szimisi írta:de akkor sem értem, hogy miért csak ő gyűlölködik, a komplett barca csapat, stáb és szurkolótábor mikor együtt szidja a Madridot, az nálad nem gyűlölködés, hanem megbocsátható bűn. erre nem bírsz értelmes választ adni.
Ha már az értelmes válaszoknál tartunk, te meg legyél olyan kedves, és erre válaszolj nekem: milyen céllal érkeztél az Eurobarca oldalára? De őszintén! Békítő céllal? Akkor rosszul kezdted, talán ennek más irányból kellene nekifutni... Vagy a haragot akarod tovább szítani? Afelé tökéletesen haladsz. Így viszont minden szavad érvénytelen, amivel a Barcát és táborát próbálod lealacsonyítani, hogy huuu, ők mennyire gyűlölködnek meg blablabla. Bort iszol, vizet prédikálsz.

Ja, és ha már kiragadtam eme kérdésedet, egyben válaszolnék is rá. (Persze, nem muszáj ezt válasznak tekintened. ) Senki sem mondta, hogy megbocsátható bűn, de a csapatok közt fennálló sziporkázó hangulatra nem Mourinho személye a legjobb orvosság. Amennyiben egy ilyen karakán ember áll a Madrid élén, akinek első helyen az egyéni címek, elismerések állnak, és ennek érdekében képes nyilatkozatháborúkat indítani, ne csodálkozzon, ha tárt karok helyett valami egészen mással fogadják.
A "gyűlölködést" elítélem mindkét fél részéről, de tudod: amilyen az adjonisten... Ha valaki többször beléd rúg, egy idő után besokallsz, és nem hagyod magad. Na, Mourinho és a hívei előszeretettel rugdalóznak mostanában, ezért ne lepődjenek meg, ha egy-két fél hangot ad nemtetszésének.
Ami pedig az idézett szöveged "komplett" szavát illeti: ismét csak helytelen szóhasználatról tanúskodik... Több embert is ismerek, akik a Barcának szurkolnak, a játékosait szeretik, és őket éltetik (többek között én is!), és nem a Madridot ócsárolják. Mourinho-t sem szidom, de szerintem pályát tévesztett; inkább politikusnak kellett volna mennie. Tehát, ilyen általánosításokba sem kellene belemenned.