Pár szubjektív(!) gondolat a tegnapi meccsről:
Élőben láttam a meccset, pont Pep mögött ültem az első sorban, tehát az ő szemszögéből láttam az eseményeket.

Meglehetősen komolynak tűnt az egész meccsen, hihetetlen mennyire "látja" a meccset, azonnal ordibál a túloldalra, ha valaki rossz helyre mozog, vagy labdát ad el. Nem szeretnék a kispad oldalán játszani, rendszeresen adta a "jó tanácsokat". Amúgy meg a jó megmozdulásokat mindig megdicsérte a fiataloknál.
Kivétel volt ez alól Affellay, őt akkor is megtalálta, ha a túloldalon volt, vele ordibált a legtöbbet, állandóan az "Ibi"-t lehetett hallani. Amúgy ő sokszor nem tudja/érti a helyezkedést, sztem nincs elég esze a Barca focijához, viszont baromi lelkes, és Pep is azért foglalkozik vele, mert nagyon kedveli. Egyébként meg egy vékony roma gyerek a srác.
A játékkal nekem semmi problémám nem volt, nem hajtották szét magukat, illetve a fiatalokon kívül nem vették komolyan a meccset. Jellemző, h Pique-jék a tizik alatt végig röhögtek meg hülyéskedtek Vajmi kevés sportértéke volt a dolognak. Azt se feledjük, hogy majdnem a 3. csapatunkkal álltunk ki, azok a tizenéves gyerekek, akik múltkor a B-ben játszottak pár ezer ember előtt, most 70.000 ordító bajor előtt játszottak. A fél kezdő nyaral, a másik fele meg sérült, nincs itt gond, normális kezdővel és tét mellett 5-öt rúgunk ennek a csapatnak. Amúgy le tudtuk volna zárni a meccset a kapufánál.
Nálam a MOM Iniesta, de a gólja miatt mégis csak Thiago. Ini elképesztő, fantasztikus. Könnyed, technikailag tökéletes, mindig megveri az emberét és olyan lazán, mintha a játszótéren lenne. Soha nem láttam ilyen jó játékost. Azt a marhaságot pedig gyorsan felejtsük el, h Thiagot nem lehet komolyabb meccsen bevetni, mintha 10 éve kezdő lenne, úgy olvadt bele tegnap is a csapatba. Nagyon kedvelem Cesc játékát, parádés focista, de az érkezésével Thiago elől vesz el perceket, akkor hagyjuk a francba. Írjátok fel a kéménybe, ez a gyerek aranylabdás lesz.
Villa tényleg gyenge volt, de semmi kedve nem volt focizni, volt egy jó szabadrúgása, amúgy veszélytelen volt és lehet h bajban is lesz AS érkezésével. Pedro hatalmasat lötyögött a meccsen, jót röhögtem rajta, pályán kívül egész végig baromkodott, értékelhető megmozdulás egy sem volt.
Soriano sztem kevés, viszont a jobb hátvédünk tetszett, nem emlékeszem, h hívják. És Fontas is jó lesz, Jeffren pedig többször is megverte a védőjét, sztem hiba lenne eladni. Többiek szokásos, azt hozzátenném még, h Keita baromi stabillá tette a középpályát. Labdaszerzések tömkelege, és sztem egy eladott labdája sem volt. Illetve tetszett a 27-eske, szintén nem tudom a nevét, jól tolta abban a fél órában kb, amit kapott.
Amúgy van pár parádés fotóm, 10-15 db, amiket szívesen megosztanék veletek, hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megtenni? Ma már nem tudok ilyeneket fotózni, mert nem a földszintre szól a jegyünk, hanem az első karéjra.