Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
baromi erősnek tűnik...aztán hogy mit hoztok ki belőle, az meg a jövő zenéjedaffy írta:az a kinai csapat egy eros spanyol harmadosztalyu csapat szintjet epphogy meguti,nem volt nagy kunszt,de onbizalomnovelesnek kivalo. ami meg zavar,hogy a real a felallt vedelmekkel gondba van.csababarca írta: Engem a madrid alázása nem aggaszt, az ellen a a kínai csapat ellen nem egy magyar csapat tudott volna 3-4et közérakni.
Meg ők teljes csapattal játszanak,majdnem mindenki bevethető.
Nálunk meg azért korántsem ez a helyzet. Én egyébként visszahívnám simán a copásokat,egyikük se szakadt meg a tornán,ráadásul 1 héttel előbb be is fejezték. szóval visszajöhetnének, készülni a többiekkel.
Engem inkább megint az aggaszt,hogy csak adogatjuk el a játékosainkat, és jött eddig 1,azaz 1 ember. Holott még 1 feltétlen kéne (Cesc), plusz védelembe se tétováznék hozni valakit.
De ez csak az én véleményem,mindenesetre, továbbra is erősebb,mélyebb a madrid kerete mint a miénk.
hatalmas elonye lehet a realnak,hogy minden posztra gyakorlatilag 2 egyforma ember van: casillas,adan-arbeloa,ramos-albiol,pepe-carvalho,varane-marcelo,coentrao-khedira,lass-xabi,sahin-ce,callejon-ozil,kaka-dm,granero-benzema,higuain
pokoli mely a keret.
az a kinai csapat egy eros spanyol harmadosztalyu csapat szintjet epphogy meguti,nem volt nagy kunszt,de onbizalomnovelesnek kivalo. ami meg zavar,hogy a real a felallt vedelmekkel gondba van.csababarca írta: Engem a madrid alázása nem aggaszt, az ellen a a kínai csapat ellen nem egy magyar csapat tudott volna 3-4et közérakni.
Meg ők teljes csapattal játszanak,majdnem mindenki bevethető.
Nálunk meg azért korántsem ez a helyzet. Én egyébként visszahívnám simán a copásokat,egyikük se szakadt meg a tornán,ráadásul 1 héttel előbb be is fejezték. szóval visszajöhetnének, készülni a többiekkel.
Engem inkább megint az aggaszt,hogy csak adogatjuk el a játékosainkat, és jött eddig 1,azaz 1 ember. Holott még 1 feltétlen kéne (Cesc), plusz védelembe se tétováznék hozni valakit.
De ez csak az én véleményem,mindenesetre, továbbra is erősebb,mélyebb a madrid kerete mint a miénk.
mess2009 írta:nektek itt, most Fabre a legnagyobb gondotok?! az, hogy a Mariska gólfesztiválokkal erő demonstrációt tart, a mi B-vegyesünket lealázzák, hogy 10 nappal a fontos kupameccs előtt Messiék még lébecolnak, az hogy az A alakulat meccs nélkül fog kiállni a Madrid otthonában a végletekig fel hecrgelt Murinho gárda ellen az senkit nem izgat? ....pedig ezek az előjelek szerintem igencsak baljósak !
Nagyjából: az újságírók szorgalmasak, de senki se ír konkrétumot, csak találgatnak h legyen min csámcsogni. Szokás szerint időnként jön 1-1 nyilatkozat, de az igazság az h semmi előrehaladás.zsuni írta:a Cesc üggyel most mi a helyzet? valaki felvilágosithatna
Rufolde, neked mi a franc bajod van? Világosan, tényszerűen le lett írva, hogy minek mihez van köze. Te meg ugrasz itt egyből, mielőtt gondolkoznál egy percet is arról, hogy miről is van szó.rufolde írta:Szerintem ne oktass barétom,az egész egy humor,miért kevertek bele vallást vagy bármi mást,szégyen -gyalázat a dolog.Ez sport,se több se kevesebb.Nőj fel és értsd meg ahhoz hogy szeress valakit nem kell politikát csiholni a dologból,főleg nem a vallást belekeverni!Leomessi14 írta:Olvass vissza egy kicsit.rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
szerintem ez most is igy van,csak nem akar annyira ellenszegulni cesc akaratanak,mert abbol rosszul johet ki hosszabb tavonsjd írta:Én azért úgy emlékszem, hogy 1 hónapja még arról volt szó, hogy szeretné mindenképpen megtartaniTocy írta:Wenger már 1 hónapja ezt mondogatja hogy szeretné minél előbb elpasszolni, aztán még mindig ott van.
