Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Épp itt az ideje!:)S.Agüero írta:románokat már asszem vagy 30 éve nem vertük meg...
Használjuk ezt a vb selejtezőt kisérletezésre, hívjuk be gulácsit, kádárt meg a többieket. Másra úgyse jó ez a selejtező nekünkMihu írta:Igazából teljesen tökmindegy hogy mi lesz. Ha 2.-ok is lennénk (elsők úgyse leszünk egy olyan csoportban ahol a hollandok is ott vannak), akkor is a lehetséges ellenfelek között ott lenne Dánia, Csehország, Belgium, Szerbia, Svédország, Oroszország, Ukrajna, Franciaország. Egyik ellen se lenne esélyünk, egy fikarcnyi se. Úgyhogy már most lehet elkezdeni a készülést a 2016-os EB-re
ETO Park, Szusza Ferenc stadion, Üllői út, Sóstói stadion, Szpari stadion. Úgy teszel mintha csak az az egy stadion lenne az országbanMihu írta:Zsolti95 írta:De hol fogjuk a selejtezőket játszani mikor a Puskást felujítják a magyar-finn után?
Nem mondok én semmi ilyet, csak jó lenne a bosnyákok helyén lenni. Vagy az E csoportban Svájc helyén.albicelesteX írta: Nem kell mondani,hogy melyiknek van megint mákja.Vagy ár ez is bunda lenne?
Jó lenne már valami értelmes román focit is nézni, mert ami most van az tényleg 0,000(0)...messideco írta:Ajjajaj...
Bekövetkezett amit nem akartam, hogy a román és a magyar válogatott egy csoportba került. Ezzel mindkét válogatott továbbjutási esélye nagyot esett, a kettő közül csak az egyik juthat szerintem ki.
Az esélyekről nem írnék, minden meccs külön fontossággal bír.
Itt most nekem az a kérdés, hogy a magyar foci ugyanazon a szinten marad, vagy a román zuhan még lejjebb...
Nem kell mondani,hogy melyiknek van megint mákja.Vagy ár ez is bunda lenne?fcbarca0827 írta: szerk.:
Ez a csoport:
Görögország
Szlovákia
Bosznia
Litvánia
Lettország
Liechtenstein
Ja addig lehet hogy Torghelle is befut.Bogyó írta:Nyugi van, emberek!Tocy írta:Hollandok már megint...velük mínusz 6 pont, aztán legalább mínusz 4 törökök ellen is, és már vége a dalnak. plusz a románok ellen is szerintem -3.Xanthor írta:A negyedik kalapból megkaptuk Romániát, lehetett volna könnyebb is![]()
A másodikból Törökország... Na lassan búcsút inthetünk a 2014-es VB-nek is...
Hollandia
Törökország
Magyarország
Románia
Észtország
Andorra
Nem sok esélyt látok sajnosHáá' nem lefutott kör ez még.
1. Tényleg felújítják végre-valahára?Zsolti95 írta:De hol fogjuk a selejtezőket játszani mikor a Puskást felujítják a magyar-finn után?
ETO Park, Szusza Ferenc stadion, Üllői út, Sóstói stadion, Szpari stadion. Úgy teszel mintha csak az az egy stadion lenne az országbanZsolti95 írta:De hol fogjuk a selejtezőket játszani mikor a Puskást felujítják a magyar-finn után?
Nyugi van, emberek!Tocy írta:Hollandok már megint...velük mínusz 6 pont, aztán legalább mínusz 4 törökök ellen is, és már vége a dalnak. plusz a románok ellen is szerintem -3.Xanthor írta:A negyedik kalapból megkaptuk Romániát, lehetett volna könnyebb is![]()
Hollandia
Törökország
Magyarország
Románia
Észtország
Andorra
Nem sok esélyt látok sajnos
Hollandok már megint...velük mínusz 6 pont, aztán legalább mínusz 4 törökök ellen is, és már vége a dalnak. plusz a románok ellen is szerintem -3.Xanthor írta:A negyedik kalapból megkaptuk Romániát, lehetett volna könnyebb is![]()
Hollandia
Törökország
Magyarország
Románia
Észtország
Andorra
Nem sok esélyt látok sajnos