Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kemény és az alattomos szó jelentése között nagy a különbség.LG írta:Hasonlóan nagy bűn, de pl. nekem is inkább a szinészkedés, sirás, reklamálás az unszimpatikusabb. Ez egy kemény sport, kemény szabálytalanságokkal. A színészkedés viszont a színházba/filmekbe való, a sírás/reklamálás meg a kislányoknak.shutterisland írta:
1 szó, mint 100, egyik csapat sem lehet büszke a viselkedésére.
viszont mégis a barcát vette elő az objektív közönség, hogy mocskos színészek, napi 10 cheating barca videót kaptam, miközben a favágás is legalább akkora bűn szvsz.
Hasonlóan nagy bűn, de pl. nekem is inkább a szinészkedés, sirás, reklamálás az unszimpatikusabb. Ez egy kemény sport, kemény szabálytalanságokkal. A színészkedés viszont a színházba/filmekbe való, a sírás/reklamálás meg a kislányoknak.shutterisland írta:
1 szó, mint 100, egyik csapat sem lehet büszke a viselkedésére.
viszont mégis a barcát vette elő az objektív közönség, hogy mocskos színészek, napi 10 cheating barca videót kaptam, miközben a favágás is legalább akkora bűn szvsz.
megnézve a videót, mindig elgondolkozok, hogy oké, undorító volt, amit művelt pár játékosunk színészkedés címén, az is rohadt irritáló lehet, ahogy 5en körbevesszük a bírót lapot követelve, főleg, ha valdes is rohan ki a kapuból..ezeket aláírom, tényleg elég antipatikus lehet.cyrax írta:Elég beszédes. Nyilvánvalóan azzal az utasítással mentek fel a fehérgerek, hogy ütni-vágni kell. És még csodálkoznak, ha a 3. meccsen már rájátszottak Alvesék.Cali írta:Nem tudom, hogy ki lett-e tiltva a szimisi nevű felhasználó, ha igen, akkor is remélem, hogy még nézi ezt a topicot! Figyelmébe ajánlanám ezt a videot, a Copa del rey döntőről!
http://www.youtube.com/watch?v=d-k8NNeb3Kk
nem menti fel, jogos marad, de minden meccsen minden birónak ugyanaz a szabálykönyv. ettöl függetlenül a tény nem változik, a barca jobbEbben igazad van,de az egy másik meccs volt,másik bíróval.
Ettől függetlenül Businak is járhatott volna a piros,de ez nem menti fel a Pepés esetet.
Elég beszédes. Nyilvánvalóan azzal az utasítással mentek fel a fehérgerek, hogy ütni-vágni kell. És még csodálkoznak, ha a 3. meccsen már rájátszottak Alvesék.Cali írta:Nem tudom, hogy ki lett-e tiltva a szimisi nevű felhasználó, ha igen, akkor is remélem, hogy még nézi ezt a topicot! Figyelmébe ajánlanám ezt a videot, a Copa del rey döntőről!
http://www.youtube.com/watch?v=d-k8NNeb3Kk
1. A könyöklést nem a veszélyes játékra hoztam, az durva játék, ami azonnali piros, ahogy azt írtam.Budo írta:Rossz példa könyöklés, mert a veszélyes játéknál az a lényeg, hogy nincs testi kontaktus a két játékos között, míg könyöklésnél ez nem így van.
Rossz példa könyöklés, mert a veszélyes játéknál az a lényeg, hogy nincs testi kontaktus a két játékos között, míg könyöklésnél ez nem így van.B. Tamás írta:Pedig ez igaz, nyugodtan hidd el. Illetve nem kell elhinni, de attól még így van. Példa erre a könyöklés a felugrásoknál. Ahogy Pepe odament Alveshez, nyújtott lábbal, talppal, úgy labdát nem tud szerezni egy játékos. Ezek után csak a játékvezetőn múlik, hova sorolja; veszélyes vagy durva játék. Valahogy meg tudom érteni, hogy pirosat adott.