Én azért úgy emlékszem, hogy 1 hónapja még arról volt szó, hogy szeretné mindenképpen megtartaniTocy írta:Wenger már 1 hónapja ezt mondogatja hogy szeretné minél előbb elpasszolni, aztán még mindig ott van.
Wenger már 1 hónapja ezt mondogatja hogy szeretné minél előbb elpasszolni, aztán még mindig ott van.sjd írta:Most néztem a legfrissebbet:zsuni írta:a Cesc üggyel most mi a helyzet? valaki felvilágosithatna
http://www.sport.es/es/noticias/mercado ... 5448.shtml
Eszerint Wengert sikerült meggyőzni, és ő is minél hamarabb szeretné elpasszolni, hogy aztán erősíthessen a pénzből. Úgy néz ki, hogy 34+bónuszok lesz az ára.
off:És ezt egyébként miért kell csinálni?barcaaa91 írta:Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.
Most néztem a legfrissebbet:zsuni írta:a Cesc üggyel most mi a helyzet? valaki felvilágosithatna
A Realban pedig Özil, Khedira, Altintop, Sakhin teszi majd ugyaneztshutterisland írta:ajj rufolde...a lényeg annyi, hogy 3 játékosunk is tart ramadánt, ami alatt egész nap nem eszik, nem iszik, és találgattuk, hogy vajon keita és abidal emiatt bevethetőek lesznek e a szuperkupán.
nem az a lényeg, hogy miért nem esznek-isznak, hanem az, hogy ez élsportolóként kihat e az esetleges teljesítményükre a real ellen.
Nőj fel és értsd meg ahhoz hogy szeress valakit nem kell politikát csiholni a dologból,főleg nem a vallást belekeverni!Leomessi14 írta:Olvass vissza egy kicsit.rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
Olvass vissza egy kicsit.rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
shutterisland írta:hát nem semmi azért, még átlagemberként sem...nem hogy egy sportolónak napi 2 edzéssel..nem hiszem el, hogy nem eszik-iszik semmit ilyen terhelés mellett...barcaaa91 írta:Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.
hát nem semmi azért, még átlagemberként sem...nem hogy egy sportolónak napi 2 edzéssel..nem hiszem el, hogy nem eszik-iszik semmit ilyen terhelés mellett...barcaaa91 írta:Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.
"Ramadan in 2014 will start on Saturday, the 28th of June and will continue for 30 days until Sunday, the 27th of July."levproff írta:2014-ben nem június-júliusban lesz ez a ramadan?
Akkor hogy lesz VB?
Egy szavad sem lehet, Valdes beállt a kapuba, szóval ő edz rendesen.Subinho írta:kicsit tartok a szuperkupától, ugyanis a real gőzerővel készül, sztem pont erre a meccsre, a barca meg nem nagyon van játékban, delfinezgetnek, messiék nyaralgatnak még (teljesen megérdemelten), kikapnak a Mu-tól... szóval azt mondom, ha most lenne a kupa, a real sztem győzne, mert jobban játékban vannak.....
A "tökéletes" fogyókúra receptjesjd írta:éjszaka= 22:00 és 5:30 közöttMichaaBee írta:Meg egyebkent ejszaka lehet rendesen taplalkozni, ugyhogy nem igazan ertem a helyzetet, de mindegy.
éjszaka= 22:00 és 5:30 közöttMichaaBee írta:Meg egyebkent ejszaka lehet rendesen taplalkozni, ugyhogy nem igazan ertem a helyzetet, de mindegy.