ahova elviszik a játékosainkat
noname
Llegenda del Barça

2011.08.04. 12:32:17

Tocy írta:Ezzzz mi volt? Felesleges a szokásos "felkészülés közepén járunk, sörmeccs volt, nem vettük komolyan" szövegeket mondogatni, egyszerűen simán kikaptunk egy gyenge csapattól úgy, hogy a Pep-éra alatt még soha sem kaptunk 4 gólt. Borzalmas volt. 10 nap múlva a Bernabeuban lépünk pályára, és valszeg nem lesz komolyabb a keretünk!
Xavi-Busquets-Thiago
Pedro-Villa-Iniesta

és talán Busquets,Thiago és Iniesta az, aki eddig csinált is valamit, meg most mondjuk Xavi. Na de kérem...ez így szánalmasan nagy pofon lesz Madridban...
Akkor menj át a szomszédba!
Egyes embereket itt a fórumon nem fenyeget az agytevékenység túlzott jelenléte.
Igenis sörmeccs volt, ahol a lényeg az volt h formába jöjjenek a játékosok, mert hosszú vakáció után térnek vissza. Ezeken a meccseken az a fontos h a kezdők formába jöjjenek, a fiatalok pedig bizonyítsanak.
Ezeken a meccseken az eredmény nem számít. Sok cserével nem is lehet eredményt elérni. Mivel jobb, amit a madrid csinál?
Rendkívül gyenege csapatokat aláztat meg velük Mou, próbálják komolyan venni ezeket a meccseket, amivel annyit érnek el h a játékosaik izomzata nem fokozatosan terhelődik le, szezon közbe jönnek majd az izomsérülések, továbbá azért azt ne feledjük h nekünk jóval keményebbek az ellenfeleink.
Az előszezonban nem számítanak az eredmények.
10 nap pedig rengeteg idő. Az utolsó felkészülési meccseken valszeg már az a csapat lesz főleg foglalkoztatva, amelyik a szuperkupán. De addig is Pep-nek tudnia kell h ki milyen állapotban van: Xavi tud-e játszani, Abidal formába jön-e...

Majd a Real meccs után okoskodj, addig meg ha igazi Barca szurkoló vagy, akkor bízz abban az edzőben, amelyik 3 év alatt a klubtörténelem 2. legsikeresebb edzője(első Cruyff, de egyre kisebb az előnye.).
A Fifa egy szégyen
honda25
Jugador del Barça

2011.08.04. 12:20:37

Xavi-Busquets-Thiago
Pedro-Villa-Iniesta

Teljesen egyetértek.
Semmi értelme ennek a felkészülésnek, sajnos voltam olyan hülye, hogy fent maradtam a Mu elleni meccsre, nagy hiba volt. B csapat játszik, még itt sincsenek Messiék, ez jó nagy pofon lesz, nem tudom, mit gondol Pep...
Hajrá Barca! És a Honda!
aynas
Capitá del Barça

2011.08.04. 12:03:16

az első gólt elkapta a srác piszkosul. de ha megnézed a szitut ketten vitték a labdát egy hátvédre. normál esetben nem lőhetett volna a pali ilyen tisztán.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 11:39:43

aynas írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... L_QtGigAHM

itt az összefoglaló a meccsről

azért anniyran em kell parázni. első félidőben rúgtunk 2 kapufát + még 1-2 helyzetet elkúrtunk. második félidő elején 1-0nál pedro elkúrt egy 100 százalékos helyzetet.

amíg nem kezdett el pep cserélni (1félidő )annyira nem volt gáz.
meg amúgy az első góllal nem lehet sokmindent kezdeni :D
aynas
Capitá del Barça

2011.08.04. 11:35:44

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... L_QtGigAHM

itt az összefoglaló a meccsről

azért anniyran em kell parázni. első félidőben rúgtunk 2 kapufát + még 1-2 helyzetet elkúrtunk. második félidő elején 1-0nál pedro elkúrt egy 100 százalékos helyzetet.

amíg nem kezdett el pep cserélni (1félidő )annyira nem volt gáz.
barca0417
Entrenador del Barça

