Barça vs. Real - El Clásico
Egyebkent a ramadan elvileg ugy van, hogy par napot ki lehet hagyni, ha kesobb "bepotoljak", ugyhogy szerintem ez nekik is beleferhetne. Meg egyebkent ejszaka lehet rendesen taplalkozni, ugyhogy nem igazan ertem a helyzetet, de mindegy. Alapbol sem vagyok nagyon vallasos, a mohamedan hit velejaroival pedig meg annyira sem vagyok tisztaban. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Meg valószínűleg Özilnek és Khedirának is, csak ugye kérdés, ki mennyire veszi komolyan, én régebbről pont úgy emlékszem, hogy Abidal nem böjtölt és Keita meg Touré volt az, aki nem játszhatottshutterisland írta: nem nagyon vágom ezt, de remélem benzemának meg sahinnak is ez a vallása akkor, ne csak mi gyengüljünk
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem nagyon vágom ezt, de remélem benzemának meg sahinnak is ez a vallása akkor, ne csak mi gyengüljünksjd írta:Abidalnak meg ramadánja van, úgyhogy úgy néz ki ő ki is esettab1daL írta:Ha már szóba jött, hogy csak nyaralnak Messiék: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3889.shtml
Elvileg ők már 1 hete edzegetnek, ha jól veszem ki. Messi, Mascherano, és Alves. Messivel külön Brau foglalkozott.![]()
(bár talán régebben pont ő volt az, aki nem vette komolyan)
Viszont gondolom akkor Keitával sem számolhatunk augusztusban, ez Thiagonak lehet jó hír

Abidalnak meg ramadánja van, úgyhogy úgy néz ki ő ki is esettab1daL írta:Ha már szóba jött, hogy csak nyaralnak Messiék: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3889.shtml
Elvileg ők már 1 hete edzegetnek, ha jól veszem ki. Messi, Mascherano, és Alves. Messivel külön Brau foglalkozott.

(bár talán régebben pont ő volt az, aki nem vette komolyan)
Viszont gondolom akkor Keitával sem számolhatunk augusztusban, ez Thiagonak lehet jó hír
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ha már szóba jött, hogy csak nyaralnak Messiék: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3889.shtml
Elvileg ők már 1 hete edzegetnek, ha jól veszem ki. Messi, Mascherano, és Alves. Messivel külön Brau foglalkozott.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem bárki bármit mondd, a szuperkupa rohadt fontos lenne!
1. kupával nyitni az idényt mindig jó.
2. ha a madridon át vezet az út ehhez, az dupla öröm lehet.
3. lelki fölény az elkövetkezendőkre fakadhat belőle.
4. nem kell magyarázkodni, hogy azért kaptunk ki, mert messiék még a lábukat lógatták, mikor a madrid javában nyomta az edzőmecceket..mivel akkor jön a szöveg, hogy ezek sz.r kifogások.
szóval nyerjük csak megfele
1. kupával nyitni az idényt mindig jó.
2. ha a madridon át vezet az út ehhez, az dupla öröm lehet.
3. lelki fölény az elkövetkezendőkre fakadhat belőle.
4. nem kell magyarázkodni, hogy azért kaptunk ki, mert messiék még a lábukat lógatták, mikor a madrid javában nyomta az edzőmecceket..mivel akkor jön a szöveg, hogy ezek sz.r kifogások.
szóval nyerjük csak megfele

Ezt is figyelembe kell venni, meg az alattad levő hsz-t is...nem vagyunk játékban, Messi-Alves még nyaral, a Real meg gálázik. Persze más, mert mégiscsak kínai meg stb csapatok ellen tolják, de akkor is, mi eddig játszottunk a B csapattal 4 langyi meccset és kész. Xavi sem játszott még egy percet sem, majd talán ma. Messiék meg még semmit...10 nap múlva Szuperkupa a Bernabeuban, és jelenleg én sem adnék túl sok esélyt magunknak.ab1daL írta:A korona mögött-ről: (gondolom többen ismerik már, népsportos Real Madrid blog)
Gondoljunk bele, tizenegy nap múlva olyan Barcelona ellen játszunk majd, akik a Bayern, a Manchester ellen készülnek, mi meg ezekből az önbizalomnövelő sikerekből táplálkozunk. Persze, mezeladás szempontjából kiválóak a túrák, de vajon nem lesz-e túl nagy a kontraszt a langyi ellenfelek után egy mindig félelmetes Barca ellen? Reméljük a legjobbakat.
Mindenesetre én már várom a meccset/meccseket.
- ab1daL
- Director del Fútbol
A korona mögött-ről: (gondolom többen ismerik már, népsportos Real Madrid blog)
Gondoljunk bele, tizenegy nap múlva olyan Barcelona ellen játszunk majd, akik a Bayern, a Manchester ellen készülnek, mi meg ezekből az önbizalomnövelő sikerekből táplálkozunk. Persze, mezeladás szempontjából kiválóak a túrák, de vajon nem lesz-e túl nagy a kontraszt a langyi ellenfelek után egy mindig félelmetes Barca ellen? Reméljük a legjobbakat.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Subinho
- Director del Fútbol
kicsit tartok a szuperkupától, ugyanis a real gőzerővel készül, sztem pont erre a meccsre, a barca meg nem nagyon van játékban, delfinezgetnek, messiék nyaralgatnak még (teljesen megérdemelten), kikapnak a Mu-tól... szóval azt mondom, ha most lenne a kupa, a real sztem győzne, mert jobban játékban vannak.....
azért írtam azt, hogy még nem szokott hozzá (t.i. a Madridig még nem volt jellemző a csapataira a gólerősség)LG írta: Ahhoz képest tavaly elég sokat lőttek, kb. annyit, mint mi.![]()
szerk.: én személy szerint majd akkor nem fogok úgy beszélni, róluk, mint egy olasz atomvédekező csapat, amikor nem így fogom látni őket játszani a TV-ben (és tekintve, hogy a Clasico-n kívül nem nézek Real meccset, ez működni is fog

