Barça vs. Real - El Clásico
aha, akkor biztos véletlen az is, h amíg a Chelsea-nél volt, addig a Chelsea és a Barca között volt rossz a viszony...
utána az Interrel csak azért nem volt ilyen, mert ott csak egy évben futottak össze és ott sajnos sikerrel járt és a Barca nem süllyedt le arra a szintre...
utána az Interrel csak azért nem volt ilyen, mert ott csak egy évben futottak össze és ott sajnos sikerrel járt és a Barca nem süllyedt le arra a szintre...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Teljesen felesleges ebbe bele menni megint. Új szezon, hátha nem lesznek olyan belépők mint amilyenek voltak, és nem lesznek színészkedések sem. Egy valami viszont maradni fog: Mourinho nyávogása, de ezalatt az 1 év alatt már megedződtünk.
Augusztus 14-én találkozunk. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
a GYŰLÖLKÖDÉS kizárólag murinnyó hibája...
Ez, mint érv, egész egyszerűen nevetséges, szóra sem érdemes.
sőt sztem Cruyff a hibás, amiért nem akart a Madridba igazolni, akármennyire is erőlködött Franco... kis komolyságot nem ártana tanúsítani... az ellentét nem újkeletű, viszont a GYŰLÖLKÖDÉS kizárólag murinnyó hibája... Valdano próbált tenni ez ellenszimisi írta:Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..
Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.
Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.

Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..
Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.
Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.
- noname
- Llegenda del Barça
A 15-20 millió nem hiszem h annyira sok lenne. Egy átlag meccsért simán kapunk 2-3 milliót, de ebben az esetben az amerikaiaknak megérné h sokat fizessenek, hiszen a tévés közvetítési jogokból sokkal többet kaszálnak. 

A Fifa egy szégyen
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Én ezt kizártnak tartom.Így kb. az egészet.noname írta:Érdekes lehet ez a "barátságos" Clasico.
Szerintem megérné. Először is kb egy nagyságrenddel kapnánk több pénzt érte, márpedig ki olyan hülye h ne játsszon egyet 15-20 millióért. Továbbá a csapatok közti viszony jelenleg szörnyű. Rosszabb nemigen lehet, de egy valóban barátságos meccs valamelyest javítana ezen, hiszen mi is tudjuk mennyire apróságokon múlik az ilyesmi: az Espanyollal is nagyon rossz volt a viszony, de elsősorban Iniesta gesztusa teljesen helyrehozta ezt a viszonyt, a tavalyi meccsek már nem a gyűlölködésről szóltak. Talán egy barátságos Calsico is javítana a helyzeten. Rontani nem ronthat, ráadásul rekord-összeggel gazdagodna mind2 csapat.
Szerintem 15-20 milliót senki nem fog kifizetni azért hogy toljunk egy laza felkészülési meccset.Na meg a másik,hogy amint az elöttem leirta vki,amíg itt van Mourinho,és ilyeneket mond(hat),mert Perez nem tesz ellene semmit,meg Pepe,Arbeloa,Ramos úgy jön ki a pályára,hogy szétcincálnak minket,és BÁRMI áron de megállítanak,addig minden lesz itt,csak jó viszony nem.

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem tudom mennyi pénzről lehet szó, de addig nagyon nehezen fognak "barátkozni " amíg Mourinho minden elvesztett meccs után lecsalózz mindenkit aki csak az eszébe jut az UEFA-tól kezdve a ligán át Barca vezetésig. Ugye gondolok itt a Sporting-ra és minden csapatra aki kikap tőlünk, mondván, hogy feladják a meccset, Az UEFA is minket segít, és ne feletkezzünk meg arról sem mikor Rijkaard a BL meccseken a bírókhoz járkált be szünetbe megvesztegetni őket....
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Amíg Mou ott lesz Madridban és Perez megengedi neki ezt a viselkedést, addig nem hinném, hogy jobb lesz a viszony a 2 csapat között. Azt meg nem is merem mondani, hogy mi történhet, akkor ha még1 meccset játszunk Ramosszal, Arbeloaval, Pepevel és társaikkal...noname írta:Érdekes lehet ez a "barátságos" Clasico.
Szerintem megérné. Először is kb egy nagyságrenddel kapnánk több pénzt érte, márpedig ki olyan hülye h ne játsszon egyet 15-20 millióért. Továbbá a csapatok közti viszony jelenleg szörnyű. Rosszabb nemigen lehet, de egy valóban barátságos meccs valamelyest javítana ezen, hiszen mi is tudjuk mennyire apróságokon múlik az ilyesmi: az Espanyollal is nagyon rossz volt a viszony, de elsősorban Iniesta gesztusa teljesen helyrehozta ezt a viszonyt, a tavalyi meccsek már nem a gyűlölködésről szóltak. Talán egy barátságos Calsico is javítana a helyzeten. Rontani nem ronthat, ráadásul rekord-összeggel gazdagodna mind2 csapat.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- noname
- Llegenda del Barça
Érdekes lehet ez a "barátságos" Clasico.
A Fifa egy szégyen
- Varatrix
- Director del Fútbol
Boltban a 330 ml Estrella=1 euro20tek írta:Hol sörözöl 1 euróért Barcelonában? Mert én 5 euro aaltt nem kaptam sört normális kocsmában (nem is esett annyi pénzért igazán jólRonaldinhoX írta:Jegy kb 100 euro repjegy kb40.000 ft szallas ingyen a baratomnal,sor kb 1 euro....). Vagy úgy értetted, hogy a boltban veszed meg annyiért?

