Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs, én tv-zek, ezekhez az online stremaekhez nem értekBob_Marley írta:esetleg egy online streamet tudsz dobni?visca el barca írta:egyelore kemenyen alázzuk a szerbeket a vb elodontoben (5-1) nézi vki?
Akkor én is nézném
esetleg egy online streamet tudsz dobni?visca el barca írta:egyelore kemenyen alázzuk a szerbeket a vb elodontoben (5-1) nézi vki?
Dehogynem volt.fcbarca0827 írta: Kis Gergő 800-on hatalmasat úszott. 3,5 mp-cel döntötte meg a magyar csúcsot és 4. helyen érkezett a holnapi döntőbe.Jó persze ebben, azért már vélhetően nem nagyon van több...
eddig alatt az elmúlt 7évet érted? akkor ok:D többről van itt szó a szerbek ellen. Ha csak erre a tornára értetted, az még nem jelent sokat egy 2004 óta tartó hullámvölgynél.bence-barca írta: Viszont eddig a meccsek elején nem állt össze a védekezésünk, ezért voltak a meccseink nehezek![]()
pekingben szerencsésen elkerültük őket,szerintem ott is ők nyertek volna ha találkozunk.ozsimiki írta:Srácoknak grt! Sajnos viszont félek,h a szerbek ellen ismét megremegnek, utóbbi években "csak" az Olimpián (még jó,h az a legfontosabb) tudjuk megfirkálni őket.
Én néztemsocio66 írta:gondolom nem sokan nézték,de a pólósok megverték a jenkiket egy végletekig kiélezett meccsen és ezzel ott vagyunk az elődöntőben.
ahol is nagy valószínűséggel létrejön az elmúlt évek klasszikusa,a magyar-szerb.
ahogy nézem csütörtökön lesz a meccs,nézze meg aki tudja és szurkoljon a mieinkért.