Ahhoz képest tavaly elég sokat lőttek, kb. annyit, mint mi.sjd írta:
A special5 meg hadd örüljön a góljainak, gondolom még nem szokott hozzá, hogy 1nél többet is tud lőni a csapata

Látszott is, hogy nagyon erőltetett... Madrid és a szép egy mondatbanlluisllach89 írta: Csak azárt írtam hogy ne legyen teljesen off

A special5 meg hadd örüljön a góljainak, gondolom még nem szokott hozzá, hogy 1nél többet is tud lőni a csapata
-
- Director del Fútbol
Csak azárt írtam hogy ne legyen teljesen offsjd írta:Az Arsenal meg kupát nyer minden előszezonbanlluisllach89 írta: On.: A Madrid elég jó az előszezonban, ma igen szép gólokat vertek, Ronaldo sarokkal gólpassz, sarokkal gól, DM pedig rabona gólpassz, ami szép az szép![]()
![]()
![]()

Mondjuk furcsa volt hogy Jo5é hogy örül mindegyik gólnak a fogalmatlan kínaiak ellen

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Az Arsenal meg kupát nyer minden előszezonbanlluisllach89 írta: On.: A Madrid elég jó az előszezonban, ma igen szép gólokat vertek, Ronaldo sarokkal gólpassz, sarokkal gól, DM pedig rabona gólpassz, ami szép az szép

- kennyke04
- Entrenador del Barça
a szókincsünk mindig fejlődik és változik, lehet hogy nincs benne a szótárban, de ez nem azt jelenti hogy nem létezik vagyhogy nincs ilyen szó, esetleg ne használhatnánk interneten. Irodalom órán, érettségin alap nincs, de itt bátran lehet szvszLG írta:Értem én, h mit akarnak fele kifejezni, de ilyen szó akkor sincs.Sanama írta:amit a real csinalt ellenünk![]()
![]()
az,hogy szétrúgod az ellenfelet, vagyis szerintem ezt jelenti (hentes??)

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Director del Fútbol
Off: Amíg a "h" nálad a hogy addig ne szólj...LG írta: Értem én, h mit akarnak fele kifejezni, de ilyen szó akkor sincs.
On.: A Madrid elég jó az előszezonban, ma igen szép gólokat vertek, Ronaldo sarokkal gólpassz, sarokkal gól, DM pedig rabona gólpassz, ami szép az szép

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Értem én, h mit akarnak fele kifejezni, de ilyen szó akkor sincs.Sanama írta:amit a real csinalt ellenünkLG írta:Elnézést az offért, DE:Mi az a hentelés?Már többször láttam itt a fórumon, gondolom egy vkitől átvette a többi. De ne kezdjünk már önkéntes nyelvújításba, könyörgöm!
![]()
![]()
az,hogy szétrúgod az ellenfelet, vagyis szerintem ezt jelenti (hentes??)

amit a real csinalt ellenünkLG írta:Elnézést az offért, DE:Mi az a hentelés?Már többször láttam itt a fórumon, gondolom egy vkitől átvette a többi. De ne kezdjünk már önkéntes nyelvújításba, könyörgöm!

az,hogy szétrúgod az ellenfelet, vagyis szerintem ezt jelenti (hentes??

Elnézést az offért, DE:Mi az a hentelés?
Már többször láttam itt a fórumon, gondolom egy vkitől átvette a többi. De ne kezdjünk már önkéntes nyelvújításba, könyörgöm!

