Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.08. 14:33:32

Bogyó írta:
Tocy írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/08/08 ... l_videoval

hát, akkor lehet mégis kezd Messi?
:wink: A múltkor már nem akartam veled vitatkozni, de látod... És nem hinném, hogy az általad emlegetett "csúcsformáját" kellene Messinek előkotornia. Ha pályán van, már az is "elég".
Kb olyan ez, mint a szív. Messi, Xavi és Ini a sinus csomó. Puyol és Piqué az atrioventricularis csomó. Dani és Abidal a His-köteg, Busquets/ Mascherano és Valdes a Tawara-szár, végül (de nem utolsó sorban!) Pedro és Villa (Sanchez) a Purkinje rostok. Mindegyik szükséges a jó működéshez, de csak akkor van igazán nagy gáz, ha a sinus csomó felmondja a szolgálatot... Messi érzi is ennek a súlyát, ezért bátorkodtam feltételezni, hogy nem hagyja ki a meccset. És a jelek szerint így is lesz. ;)
Nem muszáj egyetértenünk. Ez csak az én véleményem. :)
Bocsi az offért.
Katt
Jogos, én nem hittem, hogy játszani fog, meg igazából hivatalos hír nincs erről, nyilván majd vasárnap meglátjuk. A szív részeivel amúgy sem voltam tisztában :D
Bogyó
Jugador del Barça

2011.08.08. 14:26:22

Tocy írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/08/08 ... l_videoval

:wink: A múltkor már nem akartam veled vitatkozni, de látod... És nem hinném, hogy az általad emlegetett "csúcsformáját" kellene Messinek előkotornia. Ha pályán van, már az is "elég".
Kb olyan ez, mint a szív. Messi, Xavi és Ini a sinus csomó. Puyol és Piqué az atrioventricularis csomó. Dani és Abidal a His-köteg, Busquets/ Mascherano és Valdes a Tawara-szár, végül (de nem utolsó sorban!) Pedro és Villa (Sanchez) a Purkinje rostok. Mindegyik szükséges a jó működéshez, de csak akkor van igazán nagy gáz, ha a sinus csomó felmondja a szolgálatot... Messi érzi is ennek a súlyát, ezért bátorkodtam feltételezni, hogy nem hagyja ki a meccset. És a jelek szerint így is lesz. ;)
Nem muszáj egyetértenünk. Ez csak az én véleményem. :)
Bocsi az offért.
Katt
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.08. 13:32:35

Akkor nálam: Oier-Dalmau,Balliu,Rosell,S.Gómez-Dos Santos,Riverola,Carmona-Cuenca,Rafinha,Deulofeu balhátvéd nem nagyon van a keretben :?
levproff
Director del Fútbol

2011.08.08. 13:26:12

Tocy írta: ezt honnan? Rafinhát pl itt sérültnek írják...
Ez akartam bemásolni, ez a hivatalos honlapról van:

Oier, Balliu, Sergi Gómez, Rosell, Ayala, Carmona, Deulofeu, Dos Santos, Berjón, Rafa Alcántara, Cuenca, Dalmau, Miño, Espinosa, Grimaldo, Armando, Lobato, Gustavo, Dongou, Riverola.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.08. 13:22:43

levproff írta:
Tocy írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/08/08 ... talunyaban

Deulofeu és Sergi Gomez miért nem?
Oier, Miño, Dalmau, Balliu, Gómez S., Armando, Rosell, Grimaldi Ayala, Lobato, Gustavo, Riverola, Dos Santos, Espinosa, Carmona, Saulo, Rafinha, Dongola Deulofeu y Cuenca....
ezt honnan? Rafinhát pl itt sérültnek írják...
levproff
Director del Fútbol

2011.08.08. 13:19:15

Tocy írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/08/08 ... talunyaban

Oier, Miño, Dalmau, Balliu, Gómez S., Armando, Rosell, Grimaldi Ayala, Lobato, Gustavo, Riverola, Dos Santos, Espinosa, Carmona, Saulo, Rafinha, Dongola Deulofeu y Cuenca....
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.08. 13:16:45

http://barcanoticias.blog.hu/2011/08/08 ... talunyaban

Tocy
Director del Fútbol

2011.08.06. 14:18:17

http://barcanoticias.blog.hu/2011/08/08 ... l_videoval

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.08.08. 09:51:47-kor.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.08.06. 13:56:45

