Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó lenne már valami értelmes román focit is nézni, mert ami most van az tényleg 0,000(0)...messideco írta:Ajjajaj...
Bekövetkezett amit nem akartam, hogy a román és a magyar válogatott egy csoportba került. Ezzel mindkét válogatott továbbjutási esélye nagyot esett, a kettő közül csak az egyik juthat szerintem ki.
Az esélyekről nem írnék, minden meccs külön fontossággal bír.
Itt most nekem az a kérdés, hogy a magyar foci ugyanazon a szinten marad, vagy a román zuhan még lejjebb...
Nem kell mondani,hogy melyiknek van megint mákja.Vagy ár ez is bunda lenne?fcbarca0827 írta: szerk.:
Ez a csoport:
Görögország
Szlovákia
Bosznia
Litvánia
Lettország
Liechtenstein

Ja addig lehet hogy Torghelle is befut.Bogyó írta:Nyugi van, emberek!Tocy írta:Hollandok már megint...velük mínusz 6 pont, aztán legalább mínusz 4 törökök ellen is, és már vége a dalnak. plusz a románok ellen is szerintem -3.Xanthor írta:A negyedik kalapból megkaptuk Romániát, lehetett volna könnyebb is![]()
A másodikból Törökország... Na lassan búcsút inthetünk a 2014-es VB-nek is...
Hollandia
Törökország
Magyarország
Románia
Észtország
Andorra
Nem sok esélyt látok sajnosHáá' nem lefutott kör ez még.

1. Tényleg felújítják végre-valahára?Zsolti95 írta:De hol fogjuk a selejtezőket játszani mikor a Puskást felujítják a magyar-finn után?
ETO Park, Szusza Ferenc stadion, Üllői út, Sóstói stadion, Szpari stadion. Úgy teszel mintha csak az az egy stadion lenne az országbanZsolti95 írta:De hol fogjuk a selejtezőket játszani mikor a Puskást felujítják a magyar-finn után?

Nyugi van, emberek!Tocy írta:Hollandok már megint...velük mínusz 6 pont, aztán legalább mínusz 4 törökök ellen is, és már vége a dalnak. plusz a románok ellen is szerintem -3.Xanthor írta:A negyedik kalapból megkaptuk Romániát, lehetett volna könnyebb is![]()
Hollandia
Törökország
Magyarország
Románia
Észtország
Andorra
Nem sok esélyt látok sajnos
Hollandok már megint...velük mínusz 6 pont, aztán legalább mínusz 4 törökök ellen is, és már vége a dalnak. plusz a románok ellen is szerintem -3.Xanthor írta:A negyedik kalapból megkaptuk Romániát, lehetett volna könnyebb is![]()
Hollandia
Törökország
Magyarország
Románia
Észtország
Andorra
Nem sok esélyt látok sajnos
Hát ezt most nem igazán értem. Ha brutál csoportot akarsz nekünk, akkor ennél jóval erősebbet is lehetne, de ha gyengébbet, akkor ismessideco írta:Hát szinte egy óra alatt kisorsoltam a csoportokat![]()
Szóval a magyarok nálam Németországgal, Szlovéniával,Bulgáriával, Lettországgal és Izlanddal lennének egy csoportbanNem lehetetlen, de nagyon nehéz...
Egervári már a honosítást sem zárja ki, csakhogy csatárt találjon a válogatottba:messideco írta:Seph11 hozzászólása a képességeimet meghaladják, nem értem.
Más:
http://kozepkezdes.blog.nepsport.hu/arc ... _Csatrbsg/
Nagyon érdekes bejegyzést találtam a magyar válogatottról, és annak -nem túl termékeny- csatárbrigádjáról. Van mit elemezni...

Azért a norvégok helyett inkább a görög vénembereket... (Vagy, már elkezdtek fiatalítani?) Tök mindegy, így is inkább őket.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... 90?nocache
ennek azért lehet örülni...
el tudnék viselni egy Norvégia, Szlovákia, Mi, Albánia, Feröer, Andorra csoportot