Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
daffy
Madridista

2011.07.29. 16:49:02

gergo9 írta:
Tocy írta: És gólpasszt pl nem nagyon láttam még tőle...
A gyilkos 100% ziccerbe hozó laszti sztem is hiánycikk eddig a kiugratásai,ütempasszai nagyon kis %-ban jönnek be, sokszor kapkod gyorsítani akarja a játékot de rengeteg labdát elszór, néha el-el tűnik a mezőnyben.
Azért nagyon messze van ő még a jelenlegi duónkhoz ám a hasonló korú társaihoz képest a legközelebb.
fiatal,tehetseges es vegigjarta a szamarletrat. meg kell becsulni,elni fog a lehetoseggel.
recrea
Llegenda del Barça

2011.07.29. 16:44:08

gergo9 írta:
Az gyilkos 100% ziccerbe hozó laszti sztem is hiánycikk eddig a kiugratásai,ütempasszai nagyon kis %-ban jönnek be, sokszor kapkod gyorsítani akarja a játékot de rengeteg labdát elszór, néha el-el tűnik a mezőnyben.
Azért nagyon messze van ő még a jelenlegi duónkhoz ám a hasonló korú társaihoz képest a legközelebb.
Valakivel összekeverheted, egyáltalán nem szór el sok labdát. :wink:
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.29. 16:42:33

A gyilkos 100% ziccerbe hozó laszti sztem is hiánycikk eddig a kiugratásai,ütempasszai nagyon kis %-ban jönnek be, sokszor kapkod gyorsítani akarja a játékot de rengeteg labdát elszór, néha el-el tűnik a mezőnyben.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.07.29. 16:39:23

Szvsz már csak azért sem hasonlítanám össze Xavival, mert teljesen más stílusú játékosok. Thiagonak nagyon jó a cselező készsége, és talán fürgébb is mint Xavi. De egyenlőre Xavi az aki le tett valamit arra a bizonyos asztalra. Thiagonak van még mit bizonyítania. Én nagy potenciát látok benne. Szerintem túlnőhet Xaviékon. Remélem így is lesz.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
recrea
Llegenda del Barça

2011.07.29. 16:38:30

Sanama írta:
gygerike írta:Teljesen vicc ami itt megy szerintem. Thiago a kedvenc játékosom már most de elfogultság nélkül tudom azt mondani hogy ő a jövő. 18 éves gyerek alig volt pár meccse a felnőtt csapatban de sokan már most csodát várnak tőle, nem tudom Iniesta vagy akár Xavi letudott-e hozni eladott labda nélkül meccset. Abba is gondoljuk bele hogy ők ilyenkor hol tartottak.
ha a kedvenc játékosod,legalább tudhatnád,hogy 20 éves
és nem csodát várunk tőle,csupán azt nem értem,hogy miért kell már félistenként kezelni, 2 gól után?Már néhányan Xavival emlegetik egy lapon.. mire fel?
Egyáltalán nem a két gólról van szó, hanem ahogy játszik...őstehetség a srác. Tehetségben, technikában nyugodtan lehet egy lapon említeni Xavival, karrierben, megítélésben, tapasztalatban, észben még nyilván nem. Bár sztem látványosabb, gólerősebb játékos lesz, mint Xavi, és legalább olyan sikeres, de ez nem csak rajta múlik. Nem értem, mit lovagolnak páran az eladott labdákon, semmiféle veszélyes labdaeladása nem volt az Audi Kupán, nem beszélve arról, h messze kitűnt az egész mezőnyből. Valóban, nem egy BL döntő volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2011.07.29. 16:42:35-kor.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.29. 16:35:33

Hát még nincs túl sok "bizonyíték" hogy ő lesz a következő saját nevelés aki maradandót fog alkotni, de eddig a többséget meggyőzte játékintelligenciájával, cseleivel és azzal a pár góllal. Szerintem most ha több lehetőséget kap, élni fog vele és megmutatja a joga bonitot :D
Röviden szerintem a 2011-2012-es szezon végére nem a többség, hanem szinte mindenki azt fogja mondani, hogy megérte szerződtetni mert egy remek játékos, és még jobb lesz.
Norton
Jugador del Barça

