Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben is igazad lehet , -de hogy Magyarországon senki nem adja , az azért hihetetlen...barcakiraly írta:Több ezer tv csatorna közül huszon-akárhány adót még lehet ugy írni hogy szinte semmi, szerintem!![]()
Viasat Sport 2 - Sirius műhold -kelet 5 fok -N.D.S. codemerx írta:A viasat eredeti svéd csatornája is élőben adja , de a
" leányvállalata " a Viasat 3 az NEM .
Mi a neve annak a csatornának?
Igazad van, DE nagyon kicsiben gondolkodsz !barcakiraly írta:Gyalázatos hogy a világ legjobb csapatának a meccsét szinta semmi nem adja!
A Sport tv is adhatná!!!!! De nem adja.Fernando írta:Nem hiszem el a viasatnak ezt a [auto_cenzúra] meccset kell adnia??? Tiszta szégyen...![]()
Jól van, most nagyon lebőgtem...valaciBarca1 írta:Üdv ! A Premiere Sport -ha tudod -minden BL meccset , meg német bajnokit meg még más bajnokit is . . élőben ad , -és Te választod ki , hogy a temérdek meccs közül melyiket nézed .atSec írta:A Premier Sport ezt közvetíti és nem a Werder meccset? Meglep... Semmi olyan adó nem adja, amit legalább mondjuk a PPLive-on keresztül lehetne fogni??? Jó ha közvetíted a meccset, de mégis csak jobb azt élőben látni.
Van amikor 8-10 focimeccs megy egyszerre .
Egyébként , itt adják az interaktív Forma 1-et is , amikor kiválaszhatod , hogy melyik kameraállásból nézed a futamot !
Üdv ! A Premiere Sport -ha tudod -minden BL meccset , meg német bajnokit meg még más bajnokit is . . élőben ad , -és Te választod ki , hogy a temérdek meccs közül melyiket nézed .atSec írta:A Premier Sport ezt közvetíti és nem a Werder meccset? Meglep... Semmi olyan adó nem adja, amit legalább mondjuk a PPLive-on keresztül lehetne fogni??? Jó ha közvetíted a meccset, de mégis csak jobb azt élőben látni.
áá, itt a szatelitek doyenjevalaciBarca1 írta:Üdv ! Minden Barca szurkolónak ! Nem tudom , ki -hol fogja követni azt esti meccsünket , de ha van rá igény , szivesen közvetítek , -úgy tervezem , hogy a kezdésre hazaérek .