Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk ezt a szitut nehezen tudom elképzelni, már csak azért is, mert ha olyan jól játszik, hogy a Romának kelleni fog, akkor hülyék lennénk nem visszavenni (ráadásul kb. addigra öregszik ki Villa). Egyelőre arra sem látok esélyt, hogy az akadémiáról jönne egy nagy tehetség a posztjára, tényleg csak az jöhet közbe, hogy a klub 40 milláért vásárol még egy sztárt a helyéreTocy írta: Szerintem ha nekünk nem kell feltétlenül, a Romának viszont igen, akkor leülünk tárgyalni, és megállapodunk egy összegről velük.
Szerintem esélytelen, hogy még 28at kifizessenek érte, nem ér fele annyit se, és addigra se fog, valamint nincs is annyi pénz Romában. Szerintem ha nekünk nem kell feltétlenül, a Romának viszont igen, akkor leülünk tárgyalni, és megállapodunk egy összegről velük.Capon írta:Szerintem olyan nincsen. Ha a Romának kell akkor ugye kifizetik a 28 misit és innentől kezdve "kivásárolták". Nincs apelláta akkor az övék. Én így értelmezem. Meg szerintem így is logikus. Ennyi helyzeti előnye van a Romának ez esetben.ElBartimaeus írta:Én sajnálom, hogy elment, de valóban így lesz talán jobb, mert Pep nem nagyon adott neki lehetőséget. (Ahol a legjobb ő, ott sajnos a világ legjobbja játszik meccsről meccsre nálunk)
Viszont érdekelne, hogy most hogy is van pontosan az átigazolása? Ha mind a Barcának, mind a Romának kell majd, akkor kié lesz? (Amúgy egy elég jó üzlet lett)
Szerintem olyan nincsen. Ha a Romának kell akkor ugye kifizetik a 28 misit és innentől kezdve "kivásárolták". Nincs apelláta akkor az övék. Én így értelmezem. Meg szerintem így is logikus. Ennyi helyzeti előnye van a Romának ez esetben.ElBartimaeus írta:Én sajnálom, hogy elment, de valóban így lesz talán jobb, mert Pep nem nagyon adott neki lehetőséget. (Ahol a legjobb ő, ott sajnos a világ legjobbja játszik meccsről meccsre nálunk)
Viszont érdekelne, hogy most hogy is van pontosan az átigazolása? Ha mind a Barcának, mind a Romának kell majd, akkor kié lesz? (Amúgy egy elég jó üzlet lett)
Ez nem így van. 2 év múlva nekünk vissza KELL vásárolnunk Bojant 13ér. A Roma nemet mondhat erre 28 millió ellenében HA Bojan Rómában akar maradni. Ha vissza akar jönni, akkor tökmindegy mit csinál a Roma. Ez olyan, hogy kivásárolhatsz valakit a szerződéséből, ha a játékos hozzád akar menni.Nem értelek titeket...ha Bojan visszatér, az azt jelenti, hogy a római gárdába se sikerült helyet találnia. Ha egy igazi klasszis válna belőle, a Roma kifizetné a 28 milliót és akkor hiába minden. Ha meg visszajön 13ért, az azért lenne, mert a Roma sem tart rá igényt.
Nem adták el hanem ingyen ment a Milanba mert lejárt a szerződése és nem hosszabítottMQuC írta:Szurkolok neki Rómában, szimpatikus csapat, akik mostanában hiába játszottak sztárok, nem tudtak összeállni. Most megint nem tudom mi lesz, mert eladták a védelem tengelyéből Mexest :S
Igazából nem nekünk kell bizonyítania, hanem az edzőjének, ezért nem tudjuk kijelenteni, hogy "nem kapott elég bizalmat".MQuC írta:Lehet, hogy sértődött gyerek nyilatkozatnak tűnik, de van is alapja. Tényleg nem kapott elég bizalmat. Úgy nem lehet bizonyítani, hogy kapok kéthavonta 20 percet :S Persze lehet mondani, egy jó csatárnak akkor kell gólt lőnie, mikor játszik, de ez nem mindenkinél van így. És tudjuk, hogy mire képes, szóval neki is igaza van valamilyen szinten.
Hmm, véletlen, hogy pont a 14-est választotta? Titivel nagyon jóban voltak, nagyon sokat segített a kicsinek.ab1daL írta:
Azért 2 év nagyon hosszú idő a futballban. Lehet, h addigra mégis lesz helye, még ha jelenleg ez elképzelhetetlennek is tűnik. Igaz, én most jelenleg nem érzek igazán nagy potenciált Bojanban, de nagyon szurkolok neki. A Romában azért jó feltételek adódnak neki. Nem szeretem a Romát, de Luis Enrique és Bojan miatt azért egy kicsit most mégis szorítok nekik.barcalaci84 írta:Még akkor sem látom itt a jövőjét , ha mindkét évben gólkirály lesz, ugyanis a mi rendszerünkben nincs posztja mióta Messi fals 9-est játszik, szóval szerintem ég akkor is továbbadná Pep...(pláne a sértődött kisgyerek nyilatkozat után)
Ha nagyon jó lenne Bojan, lehet, h még a 28-at is megadná érte a Roma, bár az én sem hinném, h akkorát játszana, de kitudja? Én szurkolok neki. Nehogy a vége aztán az legyen, h se a Romának, se a Barcának ne kelljen.barcalaci84 írta:szerintem ha a +28 milliót kifizeti a Róma , akkor nem tudunk mit tenni , az övék lesz (kvázi kivásárlási ár)
de ez szinte kizárt , viszont ha tényleg jó lesz Bojan akkor ragaszkodhat hozzá a Róma és kezdődhet az alkudozás , hogy mennyit hajlandóak még fizetni...