2011.07.29. 16:29:07

A kérdés nem az hogy lehet-e Xavival egy lapon említeni, a kérdés inkább hogy mikor? Úgy 5 év múlva már nagyobb bátorsággal tehetjük, de kérdem én, Fabregas volt ilyen jó 20 évesen?
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.29. 16:17:59

gygerike írta:Teljesen vicc ami itt megy szerintem. Thiago a kedvenc játékosom már most de elfogultság nélkül tudom azt mondani hogy ő a jövő. 18 éves gyerek alig volt pár meccse a felnőtt csapatban de sokan már most csodát várnak tőle, nem tudom Iniesta vagy akár Xavi letudott-e hozni eladott labda nélkül meccset. Abba is gondoljuk bele hogy ők ilyenkor hol tartottak.
ha a kedvenc játékosod,legalább tudhatnád,hogy 20 éves
és nem csodát várunk tőle,csupán azt nem értem,hogy miért kell már félistenként kezelni, 2 gól után?Már néhányan Xavival emlegetik egy lapon.. mire fel?
gygerike
Entrenador del Barça

2011.07.29. 16:10:50

Teljesen vicc ami itt megy szerintem. Thiago a kedvenc játékosom már most de elfogultság nélkül tudom azt mondani hogy ő a jövő. 18 éves gyerek alig volt pár meccse a felnőtt csapatban de sokan már most csodát várnak tőle, nem tudom Iniesta vagy akár Xavi letudott-e hozni eladott labda nélkül meccset. Abba is gondoljuk bele hogy ők ilyenkor hol tartottak.
Visca El Barca
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.29. 15:52:36

Pontosan, a focit gólra játsszák, de ha eladja a lasztit veszélyes helyzetben, akkor gólt az ellenfél szerez. Az, hogy csinál 3-4 szép cselt, és ad egy-két váratlan passzt gyönyörű mozdulattal, még nem jelenti azt, hogy gólhelyzetet teremtett. És gólpasszt pl nem nagyon láttam még tőle...
DavidBarca
Barça B

2011.07.29. 15:45:52

Egyetértek FCB_gábor-ral.
Tudomásom szerint a focit gólra játszák és nem sikeres passzok minnél nagyobb százalékára. Bár ez a Barca stílusa de meg tudnák örülni, mikor Pedro többet passzol hátra, ahelyett hogy előre menne.
Én is jobban szeretnék több olyan váratlan megoldást látni, mint régen Ronaldinhotól, olyan passzok amire nem is számítanak Thiagotól, de ez még évek hogy így összeszokjanak vele, kicsit féltem mert tavaly mikor beállt párszor elég óvatosan játszott, nem volt annyira egyéni amit vártam tőle, de gondolom ez betudható volt hogy óvatosan játszott, nehogy rajta menjen el a meccs stb.
Iniesta tavalyi szezonja nekem nagyon nem jött be, idén már jobb volt, de pár meccsen észre sem vettem, szóval ők se játszanak minden bajnokin életük meccsét, sőt. Tavasszal a bajnokikon párszor majdnem bealudtam, mert 1-2 gól után úgy elkezdtek alibizni, hogy már nekem fájt, nos ilyen meccseken játszhatna Thiago, amikor a nagyoknak semmi kedvük sincs hozzá.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2011.07.28. 15:07:34

Nem akarok sokat idézgetni, ezért inkább pontokba szedem, az előzményeket meg lentebb mindenki megtalálja remélhetőleg.