Hát én nem tudom hogy milesz velünk,mert hogy Top formában nem lesznek a játékosok,az tuti.
Én egy ilyen kezdőt küldenék pályára:
----------Valdes----------
Alves-Pique-Fontás-Abidal
--------Mascherano--------
------Xavi-Iniesta------
----Pedro-Messi-Villa----

Valdes ugye egyértelmű.Alves úgyis végigjátsza az egész szezont,neki meg se kottyan egy kis Copa így a nyár közepén.Pique is egyértelmű,mellé én Fontást tenném,de Pep valószínüleg Abidalt játszatja a védelem közepén,és a balosra Adrianot rakja majd,én egyébként ezzel is elégedett lennék.A középpályán Xavi és Ini helye szinte borítékolható,mögéjük én Mascheranot tenném,de Pep valószínüleg ide Busit rakja,már csak azért is,mert ő az egész felkészülést végig csinálta.Elől Pedro és Villa helye alap,középen pedig Messi helye is biztosnak tűnik,főleg úgy,hogy nem is lenne kit berakni a helyére.
Én nem várok nagy meccset,szerintem érthető módón,de olyan keményet sem,mint amilyenek voltak tavasszal,és ezt igazolná az a megszellőztetett infó,hogy Mou ilyen kezdővel küldi ki a csapatát:
----------Casillas----------
Ramos-Carvalho-Pepe-Marcelo
------Khedira-Xabi Alonso------
---Ronalod---Özil---Conetráo---
---------Benzema--------
Szerintem annyira most bekkelni sem fognak,talán majd megpróbálnak támadni is 1-2-szer,és nem csak előrevagdalják a labdát Roncikának meg Özilnek.Én a Madridi meccsre egy 1:2-őt,vagy egy 2:2-őt jósolok.Megvan tehát a kellő optimizmusom az biztos,de hát 3 ilyen szezon után az lenne a baj,ha pesszimistán állnék akármelyik Barca meccshez.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.06. 13:38:51

erősen gondolkodom, h egy 5-6 napot készülő Dani vagy egy két hetet készülő Adriano-e a jobb megoldás...

gyanús, h előbbi...de majd Pep eldönti :)

Abidal meg sztem kell a baloldalra, mert a khv poszt hiányosságait könnyebben áthidalhatjuk átmeneti megoldással, ráadásul a Madrid ellen a szélekre kell elsősorban vigyázni, így oda kell a maximális erő, jelenleg Maxwellt nem érzem oda elégnek... de majd meglátjuk
sneco7
Capitá del Barça

2011.08.01. 22:59:08

ab1daL írta: Adriano csatlakozott már a kerethez (eurobarca rövid hírek), szóval nagy valószínűség szerint ő lesz a jobbhátvéd. Egyébként Puyol elvileg nem játszik a Szuperkupán, ez volt a hír még pár napja Sporton. :?
Talán: V.V - Adriano, Piqué, Abi, Maxwell - Busi, Xavi, Thiago - Pedro, Villa, Iniesta.
(Arról nem is beszélve, mi van, ha Cesc a napokban aláír.)
Cesc elvileg sérült,így,ha le is igazoljuk nem hinném,hogy ott már játszana is.... Egyébként nagy esély van rá,h így fog kinézni a kezdő...a Copások max csereként beszállhatnak,de szerintem nem fognak az első meccsen játszani,azért 6 nap kevés,h újra felvegyék a meccsritmust,talán a második meccsen már epizódszerepet kaphatnak. Adriano nem tudom,hogy mennyire önszántából ment vagy éppen Pep hívta...mivel nyilvánvaló volt,h nincs jobbhátvédünk egész felkészülés alatt...vagy ő látta,h most lehet esélye,h megmutassa elhivatottságát vagy Pep érezte,hogy kevés lesz a csapat . Mivel ő nem játszott a Copán 1 percet sem,így kézenfekvő,h ő szívesen visszatér hamarabb,mert hiányozhat neki a játék.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.01. 22:34:01

shutterisland írta:érdekes lesz a kezdőnk, az első meccsen mindenképp.

