Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A jóízlés határain belül fogalmazni nem tudok... Viszont tökéletesen kifejezi a mai popszakma és celebvilág színvonalát...
Hogy rohaggggyakmeg, de kellemetlen. Ez tényleg egy rohadék rágógumiról énekel?
Ha már Majka:S.Agüero írta:Ha már majkát emlegettétek ez előtt:
http://www.youtube.com/watch?v=ibQ3jHs4Dl4
kedvenc számom tőle, kívülről fújom a szövegét.![]()
![]()
![]()
Beszélgettünk a minőségi jó kis underground zenéről, erre ez....
De jó tisztában lenni azzal, hogy nem csak én gondolom így!Rinku írta:Supernem - Viszlát, szevasz
Supernem - Reggelig táncolni egy rossz cipőben
Élmény hallgatni őket és tisztában lenni azzal, hogy annyira még nem merültünk el a hígf*s tengerében, vannak még olyan fiatal zenekarok, akik nem az undorító, hulladék, kommersz, nyálas, hitvány pop zenét játszák, hanem kiállnak és egy szívvel-lélekkel teli showt lenyomnak! Nagyon jó koncertet adtak Hegyalján, de visszamennék!![]()
Amiket felsoroltál, azok sem rap/hiphop...lehet ha nem őket hallgatnád, még szeretnéd isshutterisland írta:majka és curtis közös száma, nálam üt, pedig nem szeretem a rapet, csak majkát, vv bécit, meg 50 centet.![]()
A Spider Baites verziója óriási, nagyon ott van a szeren, de a többi számaik se rosszak, kellemes kis együttes.Rinku írta:Mondjuk én azt hittem, hogy a Black Betty a SpiderBait találmánya (NFS 2-ből ismerhetitek sokan), ám látom nem az!
Mondjuk nekem tetszik mindkét változat, bár a SpiderBaites jobban!
Várom az ehhez hasonló zenéket!
Meg az nem is rap.Scooby Bent Bwoy írta:Jah, aki nem szereti a rapet igazán, általában ők hallgatják ezeket az előadókat...shutterisland írta:majka és curtis közös száma, nálam üt, pedig nem szeretem a rapet, csak majkát, vv bécit, meg 50 centet.![]()
bomba vagy bébiii
http://www.youtube.com/watch?v=8vSZtEvelzg
amúgy a curtis gyerek újpesten focizik, asszem az nb1-es csapatnál, valamilyen attila. (sz betűs.. )
Jah, aki nem szereti a rapet igazán, általában ők hallgatják ezeket az előadókat...shutterisland írta:majka és curtis közös száma, nálam üt, pedig nem szeretem a rapet, csak majkát, vv bécit, meg 50 centet.![]()
bomba vagy bébiii
amúgy a curtis gyerek újpesten focizik, asszem az nb1-es csapatnál, valamilyen attila. (sz betűs.. )
Széki Attila a becsületes neve.shutterisland írta:majka és curtis közös száma, nálam üt, pedig nem szeretem a rapet, csak majkát, vv bécit, meg 50 centet.![]()
bomba vagy bébiii
Káva Krú, Furakor, Samurai Flow, TM, Riddler, KK Krú, Pazta, Day, 2344, BeerSeeWalk, The Steve, 2arc, SzúnyoGyurma így hirtelen az említetteken kívül.LM10 írta:Srácok, hiphop menek!Tudnátok nekem ajánlani jó MAGYAR hiphop albumokat? Siskától megvan az összes albuma(Pokol konyhája,Dühkor,Temetetlen múlt, vs. Tkyd), Barbárfivérektől is, az összes régi Fluor Filigran, meg a régi SP albumok. Ezeken kívül csak számokat szoktam mástól hallgatni. Tudnátok ajánlani előadókat, lehetőleg albumra? DSP is jónak tűnik.
Ja bocsi, Deego összes albuma is megvanSlither írta:Akkezdet Phiai, Punnany Massif és Deego albumai kötelezőek, a többiek majd felsorolják a maradékot.LM10 írta:Srácok, hiphop menek!Tudnátok nekem ajánlani jó MAGYAR hiphop albumokat? Siskától megvan az összes albuma(Pokol konyhája,Dühkor,Temetetlen múlt, vs. Tkyd), Barbárfivérektől is, az összes régi Fluor Filigran, meg a régi SP albumok. Ezeken kívül csak számokat szoktam mástól hallgatni. Tudnátok ajánlani előadókat, lehetőleg albumra? DSP is jónak tűnik.
Akkezdet Phiai, Punnany Massif és Deego albumai kötelezőek, a többiek majd felsorolják a maradékot.LM10 írta:Srácok, hiphop menek!Tudnátok nekem ajánlani jó MAGYAR hiphop albumokat? Siskától megvan az összes albuma(Pokol konyhája,Dühkor,Temetetlen múlt, vs. Tkyd), Barbárfivérektől is, az összes régi Fluor Filigran, meg a régi SP albumok. Ezeken kívül csak számokat szoktam mástól hallgatni. Tudnátok ajánlani előadókat, lehetőleg albumra? DSP is jónak tűnik.