Tocy írta:Szerintem nem lehet nagyon erre alapozni. Tavaly még azt írták itt az Eurobarcán is, hogy JDS lesz Touré utódja, mert ő játszott azon a poszton és elég jól ráadásul. Aztán kapott néhány percet jobb oldali kp-ként a szezonban. Szerintem mindenki fejében megfordult már ez, hogy Masch marad hátul, Keita csere vkp, és akkor elfér a 4 irányítónk. Viszont oké, hogy ezzel Thiago és Mazinho megnyugodhat, de Fontással mi lesz? Így meg ő nem kap lehetőséget...meg Mascherano se hiszem, hogy sokat. Vagy pedig akkor Adriano-Maxwell nem fog játszani csak 1-2 percet. Sehogy sem jó ez...18Barca99 írta:Ketia eddig minden meccsen amikor játszott ha jól láttam védekező kp-t játszott ezzel egyértelmű hogy mit szeretne Pep. Masch végképp hátrakerül a védelembe első számú cserének, vagy átveszi Puyi helyét ha nem bírja a térde (gyengébb játékerővel rendelkező ellenfelekkel szembe) így a középpályára van egy kezdő 3asunk meg egy csere hármas és meg van oldva. Xavi-Fabre, Ini-Thiago, Busi-Keita/Masch ha úgy gondolja Pep. Szóval azon itt nem kell aggódnunk hogy hol lesz helye egyébként is Pep döntése cask jönne már. Szerintem Aug. közepe vagy vége fele végképp itt lesz már nem állhat az utjába Wenger se. Várunk Fabre. : ))
Capon: jól gondolod
Szerintem ez egy jó ötlet lenne,és az én fejemben is megfordult.Mondjuk én ezt,hogy Keita a felkészülési meccseken rendre vkp-t játszik,annak tudom be,hogy nincs se Pique,se Puyol,ezért Busi kell a védelembe,és mivelhogy nincs Masch Busi helyére,ezért Keita tolja ott.
És nem kell félni,Pep meg fogja adni a lehetőséget Thiagonak,mert ha ugyanannyit játszik Thiago mind Cesc,akkor Thiago megmutathatja h ő jobb mint Fabre,és akkor előrébb is kerül a rangsorban.Meg amúgy is,Keita idén biztos nem,de jövőre 90% hogy távozik,és akkor ott a lehetőség Thiago elött.