1. Bocs, hogy így írom, de nem Xavi és Ini szta a spanyol viaszt. Évekkel ezelőtt is játszottak, sokszor"haszontalanul", pusztán láncszemként a gépezetben, ahogy azt manapság Keita teszi. Ők se passzoltak mindig 95%-al(amit amúgy pl. Sergio is hoz, megerőltetés nélkül).
Előttük is nyertünk és utánuk is fogunk. Más csapatok is nyernek, pedig nekik nincs meg ez a kettősük. Nem kell őket se túldimenzionálni. Nehéz nélkülük elképzelni a csapatot, de pusztán csak azért, mert mindig ott vannak.
2. Nem divatból, "újhullámból" mondja azt valaki, hogy színezni kellene a játékot, hanem azért mert tényleg unalmas tud lenni. Van aki belátja, van aki nem. A nem Barca szurkolók se mindig irigységtől vezérelve mondják ezt.
A real szurkolói is megbékéltek vele, amikor "védekezve nyertek" meccseket, Ti is elviselitek az unalmas meccset a sikerek miatt. Hát én nem fogom, nekem ez nem tetszik. Régebben minden Barca szurkoló azt hangoztatta, írta, hogy nem a győzelem, hanem a szép játék a fontos. Sokan változtak azóta, vagy csak a közösség cserélődött ki? Nem tudom.
3. Thiago nem 26-31éves, nincs 10éve olyan haverja a pályán akivel mindig összejátszhat, nincs évi n*60 meccs ismeret, összeszokás a fejében és a lábában a társakkal kapcsolatban.
4.vicces ezt olvasni, hogy "egy MU elleni Bl döntőben nem tudna olyan háromszögeket csinálni a Xavi-Messi párossal 2 angol védővel a nyakán abba is biztosak lehettek. " olyan játékosról aki már többször bizonyította, nincs nyomás amit ne tudna elviselni(cesc ügye, u17-19-21 eb-k, milan elleni meccs, vagy bármelyik mérkőzés amikor lehetőséget kapott a felnőtteknél, pl. legutóbb ugyan nem a mu hanem csak egy [auto_cenzúra] bayern volt az ellenfél, de vissza lehet nézni a 2. gólja előtt is mit csinált a bedobástól kezdődően)
6. senki nem akarja már most Xavi helyére berakni a srácot, de amikor bekerül akkor ne az öreg játékát várjátok el tőle, mert ő nem Xavi. Neki lehet lesznek eladott labdái, de neki lesznek góljai is, veszélyesebb lesz a kapura, más lesz.
Én erre várok jó ideje, mert én ezt szeretem, Ti meg addig élvezzétek az eladott labda nélkül lehozott tökéletes meccseit Xavinak. Nincs ezzel semmi gond.
Zárógondolatként csak annyit: lehet nem fog beleférni egy eladott labda félpályánál a nagy csapatok ellen, de az biztos, hogy +1 Barca gól mindig jól jön.
Kép
rufolde
Barça B

2011.07.28. 14:12:35

[quote="Tocy"][quote="Bob_Marley"]Ne felejtsük el egy 18 éves emberkéről beszélünk, aki előtt valóban ígéretes jövő áll, de ne essünk túlzásokba!Sokan már kezdőbe, meg Xavi utódként tekintenek rá (Puyoltól jó meglátás volt, hogy legyen csak Thiago s nem utódja xy-nak)!
FcGábor elfogadom az érvelésed, most ez az új hullám itt a fórumon (számomra érthetetlenül), sokan unalmasnak tekintenek a játékunkra.....
Szinte már tökéletes a csapatjátékunk, amivel sorra nyerjük a meccseket, s szerintem ez célravezető!Nem azt mondom, hogy nincs szükség egyénieskedésre, mert aki megtudja csinálja meg, de inkább, ahogy te írod alibi passzoljon!
Nem a középpálya kellős közepén kell flikk flakkozni!
Annyira támadó a csapat, hogy nem lehet mindig abban bízni, hogy Valdes (aki 1-1ben talán a legjobb) megoldja!Tegnap is a szívünkre tesszük a kezünket kaphattuk volna mi az első gólt, s akkor baj van!
Úgy gondolom ezért kell még várni Thiagoval, jó ügyes megoldásai vannak, ahogy szeretitek mondani váratlant húz, de a mezőnyben nem elég letisztult a játéka!

Remélem érthető a dolog, persze véresre tapsoljuk a tenyerünket, hogy úúúúúú hogy passzolt, de tegnap is látható volt, hogy pl a természetellenes bokapassza nem mindig célravezető!Mikor simán visszafordulhatna, s leguríthatná hátra, hogy induljon újra a figura, nyom egy ilyet a vakvilágba!

Nagy zsugás lehet, de adjunk neki még időt, hisz még szertelen fiatal, s ezeket a dolgokat kinőheti, nem tudok rá jobb szót, le kell tisztuljon a játéka!S igenis középső középpályásként minimálisra kell redukálni a labdavesztést, ez a legfontosabb csapatrészünk, s ezzel tudjuk sorra nyerni a meccseket, hogy Iniesta-Xavi olvassa a játékot, s borzasztó labda biztosak!

Igazad van!
A srác hatalmas zsugás,de még idő kell neki!Ő nem Xavi vagy Iniesta,egyedi ahogy mindenki más ebben a csapatban,nem hasonlítható senkihez.
Biztos vagyok benne,ha érzi hogy számítanak rá,meg is fogja hálálni.A tehetség adott,de amint láttuk,vannak még problematikák(sok elpasszolt labda stb)....
Ha már Xavi,Ő a legnagyobb nincsen hozzá mérhető ezen a poszton,100 labdából 98 tuti célba ér:)))))))))))vagy Iniesta nevetve cselez...:)Ez a Barca azért nagy csapat,mert látszik hogy élvezettel játszanak.Nah ez az ami a világ,magasan legjobb csapatává tesz minket!.