1 héttel a meccs előtt érkezik meg a copás különítmény, szóval lehet, hogy ők nem fognak játszani még az első meccsen? ha így lesz, akkor afellay sérülése és jeffren távozása esetén így tudom elképzelni a kezdőt :

vv - abidal,pique,puyol,jds - busqets,xavi,thiago - pedro,villa,iniesta

egyedül a jobb védő poszt, ami zaccos lehet, de majd meglátjuk.
csak kemény lesz, ha a vakáció után 1 héttel már a világ 2. legerősebb csapata ellen térnek vissza a pályára a copások...vagy éppen alexis, az új szerzemény.
Adriano csatlakozott már a kerethez (eurobarca rövid hírek), szóval nagy valószínűség szerint ő lesz a jobbhátvéd. Egyébként Puyol elvileg nem játszik a Szuperkupán, ez volt a hír még pár napja Sporton. :?
Talán: V.V - Adriano, Piqué, Abi, Maxwell - Busi, Xavi, Thiago - Pedro, Villa, Iniesta.
(Arról nem is beszélve, mi van, ha Cesc a napokban aláír.)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

Joan Garcia - Koundé, Eric Garcia, Cubarsi, Baldé - Bernal, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Rashford
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.01. 22:29:49

érdekes lesz a kezdőnk, az első meccsen mindenképp.

1 héttel a meccs előtt érkezik meg a copás különítmény, szóval lehet, hogy ők nem fognak játszani még az első meccsen? ha így lesz, akkor afellay sérülése és jeffren távozása esetén így tudom elképzelni a kezdőt :

vv - abidal,pique,puyol,jds - busqets,xavi,thiago - pedro,villa,iniesta

egyedül a jobb védő poszt, ami zaccos lehet, de majd meglátjuk.
csak kemény lesz, ha a vakáció után 1 héttel már a világ 2. legerősebb csapata ellen térnek vissza a pályára a copások...vagy éppen alexis, az új szerzemény.
haze71
Entrenador del Barça

2011.08.01. 18:07:58

pageup91 írta:
Illetve ha már ezeket megkérdeztem akkor már ezt is: Nem tudja valaki hogy hogyan kell Barca memberré válni (hivatalos tag a kedvezmények miatt, ez mennyi idő, hol kell megcsinálni stb)
A kártyát nem kell "kiváltani"! Egyszerűen befizeted az éves díjat (2011-ben 50-60.000 forint körül volt, nem emlékszem pontosan), majd ha az megérkezik Barcelonába, kérnek tőled mail-ben egy arcképet, és pár héten belül megkapod az arcképes igazolványodat.
Ezzel kedvezményesen vásárolhatsz jegyet, ingyenes a stadiontúra és 5-% kedvezmény a Botigában és postán megküldik havonta (kéthavonta) az aktuális képesújságot. Ja és szavazhatsz (személyesen) pl elnökválasztáskor :)
haze71
Entrenador del Barça

2011.08.01. 18:06:49

Bocsi, töröljétek ezt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára haze71 2011.08.01. 18:08:48-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.01. 17:43:40

ab1daL írta:Fernando Teixeira Vitienes
jaj nekünk :? [-o<
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.01. 17:12:31

Kihirdették a Szuperkupa bíróit. Az első mérkőzésen Fernando Teixeira Vitienes, a visszavágón David Fernández Borbalán fújja a sípot.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

Joan Garcia - Koundé, Eric Garcia, Cubarsi, Baldé - Bernal, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Rashford
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.07.20. 13:39:44

pageup91 írta:Hello, Azért írom ide mert nem volt ötletem hogy mihez írjam és ehez kapcsolodik valamennyire.

Szóval szeretnék jegyet vásárolni a Barcelona Real Madrid szuperkupa meccsre csak nem igazán értem hogy hogyan is működik a Barcelona hivatalos oldalán keresztül, mert az az oldal kb annyira segítőkész, mintha egy csigát kérdezgetnék az integrálás szabályairól. Szóval ha valaki vásárolt már jegyet ott neten keresztül magyarázza már el nekem plz hogy pontosan hogyan is megy, (pl hogyan kapom meg jegyet, hogy kell fizetni paypal/ valami más kártya, stbstb)

Illetve ha már ezeket megkérdeztem akkor már ezt is: Nem tudja valaki hogy hogyan kell Barca memberré válni (hivatalos tag a kedvezmények miatt, ez mennyi idő, hol kell megcsinálni stb)

Plz vagy ide a fórumba vagy privát üzenetben küldje el nekem Thx
Szóval ki választod, hova, milyen kategóriába, mennyiért szeretnél ülni, ezután nyílván bankkártya adatokat meg kell adni, az összeget pedig leveszik róla.

