Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem, hogy olimpiai győzteseknek tele lenne a nadrágjuk, pláne, ha 3 ilyen negyed után vannak. az előző években nem követtem, de akkor volt a generációváltás, ha jól tudom, szóval az akkori bírózások minden bizonnyal jogtalanok. Ezt viszont egyáltalán nem érzem annak, sőt, amikor 12:10-re feljöttek az utolsó negyedben, még így is tudtunk lépni és 13:10 lett. de amikor már támadásnál is minket állítanak ki, akkor már nem tudom, milyen jó vízilabdázónak kell lenni, hogy ezt áthidalja egy csapat.Vito írta:nehezen fogadom el, hogy minden spori gyűlöli a magyar vízilabda sportot.
minden egyes vesztes szerb meccs után bírózni kezdünk, ami nekem is jól esett sokszor, de talán azt kellene megvizsgálni, hogy miért engedjük meg azt, hogy egy nyertes meccsbe bele tudjon nyúlni a bíró.
bosszantó a sok emberhátrány, de szinte minden meccsen az utolsó negyedben dől el, hogy nyerünk-e vagy sem. volt ma is három negyed, amikor lazán és egyértelműen vezettünk, az utolsóban pedig mindig tele a nadrág és izgulni kell. sajnos nem láttam a meccset, csak foszlányokban, de itt írtak olyat is, hogy ilyen jól talán még nem játszottunk. ezt a meccset meg kellett volna nyerni, bíró ide, vagy oda!
nehezen fogadom el, hogy minden spori gyűlöli a magyar vízilabda sportot.B. Tamás írta:Ilyen játékvezetéssel esélyünk sem volt. 13:10-től a szerbek csak emberelőnyben szereztek gólokat. Undorító egy sport ez, ahol két pszichopatán múlik vb-k és olimpiák sorsa.
Az összes vízilabda játékvezető elmehet a *. Meg a szerbek. Úgy örültek, mintha tisztán nyertek volna. Egyszer mi kapnánk ilyen hátszelet, 20-4-re nyernénk.
A VB előtt játszottunk egy felkészülési meccset, amit megnyertünk. Szóval zsinórban 1 vereség.visca el barca írta: vki kereshetne vmi statisztikát h hány meccset buktuk zsinorban ellenük...
Ezért gyűlölöm nézni a vízilabdát, amit pedig annyira szeretnék!!Annyira rossz, hogy mindig a bíráskodással kell foglalkoznunk, amikor klasszis a csapat...bence-barca írta:Ezt már megszokhattuk a VB során, de most ezen a meccsen ez nem mentség, mert az csak rajtunk múlik, h nem lőttük be a helyzeteinket.Fecooo írta:azért a szlovén bírók hathatós működése nélkül nem hiszem, h döntetlenre mentették volna a szerbek a meccset, akármennyire is elaludtunk...
És azt is tedd hozzá hogy a hosszabításban mindig kaptak emberelőnyt! Azért a VB címvédőnek ott kell lennie a döntőben...B. Tamás írta:Ilyen játékvezetéssel esélyünk sem volt. 13:10-től a szerbek csak emberelőnyben szereztek gólokat. Undorító egy sport ez, ahol két pszichopatán múlik vb-k és olimpiák sorsa.
Az összes vízilabda játékvezető elmehet a *. Meg a szerbek. Úgy örültek, mintha tisztán nyertek volna. Egyszer mi kapnánk ilyen hátszelet, 20-4-re nyernénk.
Mi nem csoda, hogy fáradtak vunk, folyamatosan 5en védekezünk.....visca el barca írta:mind a két csapat hullafáradt... nah kozbe mennek a szerbek.. de hogy ezk mennyi elonyt kapnak...
Az a baj az egésszel, hogy ugyanazt a szitut nem lehet objektívan megítélni!1szer az egyik spori kontrát fúj, a másik meg lehúzást!És ugyanaz a támadás!Megy az ölés a vízben, az utolsó negyedre volt kevés a tudomány sajnos, még ha a szlovénok valóban nem is minket részesítettek előnyben!Fecooo írta:azért a szlovén bírók hathatós működése nélkül nem hiszem, h döntetlenre mentették volna a szerbek a meccset, akármennyire is elaludtunk...
Ezt már megszokhattuk a VB során, de most ezen a meccsen ez nem mentség, mert az csak rajtunk múlik, h nem lőttük be a helyzeteinket.Fecooo írta:azért a szlovén bírók hathatós működése nélkül nem hiszem, h döntetlenre mentették volna a szerbek a meccset, akármennyire is elaludtunk...