Basszus már megint félreszerkesztettem valamit:)
Valaki adjon már útmutatást....
Eddig azt gondoltam a hemüveg a hibás,most már látom:értelmileg fogyatékos vagyok:)))))))))))))))
Elnézést kérek mindenkitől,tényleg nem vágom a kérdést...

Adminok: helllllllllllllllpppppppppppppp
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.28. 13:44:07

Bob_Marley írta:Ne felejtsük el egy 18 éves emberkéről beszélünk, aki előtt valóban ígéretes jövő áll, de ne essünk túlzásokba!Sokan már kezdőbe, meg Xavi utódként tekintenek rá (Puyoltól jó meglátás volt, hogy legyen csak Thiago s nem utódja xy-nak)!
FcGábor elfogadom az érvelésed, most ez az új hullám itt a fórumon (számomra érthetetlenül), sokan unalmasnak tekintenek a játékunkra.....
Szinte már tökéletes a csapatjátékunk, amivel sorra nyerjük a meccseket, s szerintem ez célravezető!Nem azt mondom, hogy nincs szükség egyénieskedésre, mert aki megtudja csinálja meg, de inkább, ahogy te írod alibi passzoljon!
Nem a középpálya kellős közepén kell flikk flakkozni!
Annyira támadó a csapat, hogy nem lehet mindig abban bízni, hogy Valdes (aki 1-1ben talán a legjobb) megoldja!Tegnap is a szívünkre tesszük a kezünket kaphattuk volna mi az első gólt, s akkor baj van!
Úgy gondolom ezért kell még várni Thiagoval, jó ügyes megoldásai vannak, ahogy szeretitek mondani váratlant húz, de a mezőnyben nem elég letisztult a játéka!

Remélem érthető a dolog, persze véresre tapsoljuk a tenyerünket, hogy úúúúúú hogy passzolt, de tegnap is látható volt, hogy pl a természetellenes bokapassza nem mindig célravezető!Mikor simán visszafordulhatna, s leguríthatná hátra, hogy induljon újra a figura, nyom egy ilyet a vakvilágba!

Nagy zsugás lehet, de adjunk neki még időt, hisz még szertelen fiatal, s ezeket a dolgokat kinőheti, nem tudok rá jobb szót, le kell tisztuljon a játéka!S igenis középső középpályásként minimálisra kell redukálni a labdavesztést, ez a legfontosabb csapatrészünk, s ezzel tudjuk sorra nyerni a meccseket, hogy Iniesta-Xavi olvassa a játékot, s borzasztó labda biztosak!

Úgyhogy Thiagonak is ezeket meg kell tanulnia, de úgy gondolom megvan benne képesség, hogy valóban meghatározóvá váljon
:wink:

szerk: köszönöm barca99, hogy más is így látja :lol: Ugyanazt írtam mint te, csak picit körmönfontabban :lol:
Ismét egyetértünk, megy ez :D Örömmel látom, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint még bőven fejlődnie kell, és idegesítőek a labdaeladásai. Más kérdés, hogy még ezzel együtt is jó nézni a játékát, meg varázslatos az a könnyedség, amivel műveli. De attól még a hiba az hiba marad. Múltkor írtam Ronaldinho topicjában, hogy az ő idejében simán belefért, hogy 10ből 4 labdát eladott, és megakasztotta a támadást, mert a maradék 6 szép lasztijával mindenkit elkápráztatott. Ugyanez Deco is, csinált 2-3 szép cselt, meg adott 2-3 szép passzt, és meg volt bocsátva az előtte eladott 4 labda. Most már, ez szerintem nem fér bele.
rufolde
Barça B

2011.07.28. 13:39:24

Leomessi14 írta:OFF;Rufolde,te rovid eletu leszel itt a forumon, ez nem chat,hasznald mar azt a szerencsetlen szerkesztes gombot.

