Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne haragudj, ha megbántalak az őszinteségemmel, de azon a "sok apró kacaton" a kedvenc csapatom címere látható, ami sokkal jobban lázba hoz, mint az ezüst...Mental_Theo írta: Hát igen. csak ez olyan dolog, ami sokkal többet fog érni az ezüsttartalom miatt, nem úgy mint sok apró kacat, bögre, mez stb...
Hát igen. csak ez olyan dolog, ami sokkal többet fog érni az ezüsttartalom miatt, nem úgy mint sok apró kacat, bögre, mez stb...El fanático írta:Erre csak annyit tudok mondani, mint UniCredit Totya a reklámban: "...de nem is kéne!"
Piqué írta:Tud valaki olcsón idei Barca mezt?Szeretnék egy Piqués-re beruházni csak nincs kedvem 20K-ért..annyira jól azért nem megy![]()
Erre csak annyit tudok mondani, mint UniCredit Totya a reklámban: "...de nem is kéne!"
http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-Barce ... 1c1db221f0 vagy http://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-BARCE ... 1e65b7d796Chino írta:Keresnék 96/97-es Kappa hazai Barca mezt. Az idegenbeli megvan, de szeretném hozzá a hazait. Azt hallottam, hogy a Hervisben van 16 ezerért de nem találtam. Használt nem akadály!
Csak nehogy beleszarj!Barcaman14 írta:MQuC írta:Barcás fehérneműket tudtok? Nyilván nem használtban gondolkodom
Pont tegnap voltam a Corában és láttam Barcás boxert!MQuC írta:Barcás fehérneműket tudtok? Nyilván nem használtban gondolkodom
Nem M.I., nekem is van, ebay-en vettemBob_Marley írta:Kedves Menthal_Theo!
Szeretném megkérdezni, hogy egy ilyenmezt hol tudnék én szerezni!Szám és név nélkülit!
Tudom, hogy szinte mission impossible ilyet szerezni, de hátha!
Köszönettel:
Bob
2 hónapja voltam direkt Barcás cuccokat nézni és nem volt.S.Agüero írta:lehet. nem tudom, nem jártam még ott.kakasugynok007 írta:Az lehetséges hogy a kecskeméti Hervisbe nem lehet kapni?S.Agüero írta:kakasügynök:
igen tapasztaltam.![]()
voltam már 4-5 plázában, pesten is, debrecenben is, székesfehérváron és az összes helyen volt hervis, ahol találhatók ilyen dolgok.![]()
hervisből vettem az egyik sálamat meg sapkámat is.
nézd meg.![]()
lehet. nem tudom, nem jártam még ott.kakasugynok007 írta:Az lehetséges hogy a kecskeméti Hervisbe nem lehet kapni?S.Agüero írta:kakasügynök:
igen tapasztaltam.![]()
voltam már 4-5 plázában, pesten is, debrecenben is, székesfehérváron és az összes helyen volt hervis, ahol találhatók ilyen dolgok.![]()
Az lehetséges hogy a kecskeméti Hervisbe nem lehet kapni?S.Agüero írta:kakasügynök:
igen tapasztaltam.![]()
Igen erediteket kapsz de jobban jász ha vaterán vagy teszveszen keresgélsz!Messidona10 írta:Hervisben csak eredeti mezeket lehet kapni?