Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benne vagyokTocy írta:ááá, nem igaz, most akartam ugyanezt beírnikakasugynok007 írta:!!!FELHÍVÁS!!!
Valaki tud egy olyan Guardiolás SIG-et csinálni amin játékosként van Barca mezben????
Megköszönném!akkor, aki vállalkozik rá, megkérjük hogy rá, hogy két különbözőt csináljon...
ááá, nem igaz, most akartam ugyanezt beírnikakasugynok007 írta:!!!FELHÍVÁS!!!
Valaki tud egy olyan Guardiolás SIG-et csinálni amin játékosként van Barca mezben????
Megköszönném!
gordi. írta:http://kepfeltoltes.hu/view/110728/Thia ... es.hu_.jpg
Kérhetnék egy jó kis sig-et ebből a képből? Köszi
szerk.:közben csúnyán benéztem, h én sig-et szeretnék, nem avatart...
Messifan! ebből a képből tudnál nekem egyet csinálni? Rádbizom, a kinézetét
Vagy nem érezted az iróniát, vagy most én nem érzem az iróniát.ronaldinho89 írta:[
uramisten. szerintem az ilyen nem lehet valami szép.
egy telezsúfolt, banner lesz csak nem egy szép
sig munka. na mind1. majd valaki hátha neki áll.
én is megcsinálhatnám de sorry már a
3 emberes sigeket sem kedvelem, nem hogy a 20. de azért kíváncsi vagyok ^^
uramisten. szerintem az ilyen nem lehet valami szép.Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi
nem hagytál ki senkit ?Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi
Szerintem az csakis az alteregóm lehetnelluisllach89 írta:Mit néznél ha valaki kérte volna előtted és már használná?Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi
Sajtos-tejfölös lángosra gondoltamMessiFan írta:Sonka, sajt, zöldségek mind mehet rá? Esetleg valami külön kérés? Van még szalonna, ketchup és tejföl.bence-barca írta:ebből a képből szeretnék egy siget, ízléses effektekkel.
Ahelyett, hogy magyarázol megcsinálhatnád a kéréseketMessiFan írta:Sonka, sajt, zöldségek mind mehet rá? Esetleg valami külön kérés? Van még szalonna, ketchup és tejföl.bence-barca írta:ebből a képből szeretnék egy siget, ízléses effektekkel.
Sonka, sajt, zöldségek mind mehet rá? Esetleg valami külön kérés? Van még szalonna, ketchup és tejföl.bence-barca írta:ebből a képből szeretnék egy siget, ízléses effektekkel.
Mit néznél ha valaki kérte volna előtted és már használná?Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi
Szerintem a képeket nem gyűjtenéd össze annyi idő alattMessiFan írta:Este öt perc alatt összedobom!Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi
Este öt perc alatt összedobom!Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi