Barcaman1993 írta:shutterisland írta:de én bojannál, vagy mondjuk jeffrennél nem igazán tartom jobb játékosnak, vagyis ebben a rendszerben nem fog tudni szerintem többet nyújtani.
Szerintem pedig klasszisokkal jobb, mint Jeffren, vagy Bojan. Ők 2-en ebbe a játékrendszerbe születtek bele és mégsem tudtak hasonlót nyújtani, mint a fél szezonon keresztül itt levő Ibi. Az se volt véletlen, hogy Pep többet játszatta, mint a másik 2 embert.
lehet, hogy jobb képességű, de sem statisztikailag (gólok, gólpasszok) sem pedig játékban (elmozgások,kényszerítők,létszámfölények kialakítása, letámadás,stb..) sem hiszem, hogy jobb.
persze, első éve, de nagy képesség-robbantásra én nem számítok már, főleg egy 25 éves játékosnál, aki most ugye kiesik a legfontosabb felkészülési résznél..
én nem afellay ellen vagyok, csak látni kéne, hogy nem egy tili-tolis, higgadt, tatktikailag top játékosról van szó.
ő egy gyors,lendületes,technikás,távolról jól lövő játékos.
ezen erényei közül szinte mind elveszik ott a vonal mellett. (de ez csak a barcában van így, máshol ezek az erényei lennének előtérben)