On:Nagy kedvencce kezd valni a srac,hatalmas helyzetfelismerese van es nagyon jol lo. Tavaly Iniestahoz hasonlitottuk,de asszem 1 ev alatt anyi golt lott,amennyit Iniesta 5 alatt(nem szo szerint erteni).
Bocsi a jövőben figyelek rá:)))))))))))))))))))

Nah most szerkesztek egyet:)) Levettem a buflák sztk keretes hemüvegem,már is jobban látok:))))))))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rufolde 2011.07.28. 13:46:43-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.28. 13:29:16

Ha az Internacional ellen dicsértem, akkor ez igaz a Bayern elleni teljesítményére is, szorozva kettővel. :D

Óriási játékos lesz belőle, ami a legfélelmetesebb, fiatal kora ellenére rutinosan, lazán játszik. Csak arra kell figyelni, ne essen a ló túloldalára és túlságosan is elbizakodott legyen. De erre van az a kivételes barcelona közeg, amiben szerény maradhat.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.28. 13:07:20

Ami nekem a legjobban tetszik a srácban az a könnyedség, az a fajta brazilos lazaság ami már hiányzott. Ezzel még együtt jár a sok eladott labda is, így rengeteget kell még tanulnia, ahhoz hogy elérje pl Xavi szintjét. Egyelőre még fölösleges az összehasonlítás, azért Xavi még másik kategória, ahogy Iniesta is.
A másik hogy nem biztos hogy neki azt a szerepet kéne betöltenie amit Xavinak. Azon a poszton nem fér majd bele ennyi könnyedség szvsz, ellenben egy kötetlen poszton a támadók mögött mozogva, bejátszva akár a széleket is, el tudnám képzelni. Inkább "Iniestás" bár ez elég furcsa megfogalmazás. :) Talán még tőle is szabadabban.
Ugyanakkor ez a jelenlegi Pep-féle csapatban nem biztos hogy elfér, sőt egyáltalán nem Pep-re vall, kivétel persze Messi esetében, de ezt azt hiszem nem kell megindokolni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2011.07.28. 11:53:01

KépKép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2011.07.28. 11:49:00

Stalkyard írta:...
Nem is mondtam én sem mást, és nem is akartam összehasonlítani Őket. :-)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2011.07.28. 11:40:52

Fecooo írta: ... az igazság sztem a kettő között van:... hozzá kell szoknia a türelemjátékhoz, miközben a saját egyéniségét is meg kell őriznie..
Tökéletes megfogalmazás! Kerestem a szavakat, de egy hozzászólásban megtaláltam! Gratula!
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.28. 11:39:27

[quote="senkialfonz40"][/quote]
A Xavis dologhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy azért ő és Thiago érezhetően más típusú középpályások. Xavi a tipikus osztogató, szervező, aki kevés mozgással, sok passzal operál, míg Thiago mozgékonyabb, jól cselező játékos, amolyan tipikus irányító. Iniestához és Decohoz áll közelebb a játéka.
Ettől függetlenül igaz, amit mondtál, csak ezt jó szem előtt tartani.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
senkialfonz40
Capitá del Barça

2011.07.28. 11:33:00

Csak pár észrevétel Thiago-val kapcs.
Ezen a felkészülési "sörmeccses" tornán, akármennyire nincs is jelentősége, az egész mezőnyből nekem csak Ő tűnt ki a könnyed labdaérintéseivel, a hirtelen ritmusváltásaival, életet hozott a fásult csapatok közé. Természetesen egyetértek abban, hogy több labdát elszór, mint a Mesterek (Xavi, Ini), de már nem sokkal többet, jól látható a fejlődés. Az igazsághoz tartozik, hogy a két "Isten" is hibázott olyanokat az elmúlt idényben, amit nem hittem volna, ha nem látom saját szememmel. Egy-két stratégiailag fontos labdavesztés azért befigyel Xavinál is (valószínűleg a fáradtság hozza elő) és Ininél is, csak nem tűnik fel, mert a társak kijavítják, és nem fordul elő sokszor. Azt gondolom Thiago is "óvatosabban" játszik tétmérkőzésen, de a benne lévő potenciál akkor teljesedik ki, ha kihasználja az adottságait, az pedig a váratlan és merészebb megoldások kivitelezése. (nem arra gondolok, hogy utolsó emberként felbőrözzön valakit) Én úgy gondolom, ebben az évben már fog egyszer-kétszer-többször kellemes perceket okozni nekünk olyan produkcióval, amit nem biztos hogy várnánk Tőle! (egyelőre):-)