2011.08.04. 09:45:44

hát az összefoglaló alapján siralmas volt... De kegyetlen gólokat lőttek a mexikóiak. Remélem élesben jobban fog működni a védelem, majd, meg nyilván nem ezzel a felállással.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 09:33:43

ab1daL írta:Tocy azért nézd meg milyen csapat játszott a második félidőben, ugyanis ekkor kaptuk az összes gólt. JdS-Busi-Muniesa-Segio Gomez, majd Armando. Azért Madridban nem ilyen védelem fog kifutni. :wink: De egyetértek, ez elég gyalázatosra sikeredett az ifiknek.
Persze, szélsőhátvédünk nem volt, lényegében 3 khv és egy vkp alkotta a védelmet, nem is az a bajom, hanem hogy 10 nap múlva egy nagyon fontos tétmeccs következik, és senki sincs formában, a védelmünk pláne, mert nem is játszanak.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.04. 09:30:42

Tocy azért nézd meg milyen csapat játszott a második félidőben, ugyanis ekkor kaptuk az összes gólt. JdS-Busi-Muniesa-Segio Gomez, majd Armando. Azért Madridban nem ilyen védelem fog kifutni. :wink: De egyetértek, ez elég gyalázatosra sikeredett az ifiknek.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 09:26:49

Ezzzz mi volt? Felesleges a szokásos "felkészülés közepén járunk, sörmeccs volt, nem vettük komolyan" szövegeket mondogatni, egyszerűen simán kikaptunk egy gyenge csapattól úgy, hogy a Pep-éra alatt még soha sem kaptunk 4 gólt. Borzalmas volt. 10 nap múlva a Bernabeuban lépünk pályára, és valszeg nem lesz komolyabb a keretünk!
Xavi-Busquets-Thiago
Pedro-Villa-Iniesta

Barca__15
Barça B

2011.08.04. 08:54:48

oké értem én h a Copások pihennek még, de mikor jönnek vissza szabiról?
azt olvastam itt h ADRIANO már ott van a kerettel, de ALVES, MILITO, MASCHERANO és MESSI? 10 npa múlva Szuperkupa nem lesz ez késő? Mintha azt is olvastam volna h SÁNCHEZZEL együtt jönnek ők is és 8-án kezdik az edzést, de így téll nemtom h edzik be magukat szuperkupára.. :/
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.04. 08:51:53

Atya isten, itt meg mi történt? :D Nem néztem a meccset, de 1-4??? :shock: Bár látom, amikor a gólokat kaptuk, olyan védelem játszott, ami még az életben soha, de hát ez semmiféle képpen sem jó.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
kas7as
Jugador del Barça

2011.08.04. 08:44:56

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ca-2089122

Hat nem volt az-az acelos csapatunk azert! :oops:
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
daffy
Madridista

2011.08.04. 08:10:58

d írta:A meccset ugyan nem láttam, de nem tölt el aggodalommal. Még most kapjuk meg a kijáró, józanító pofonokat, inkább, mint később. A szuperkupa pedig egészen más lesz most.
igy van,de kerdes,hogy a madrid hogy all ki. ha vedekezni,akkor nem nagyon kell felnetek a pofontol. akkor lehettek gondban,ha a madrid rajon,hogy nem vagytok formaban(ha nem lesztek...) es tamad.
de meg sok a ha es ez egy sormeccs volt a felkeszules kozepen,kar kardokba dolni. viszont az teny,hogy a real jobb lesz,mint az elozo evben,nektek viszont muszaj tartani legalabb azt a szintet.
2 het mulva meglassuk.
kas7as
Jugador del Barça

2011.08.04. 07:55:58

Sziasztok!

En nem lattam a merkozest, de az allam majd leesett mikor meglattam. 1-4 :shock:

Aki latta a merkozest leirna, h kikkel alltunk fel?- talan az ifikkel megint? Lehet, h Pep az ifikkel akar kiallani a szuperkupan?(Joke) :evil:

Mig a Real hamarabb elkezte a felkeszulest, es az egesz csapat egyut keszul es galaznak (jo nem eros csapatok ellen) mi addig ifizunk. Megertem a Copasok miert nem jatszanak, de a tobbiekkel mi van????
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
d
Entrenador del Barça

2011.08.04. 07:54:03

A meccset ugyan nem láttam, de nem tölt el aggodalommal. Még most kapjuk meg a kijáró, józanító pofonokat, inkább, mint később. A szuperkupa pedig egészen más lesz most.
Válasz küldése