Ezt nagyon megjegyeztem.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Klasszikusra futja ékezetre meg nem?RonaldinhoX írta:Megyek mindkettőre aug14 es aug 17!!!!
Mar most varom hogy ismet legyozzuk őket!
Nehez lesz de megcsinaljuk!

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

Hol sörözöl 1 euróért Barcelonában? Mert én 5 euro aaltt nem kaptam sört normális kocsmában (nem is esett annyi pénzért igazán jólRonaldinhoX írta:Jegy kb 100 euro repjegy kb40.000 ft szallas ingyen a baratomnal,sor kb 1 euro....

- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Gyakorlatilag 94 ota a Barca az eletem es mar harom eve Socio vagyok pluszba a kislanyom is az!Nem errol szolgalom hogy felvagjak elottetek hanem arrol hogy mar [auto_cenzúra] varom ezeket a meccseket mert a budos gyoker madridot meg ruhellem.....
- Varatrix
- Director del Fútbol
Sör a hűtőben. A gyaloglás ingyé van. A tv-t a muterék fizetik. A barátnő meg ne legyen ott amikor meccset nézek.RonaldinhoX írta:Jegy kb 100 euro repjegy kb40.000 ft szallas ingyen a baratomnal,sor kb 1 euro....

Kinek milyen az anyagi helyzete.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
aki megteheti...RonaldinhoX írta:Azert irok be minden nagy meccs elott mert mindegyik nagy meccsre ki is szoktam menni!

ez esetben csak annyit irnek,hogy a bankjegyhamisitast a torveny bunteti

jo szorakozast,remelem kikaptok

megtehetem,megsem megyek ki. az oka az,hogy szamomra mar nem er annyit egy focimeccs sem.Ez nem arról szólt hogy nem hiszi el.Csak csupán irigy Rolling Eyes
mert minden barca meccsre kimegy gyakorlatilag,ahol nem kozepszeru az ellenfel. szamomra,aki nem olyan korulmenyek kozott not fel,ez hihetetlen.Most miért olyan nehéz elhinni,hogy valaki ki tud menni a klasszikusokra?
Elhisszük, csak az nem tetszik páraknak, hogy ezzel már lassan felvágsz itt, mert tényleg kb. hetente beírod,hogy mész. 

- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Jegy kb 100 euro repjegy kb40.000 ft szallas ingyen a baratomnal,sor kb 1 euro....
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Azert irok be minden nagy meccs elott mert mindegyik nagy meccsre ki is szoktam menni!
nah jah... biztos így van... az fel sem merül, h esetleg azért kételkedik, mert ez a ronaldinhoX MINDEN nagy meccs előtt beírja, h "ott leszek", így egy idő után jogosan merül fel a kétely...kakasugynok007 írta: Ez nem arról szólt hogy nem hiszi el.Csak csupán irigy

nem a hitetlenséggel vagy az irigységgel van a gond, hanem a túlságosan is feltűnő nagyzással... egy kis szarkazmus bőven elfér

-
- Capitá del Barça
Ez nem arról szólt hogy nem hiszi el.Csak csupán irigycsababarca írta:Most miért olyan nehéz elhinni,hogy valaki ki tud menni a klasszikusokra?
pénz kérdése az egész,nekem nem egy ismerősöm volt már kint, olyan is van aki évek óta minden évben kimegy. és azok bajnoki vagy tavasszal bl-klasszikusok voltak.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Most miért olyan nehéz elhinni,hogy valaki ki tud menni a klasszikusokra?
pénz kérdése az egész,nekem nem egy ismerősöm volt már kint, olyan is van aki évek óta minden évben kimegy. és azok bajnoki vagy tavasszal bl-klasszikusok voltak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
Kíváncsi vagyokdaffy írta:akkor majd en is "csinalok" egyet messirol a kertbenSanama írta: mutatott képet a jegyekről a múlt héten...

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
akkor majd en is "csinalok" egyet messirol a kertbenSanama írta: mutatott képet a jegyekről a múlt héten...