Még egy gondolat: Már most látszik, hogy a dinamizmusa megelőzi a Mesterét (Xavi), talán Inivel van egy szinten, a labdabiztonsága pedig olyan szintre ér nemsokára, mint az említett Társaié.
Az a véleményem, hogy minden egyes tétmeccsel értékesebb drágakővé csiszolódik a még "megmunkálatlan" gyémánt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.28. 11:21:36

Így van az aranyközépút mindig a legjobb megoldás!Biztos vagyok benne, ha alázattal csinálja tovább, akkor jó lesz!20 :!: :!: :lol: évesen még nem lehet világot megváltani!Számomra ezért is az első gólja volt példaértékű, odament, berobbant, befejelte!Ilyen váratlan húzásokat szívesen látok :lol:

off: palesszel közös véleményen lenni megtiszteltetés :lol:
Fecooo remélem előző hsz-t értetted, s nem vetted sértésnek :lol:
Vakargattam a kopaszodó bucimat :lol: így sikerült "megmagyaráznom", hogy nem 18 éves :lol:

szerk: póló linket köszöntem :wink:
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.28. 11:07:17

egy dolgot érdemes tisztába tennünk:

a Barca játéka unalmas tud lenni, ha nincsenek a topon, ugyanis ekkor valóban szinte csak tili-tolizást láthatunk...
a Barca ellenfelei a meccseken kis túlzással úgy találkoznak a labdával, mintha képen néznék, azaz érinteni ritkán adódik lehetőségük, nemhogy megjátszani...

háromféle néző létezik a mi meccseinken: az ellenfelek drukkerei, semlegesek és természetesen MI. előbbi két kategória képviselői szinte utálják a játékunkat, így nem csoda, ha néhány Barca-drukkerrel is megesik, h be-bealszik a meccsünkön...

a lényeg, h nincs baj azokkal se, akik Thiago stílusát kedvelik és azokkal se, akik szerint még érnie kell, ugyanis az igazság sztem a kettő között van: a gyereknek idén komolyodnia kell, hozzá kell szoknia a türelemjátékhoz, miközben a saját egyéniségét is meg kell őriznie, így valóban sokra viheti, miután Xavi visszavonul :)

(őőő tudom, h elég össze-visszaság lett, de remélem vmennyire érthető :D )

szerk: óóó még sokat kell "letenned az asztalra", ha meg akarsz sérteni :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.07.28. 11:23:06-kor.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.07.28. 11:06:58

Bob_Marley írta:...
El se hiszem, de teljesen egyet értünk... :shock: Ez már szinte hihetetlen... :lol:

Én amúgy Thiago nagy rajongója vagyok rég óta, ez nem titok. De azért az túlzás ami most itt megy a két-három barátságos meccs miatt... Iniesta a szezon egyik legjobbja volt, erre olyat olvasok, hogy azt a gólpassz mennyiséget amit ő termelt azt Thiago is tudná. Természetesen ez lehet, sőt talán még több KÖZVETLEN gólpasszt is adna, ki tudja. De hogy egy MU elleni Bl döntőben nem tudna olyan háromszögeket csinálni a Xavi-Messi párossal 2 angol védővel a nyakán abba is biztosak lehettek.

Iniesta és Xavi jelenleg talán a legfontosabb eleme a játékunknak. Ennyire tökéletes középpályánk még soha nem volt szerintem. Erre ezt kéne megbontani, mert a tavasz úgy sikerült ahogy, és volt pár kétgólos meccsünk? Speciel az is inkább a fáradt támadók hibája volt szerintem, Xavi meg Ini hozták a szokásosat, csak kevesebb volt az elmozgás, de ebbe tényleg ne menjünk itt bele... Egy kis csapat ellen belefér, hogy Thiago a középpályán bokából az ellenfélnek szórja oda, de egy Real, MU, vagy akár csak Villarreal ellen ez végzetes is lehet... Hagyni kell, amíg Thiago csereként tanulja a játékot a két istentől, aztán szép lassan - évek alatt - átveheti a stafétát Xavitól. De csak azért, mert tökösebb gyerek, nem kéne a Xavi-Ini párost "lenézni"...

Érnie kell még a srácnak, kell neki a rutin, hogy tudja mikor kell a flikk-flakk és mikor kell hátragurítani. Ha ezt megtanulja, akkor nagyon nagy játékos lehet itt, de amíg nem, addig ugyan az a helyzet mint Busival volt anno az elején. Van benne potenciál ez egyértelműen látszik, de csinál olyan buta hibákat, amin meccsek mehetnek el...
Lezárt