Akkor ezt meg is fordíthatjuk, nem? A Real is akkor veszi elő a gladiátorsulit, amikor máshogy nem megy.... viszont a hentelésnek komoly következményei is lehetnek akár...shutterisland írta:amikor odaát azzal érveltem, hogy az évi 60 meccsünkből ezen a 3-4 meccsen színészkedtünk, mert a többin nem volt okunk arra (értsd, nem voltak kemén belépők annyira, stb..) hogy essünk-keljünk...úgymond nem szolgáltatott az ellenfél alapot, akkor megkaptam, hogy mert akkor vesszük elő ezt a fegyvert, ha nem megy máshogy...meg a bírók is csak akkor kell, hogy toljanak.
és ez az, amit hiába gondolok máshogy, nem fogok tudni meggyőzni egyetlen egy madridistát sem.
- shutterisland
- Director del Fútbol
amikor odaát azzal érveltem, hogy az évi 60 meccsünkből ezen a 3-4 meccsen színészkedtünk, mert a többin nem volt okunk arra (értsd, nem voltak kemén belépők annyira, stb..) hogy essünk-keljünk...úgymond nem szolgáltatott az ellenfél alapot, akkor megkaptam, hogy mert akkor vesszük elő ezt a fegyvert, ha nem megy máshogy...meg a bírók is csak akkor kell, hogy toljanak.
és ez az, amit hiába gondolok máshogy, nem fogok tudni meggyőzni egyetlen egy madridistát sem.
az első két meccsen nem színészkedtek a mieink, láthattuk azt az ámokfutást, amit a kupadöntőn csináltak... egyszerűen átléptek egy határt, a mieinknek meg 3 lehetősége maradt:
1. felveszik a kesztyűt és valóban vér folyt volna
2. hagyják, h a kupadöntőn látottak megismétlődjenek
megnőtt volna a kiesés esélye, mert stark engedte a durvulást az elején... (ezért nem küldte le két sárgával Pepét az első félidőben...)
3. felhívják a figyelmet a durvaságra...
nem mondom, h helyeslem a döntésüket, de sajnos meg tudom érteni, h az ilyen helyzetek radikális döntéseket igényelnek...
példátlan volt, amit csináltak, előtte az Espanyolra mondtuk azt, h hentesek... őket is durvának láttuk, de mégse lehet összehasonlítani a kettőt...
1. felveszik a kesztyűt és valóban vér folyt volna
2. hagyják, h a kupadöntőn látottak megismétlődjenek

3. felhívják a figyelmet a durvaságra...
nem mondom, h helyeslem a döntésüket, de sajnos meg tudom érteni, h az ilyen helyzetek radikális döntéseket igényelnek...
példátlan volt, amit csináltak, előtte az Espanyolra mondtuk azt, h hentesek... őket is durvának láttuk, de mégse lehet összehasonlítani a kettőt...
Van abban is igazság, és elítélem őket is. De sztem a színészkedés nem kellett volna akkor sem részünkről. Valószínűleg mi ezek nélkül a húzások nélkül is tovább megyünk, és akkor egészen más lett volna a párharc utóhangja.Fecooo írta:számomra a kemény játék és az, amit többek közt pepe, arbeloa és adebayor csinált két külön kategória...LG írta: Hasonlóan nagy bűn, de pl. nekem is inkább a szinészkedés, sirás, reklamálás az unszimpatikusabb. Ez egy kemény sport, kemény szabálytalanságokkal. A színészkedés viszont a színházba/filmekbe való, a sírás/reklamálás meg a kislányoknak.
a kemény játék elfogadható, de amit tavasszal csinált a Madrid, az nem...
vmint még mindig nem tudom figyelmen kívül hagyni az ok-okozat jelentőségét... ha a színészkedést ítéljük el, az olyan, mintha egy verekedés két résztvevője közül azt védenénk, aki ezzel érvelt: "úgy kezdődött, h visszaütött.."
persze nem fogunk egyetérteni, de én így látom...
szerk: Rivaldo11 megelőzött...
számomra a kemény játék és az, amit többek közt pepe, arbeloa és adebayor csinált két külön kategória...LG írta: Hasonlóan nagy bűn, de pl. nekem is inkább a szinészkedés, sirás, reklamálás az unszimpatikusabb. Ez egy kemény sport, kemény szabálytalanságokkal. A színészkedés viszont a színházba/filmekbe való, a sírás/reklamálás meg a kislányoknak.
a kemény játék elfogadható, de amit tavasszal csinált a Madrid, az nem...
vmint még mindig nem tudom figyelmen kívül hagyni az ok-okozat jelentőségét... ha a színészkedést ítéljük el jobban, az olyan, mintha egy verekedés két résztvevője közül azt védenénk, aki ezzel érvelt: "úgy kezdődött, h visszaütött.."
persze nem fogunk egyetérteni, de én így látom...
szerk: Rivaldo11 megelőzött...