Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Elképesztő verseny volt és a kommentár minősége sem maradt el.fcbarca0827 írta:Inkább ezt nézzétek meg.Így közvetít egy normális kommentátor. (DHP-t rossznak tartom, nagyon hiányzik az M1-ről Füli.
)
http://www.youtube.com/watch?v=xior63G4 ... ideo_title
Tök jó látni végre azt, amit mindig hallgatok.Valahogy így viselkedtem az utolsó 50-en én is, mikor néztem.

kitadzsima a szemén meg fülén vette már a levegőt... semmi ereje nem maradt a végére, valszeg ők arra épitettek a taktikat, hogy 100-150 m oriasi tempoban és azzal annyi elonyt össze tudnak szedni amivel az utolso 50-re kitart. nem tartottcsababarca írta:Inkább az volt a meglepő,hogy a japán nem fáradt el a végére.

Ha nem fáradt volna el, akkor nem éri be Dani. Kitadzsima nagyon gyorsan kezdett, utcsó 50re elfáradt, de tudta,h nagy előny kell az utolsó 50re,csak így se jött össze.csababarca írta: NAgyon lazán úszott végig,szépen fel volt építve az úszása. Inkább az volt a meglepő,hogy a japán nem fáradt el a végére.
Bravó Dani!

ha annyit mondok, h amikor mi támadni akartunk (tehát, éppen csak megkaptuk a labdát), akkor is azonnal kiállítottak tőlünk vkit, az elég?Sanama írta:Nem láttam a meccset, mi volt a hosszabbításban?
pedig ez vízilabdában így megy.én azon a vonalon indulok el, hogy ilyen nézett eseményen, egy nyílt világbajnokságon elég nehéz lenne direkt hátráltatni egy csapatot.
Az a baj, hogy ez nem újdonság, Pekingben is voltak furcsaságok és amitől én nagyon félek, igaz Peking előtt is tartottam tőle, hogy egyszerűen nem fogják engedni/ hagyni, hogy zsinórban négyszeresen legyünk olimpiai bajnokok.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/vizes_vb/kem ... om-2088092
pedig sztem illene egyszer tényleg az asztalra csapni! a 3.-4. negyedben is kedveztek a szerbeknek, de az még "elmegy"...
de amit a hosszabbításban műveltek, az egyszerűen nem normális!
Ja, a 2. helyen továbbjutott.FtcSikiHun írta:Most Gyurta megmutatja a világnak