Ez így van, csak itt veszélyes játékról van szó továbbra is, ami csak akkor ér kiállítást, ha nyilvánvaló gólhelyzetet akadályoz meg.sjd írta:"Ki kell állítani és piros lapot kell felmutatni annak a játékosnak, aki elköveti a következő hét szabálytalanság
valamelyikét:
2. durva játékban vétkes"
"Durva magatartás (játék) mind a játéktéren, mind pedig a játéktéren kívül előfordulhat attól függetlenül, hogy a labda játékban van-e vagy nincs. A játékos durva magatartásban vétkes, ha túlzott erőt alkalmaz és veszélyezteti ellenfele testi épségét miközben nem kísérli meg a labdát megszerezni."
ezzel egyet tudok érteni... az idióta amerikaiak és a pénz miatt nem kéne tönkretenni a klasszikus hangulatát, megette a fene, ha enélkül a pénz nélkül már nem bírna létezni a két csapat..zsuni írta:ha viszont majd a 2 csapat beleegyezik az amerikai meccsbe, nálam lehet örökre el is ássák magukat.
zsuni írta:mellékesen, és teljesen zárójelben megjegyezném, ha Pepe megmozdulása egyértelmü piros, akkor buszki is eltehetett volna egyet magának amikor lehentelte xabit.
Pedig ez igaz, nyugodtan hidd el. Illetve nem kell elhinni, de attól még így van. Példa erre a könyöklés a felugrásoknál. Ahogy Pepe odament Alveshez, nyújtott lábbal, talppal, úgy labdát nem tud szerezni egy játékos. Ezek után csak a játékvezetőn múlik, hova sorolja; veszélyes vagy durva játék. Valahogy meg tudom érteni, hogy pirosat adott.Budo írta:...
"Ki kell állítani és piros lapot kell felmutatni annak a játékosnak, aki elköveti a következő hét szabálytalanságBudo írta: Ez mondjuk nem igaz.
Veszélyes játéknál, ha a cselekményben benne van a nyilvánvaló sérülés kockázata, a játékvezetőnek figyelmeztetnie (=sárga lap) kell a játékost.
Ez mondjuk nem igaz.B. Tamás írta:Ha már Pepe piros lapja ismét téma, csak egy adalék a pro vs. kontra témában:
Veszélyes játékért valóban sárga lap jár, ám az ellenfél testi épségét rendkívül komolyan veszélyeztető megmozdulásokért azonnali piros lap jár. Ezt pedig megint csak a játékvezető válogatja, ő mit lát annak.
Értelemszerűen nem egyszerre gondoltam mindhármat.sjd írta:Azt meg nem hiszem, hogy tudnának közös idősávot találni, a keleti part eleve 8-9 óra mínusz innen, Kínáról még nem is beszélve
estrella boltban 0,33-as 0,6 eur környéke, az nem sörözés20tek írta:Hol sörözöl 1 euróért Barcelonában? Mert én 5 euro aaltt nem kaptam sört normális kocsmában (nem is esett annyi pénzért igazán jólRonaldinhoX írta:Jegy kb 100 euro repjegy kb40.000 ft szallas ingyen a baratomnal,sor kb 1 euro....). Vagy úgy értetted, hogy a boltban veszed meg annyiért?
Most nem is arról van szó, hogy nem érné meg, de egyesek itt már 15-20 milliókról beszéltek (csak nekünk), ami szerintem erős túlzás. Meg nem is az utazás stb. miatt nem érné meg, hanem a szájkarate, a rugdosódás és a sérülések miatt.d írta:Azt azért számítsd be sjd, hogy a két csapat ígyis-úgyis rendszeresen megfordul az Egyesült Államokban a marketingtúráikon, szóval ha már ott vannak csak össze kell szervezni... Amúgy meg fene tudja, hiába nem olyan népszerű az USA-ban a soccer, de a teljes amerikai kontinens kiváncsi lenne egy ilyen mérkőzésre és ha jó időpontot választanak, akkor akár mi Európában is meg tudjuk nézni egy esti idősávban, esetleg Kelet-Ázsiában kora délután. Van ebben ráció, a kérdés, hogy mennyit érne meg ez a csapatoknak és az amerikaiaknak.