Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ha nagyon realisan nezzuk, akkor a megszerezhető 30 pontból lesz kb 15.Capon írta:1. Hollandia
2. Törökország
3. Románia
4. Magyarország
5. Észtország
6. Andorra
A törökök és a románok sem lennének verhetetlenek itthon, mert ez a két válogatott sem mostanában éli a fénykorát, de magunkat sem lehet túlmisztifikálni mint ahogy azt minden évben megtesszük.

Hát igen.Barcaman1993 írta:Mondjak jobbat? Német Krisztián válogatott... Ez mindent elárul. Így nehéz is lesz. Böde viszont szintén nem válogatott...ultrasur írta: Legalább lehet menni a szurkolni a Román meccsre![]()
De amíg Stieber, Vass, Gosztonyi, Gulácsi, Kádár nem válogatott és Király, Fehér, Vanczák, Cvitkovics keret tag semmi nem lesz.
Mondjak jobbat? Német Krisztián válogatott... Ez mindent elárul. Így nehéz is lesz. Böde viszont szintén nem válogatott...ultrasur írta: Legalább lehet menni a szurkolni a Román meccsre![]()
De amíg Stieber, Vass, Gosztonyi, Gulácsi, Kádár nem válogatott és Király, Fehér, Vanczák, Cvitkovics keret tag semmi nem lesz.
+1Lionel85 írta:A harmadik helyért harcban leszünk a románokkal, szerintem most nem olyan erősek, hogy egyértelműen győzzenek le minket. Az észteket és Andorrát oda-vissza kell verni, aztán meglátjuk mi lesz.

Épp itt az ideje!:)S.Agüero írta:románokat már asszem vagy 30 éve nem vertük meg...
Használjuk ezt a vb selejtezőt kisérletezésre, hívjuk be gulácsit, kádárt meg a többieket. Másra úgyse jó ez a selejtező nekünkMihu írta:Igazából teljesen tökmindegy hogy mi lesz. Ha 2.-ok is lennénk (elsők úgyse leszünk egy olyan csoportban ahol a hollandok is ott vannak), akkor is a lehetséges ellenfelek között ott lenne Dánia, Csehország, Belgium, Szerbia, Svédország, Oroszország, Ukrajna, Franciaország. Egyik ellen se lenne esélyünk, egy fikarcnyi se. Úgyhogy már most lehet elkezdeni a készülést a 2016-os EB-re
ETO Park, Szusza Ferenc stadion, Üllői út, Sóstói stadion, Szpari stadion. Úgy teszel mintha csak az az egy stadion lenne az országbanMihu írta:Zsolti95 írta:De hol fogjuk a selejtezőket játszani mikor a Puskást felujítják a magyar-finn után?
Nem mondok én semmi ilyet, csak jó lenne a bosnyákok helyén lenni. Vagy az E csoportban Svájc helyén.albicelesteX írta: Nem kell mondani,hogy melyiknek van megint mákja.Vagy ár ez is bunda lenne?
Jó lenne már valami értelmes román focit is nézni, mert ami most van az tényleg 0,000(0)...messideco írta:Ajjajaj...
Bekövetkezett amit nem akartam, hogy a román és a magyar válogatott egy csoportba került. Ezzel mindkét válogatott továbbjutási esélye nagyot esett, a kettő közül csak az egyik juthat szerintem ki.
Az esélyekről nem írnék, minden meccs külön fontossággal bír.
Itt most nekem az a kérdés, hogy a magyar foci ugyanazon a szinten marad, vagy a román zuhan még lejjebb...
Nem kell mondani,hogy melyiknek van megint mákja.Vagy ár ez is bunda lenne?fcbarca0827 írta: szerk.:
Ez a csoport:
Görögország
Szlovákia
Bosznia
Litvánia
Lettország
Liechtenstein

Ja addig lehet hogy Torghelle is befut.Bogyó írta:Nyugi van, emberek!Tocy írta:Hollandok már megint...velük mínusz 6 pont, aztán legalább mínusz 4 törökök ellen is, és már vége a dalnak. plusz a románok ellen is szerintem -3.Xanthor írta:A negyedik kalapból megkaptuk Romániát, lehetett volna könnyebb is![]()
A másodikból Törökország... Na lassan búcsút inthetünk a 2014-es VB-nek is...
Hollandia
Törökország
Magyarország
Románia
Észtország
Andorra
Nem sok esélyt látok sajnosHáá' nem lefutott kör ez még.

1. Tényleg felújítják végre-valahára?Zsolti95 írta:De hol fogjuk a selejtezőket játszani mikor a Puskást felujítják a magyar-finn után?
ETO Park, Szusza Ferenc stadion, Üllői út, Sóstói stadion, Szpari stadion. Úgy teszel mintha csak az az egy stadion lenne az országbanZsolti95 írta:De hol fogjuk a selejtezőket játszani mikor a Puskást felujítják a magyar-finn után?