A jegyeket a spanyol barca jegyet áruló oldalak, általában a spanyol hoteledbe, ahol megszállsz oda szokták szállítani, inkább az angolok küldik ki a címedre.

A socio kártya egyszeri kiváltása 1500-2000 euro, majd megkérdem az ismerősömtől, mert neki van, azután évente kell asszem ilyen 100.000 Huf értékben befizetni a klub részére.

Nekem már megvan a jegyem, sok szerencsét hozzá, ha vmi esetleg nem világos, írj rám nyugodtam. :wink:
Kép
pageup91
Barça B
Kapcsolat:

2011.07.20. 12:39:48

Hello, Azért írom ide mert nem volt ötletem hogy mihez írjam és ehez kapcsolodik valamennyire.

Szóval szeretnék jegyet vásárolni a Barcelona Real Madrid szuperkupa meccsre csak nem igazán értem hogy hogyan is működik a Barcelona hivatalos oldalán keresztül, mert az az oldal kb annyira segítőkész, mintha egy csigát kérdezgetnék az integrálás szabályairól. Szóval ha valaki vásárolt már jegyet ott neten keresztül magyarázza már el nekem plz hogy pontosan hogyan is megy, (pl hogyan kapom meg jegyet, hogy kell fizetni paypal/ valami más kártya, stbstb)

Plz vagy ide a fórumba vagy privát üzenetben küldje el nekem Thx
Bobberto
Capitá del Barça

2011.07.17. 10:49:49

Tocy írta:Mikor lesz a Szuperkupa?
2011.08.14. 22:00 Real Madrid - FC Barcelona
2011.08.17. 23:00 FC Barcelona - Real Madrid

Hacsak még nem változtatnak rajta, de kétlem :)
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.17. 10:41:11

Mikor lesz a Szuperkupa?
salas9
Entrenador del Barça

2011.05.07. 22:43:51

bzozo írta:azért itt megjegyezném hogy ma a futsal csapat lenyomta a királykupában a madridi csapatot 4-3 arányban és megnyerte a kupááát!! VISCA CATALUNA
Igen, igen! Láttam a meccset, hatalmas volt :D Jómagam is futsalozok, és élmény nézni ezeket a srácokat, néha úgy teszik veszik a lasztit ahogy a nagypályás fiúk 8) :D
Kép
bzozo
Jugador d'estrella

2011.05.07. 22:38:31

azért itt megjegyezném hogy ma a futsal csapat lenyomta a királykupában a madridi csapatot 4-3 arányban és megnyerte a kupááát!! VISCA CATALUNA
VISCA EL BARCA
bzozo
Jugador d'estrella

2011.04.22. 22:48:36

Üdv

Elnézve a hozzászólásokat nem sok mindent mondhatok még. Csak annyit hogy örök szerelem sosem múlik el és kitartok mellette mindenek ellenére is.

Szurkolo vagyok és a csapatért és csakis a BARCAért szurkolok mindig mindenhol !!! :twisted: :D
VISCA EL BARCA
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.22. 10:57:47

sajnos meglett amitől egy kicsit tartottam, a madrid sokkal motiváltabban játszott, mint mi, ezért lett az övék az általuk egyébként évek óta magasról leszrt spanyol kupa. ugye, ugye, van olyan szitu, amikor "az éhesnek a keserű is édes", nem viccből ünnepelték úgy a győzelmüket, mintha 100 bl-t nyertek volna egyszerre. gondolom, innentől ők lettek a 23. század csapata... mondjuk azért a valós hozzáállásukat híven tükrözte ramos buszos bugija, amihez külön gratulálok annak a fallosznak. de köszönöm is neki, mert a szomorúság után, ezen már felszabadultan tudtam röhögni. :lol:
mindegy, felejtsük el ezt az egészet és a jóllakottságot is, nekünk legalább annyira kellett volna csúszni-mászni a győzelemért, ahogy azok a gyökerek tették, csak mondjuk kevesebb aljassággal, vagy inkább anélkül.
pepnek nagyon össze kell rántani fejben a brigádot, mert biztos vagyok benne, h a madrid innentől azt hiszi, h világverő csapatuk van. éppen ezért kellene lezárni nekik ezt a hirtelen jött karácsonyt és helyretenni a dolgokat bl-szinten is.
lesz munkája az edzőnknek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése