Barcaman1993 írta:9Dave írta:A Tottenham 7 milliós ajánlata érte elgondolkodtató, de lehet hogy többet kéne kérni.
Ha Bojan 12 volt, akkor ő 20 körül mozog az én megítélésem szerint. Ráadásul a srác nem eladó és hosszú szerződése van. Nagy butaság lenne ilyen áron eladni (és fölösleges is).
azért az ő ára szerintem nem megy fel túlságosan, ha keveset fog játszani, és akkor sem tud maradandót nyújtani...illetve arról is híresek vagyunk, hogy aprópénzért adjuk el azokat, akik többet érnek.
bojan azért volt annyi, mert benne azért ott van az, hogy neki igazából ez a lehetőség kell szerintem (és hát a szakemberek szerint) hogy kivirágozzon, amúgy is fiatalabb pár évvel, mint ibi, meg amúgy is, vele szokatlanul jó bizniszt csináltunk.
Viszont akkor marad neki ennyi, amennyi most!?
nézzük reálisan az esélyeit..mivel a támadóhármasban számít rá pep, így a közvetlen ellenfelei az MVP, alexis, illetve jeffren (ha marad.)
az alapkezdő a legtöbb meccsen az MVP+AS négyesből fog kijönni, az épp kimaradó ül a padra.
tavaly az MVP végigjátszotta szinte a szezont, ezért fáradtak el fejben a végére, de most, hogy jött AS, ez nagyjából orvosolva lehet.
a padon a 6 mezőnyjátékosból maximum 2 lesz támadó, szóval alapesetben az MVP+AS-ből kimaradó ember, és vélhetően afellay.
és akkor még ott van jeffren is, akinek azért egy minimálisat szintén kell játszania.
ha nem nagyon lesz a támadók között sérülés, akkor eléggé epizodista lesz ő is, és vélhetően kevesebbet játszik, mint tavaly, hisz bojan személyében gyengébb vetélytársa volt a csereként csapatba kerülésért, mint az MVP-ből az aktuális pados, vagy mondjuk a nagy összegért igazolt AS, akitől megváltást várunk.
szerintem kupameccseken biztos fog játszani, elég sokat, esetleg bl-ben gyengébb ellenfél ellen, vagy ha már ne adj isten tétnélküli meccs lesz a csoportban, illetve néhányszor csereként pályára léphet.
bajnokságban be-be lesz cserélve, kezdő szerintem csak vész esetén lesz.
és akkor még pep kedvenc húzása, hogy iniestát feltolja, akkor esetleg pl. thiagonak is jut hely.
én ezt várom, de ez a sérülés csak ront ezen a helyzetén is.