2011.07.31. 21:47:16

Az Univerzumnál csak az emberi hülyeség határtalanabb. 
Azért aki ilyen droghoz nyúl, az már tisztában van a következményekkel, de ha nem is, "tiszta" pillanataiban fel kéne fogja az ember h valami nem stimmel, hiszen csak úgy magától nem rohad meg valaki. Nagyon rosszul hangzik ez a mondat, de ez az igazság. Ha nincs is tisztában valaki azzal h milyen veszélyes valami, előbb utóbb feltűnik Pl az a nő a videó végén biztos rájött milyen komoly károkat okoz az a drog, mégse hagyta abba. 
A heroin ráadásul a legveszélyesebb drog, a világon gyakorlatilga mindenki tisztában van ezzel. A heroinnal szemben más gyakori drogok(speed,kokain,fű) egyáltalán nem tűnnek veszélyesnek. Valaki írta az előbb h aki ilyenhez nyúl, az tudja h mindennek vége. 
Tulajdonképpen sose fogtam fel mi a jó a drogokban. Miért jó, ha nem tudnak magukról egész nap, bármilyen problémájuk van. Az alkohol ugyebár a leegyszerűbb drog, pár sör elég arra h az ember ne foglalkozzon a problémáival, sokan mégis annyit isznak h ne csak a problémákkal nem foglalkozzanak, hanem telejsen öntudatlanok legyenek. Erre még csak azt se lehet mondani h emberi gyengeség, hiszen az agy viszonylagos kikapcsolása még vonzó is lehet, tehát ahhoz tényleg erő kell h ne akarjon az ember visszakerülni ugyanabba az állapotba, azonban a teljes részegségben más semmi kellemes nincs, egyszerűen érthetetlen h egyesek mégis rendszerint síkrészegre isszák magukat. Az oroszoknál is, ekármilyen szegények ezek a drogosok, ha annyira sok a bajuk, igyanak, kikapcsolja őket, ehelyett nekik nem elég ha kikapcsolja őket valamelyest vmi, nekik az kell h teljesen magatehetetlenül, öntudatlanul bámulják egész nap a plafont. Számomra ez teljessen menten a logikától, teljesen értelmetlen.
Mielőtt bárki megkérdi: voltam én is részeg, de csak néhánmy alkalommal, ameddig megtudtam, hol a határ, azóta max annyit iszom h jól érezzem maga, tudom mikortól vélik kellemetlenné számomra a dolog és szerintem ez a normális.

A Fifa egy szégyen