Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én még Riverolát is ide sorolnám, ő is elég jónak tűnt. Amúgy azért nem rossz ez a Barca B, hiába ment el Thiago, Fontás, Nolito, Romeu is valszeg, azért még egy Masip/Oier/Mino-Montoya, Bartra, Muniesa, Planas-Dos Santos, Riverola, Kiko-Cuenca, Soriano, Tello kezdő nem hangzik szerintem rosszul, és akkor még ott van Sergi Roberto, Carmona+akik nem voltak itt, de sokat játszanak a B-ben, meg ugye Deulofeu, meg Sergi Gómez...Lionel85 írta:A fiatalok közül Cuenca és Jonathan dos Santos játéka tetszett az Audi kupán. Mindkét játékosnak lehetne majd idővel helyet szorítani a nagycsapatban, a mexikói már erősen kopogtat az ajtón, kérdés, Pep hogy gondolja mindezt és vajon felrendeli-e majd a szezonra őt.
Természetesen Fontás és Thiago is fiatalok, de hivatalosan már nem a B csapat keretének a tagjai, így őket már nem ide sorolom. Egyébként mindkét játékossal elégedett vagyok.![]()

Azért Afellay suhintása se volt gyenge...tiva írta:most neztem a meccsösszefoglalot, az elsö felidöben, amit mutattak az alapjan Soriano volt a legaktivabb csatar
Értelek hogy azzal kezdted hogy a B-ben, de felkerülni se fog soha, legalábbis én így értelmezem ezt a nyilatkozatot.shutterisland írta:én a BARCA B-re gondoltam, hogy ha ott maradna, akkor nem baj az.
főleg, ha 2 millát adnának érte...szvsz annyit megérhet nekünk is, még akkor is, ha B-ben rúgdossa a gólokat.
az első csapathoz csak akkor kerülhetne fel 1-1 meccs erejéig, ha sörmeccs van, vagy mondjuk 2-3 támadónk nem áll rendelkezésre.
bár nyilván jót tenne neki a váltás, egy gyengébb bajnokságban első osztályú csapathoz, de az sem baj, ha marad a B-ben.

Akkor így utoljára: http://www.totalbarca.com/2011/news/zub ... transfers/shutterisland írta:valóban, messi is eléggé a balost preferálja, de nem úgy, mint mondjuk robben...ha kell, a jobbost is használja leo.
más 1 : Pol Roige (juvenli B) átigazolt a realhoz...(remélhetőleg nem egy új messi akkor...)
más 2 : örülnék, ha soriano maradna a b-ben.
ennek két oka is van..az egyik az, hogy gyengülne sokat a B, ha elmenne, a másik pedig az, hogy ha netán valami csatárt fel kell vinni a padra (tegyük fel, sérülés hullám, vagy csak pihentetési szándékból), akkor jelenleg inkább soriano legyen az, ne egy 17 éves srác...mert azért 32 gól a másodosztályban akkor is megsüvegelendő.

Csak nem hinném hogy ez kedvérevaló. Már 25 éves, ahogy te is írtad csak összehozott 32 gólt, és nyilvánvaló hogy itt nincs jövője, így az ő szempontjából célszerűbb lenne távozni. A mi szempontunk természetesen az hogy maradjon mert kiegészítőnek tökéletes, de ez neki nem elfogadható, legalábbis gondolom.shutterisland írta: más 2 : örülnék, ha soriano maradna a b-ben.
ennek két oka is van..az egyik az, hogy gyengülne sokat a B, ha elmenne, a másik pedig az, hogy ha netán valami csatárt fel kell vinni a padra (tegyük fel, sérülés hullám, vagy csak pihentetési szándékból), akkor jelenleg inkább soriano legyen az, ne egy 17 éves srác...mert azért 32 gól a másodosztályban akkor is megsüvegelendő.

Volt kb. 19 éves koráig. Persze ha lehet, akkor ballal csinálja, de egyáltalán nem illetődik meg, ha jobbal kell elvállalnia, például az 5000. Barca gól, tavaly a Villarreal elleni hazai meccsen, vagy a Realnak lőtt szólógólja is jobbal volt.noname írta:Messinek is csak támaszték a jobb lába, de ez nem hátráltatja.![]()
Nem lesz soha az első csapatban mondta Zubi, kicsit nyersen is, ha marad akkor is a B csapatban.messideco írta:A rövidhírt olvasva a túráról, szemet szúrt, hogy maradhat talán Soriano, akár az első csapatnál![]()
Adná az Isten

Messinek is csak támaszték a jobb lába, de ez nem hátráltatja.shutterisland írta:még ilyen fiatalon nem bűn, ha egylábas, de el kellene kezdenie felhozni a balost...amúgy eléggé di maria-s mozgása vanSuperMessi írta:GD Szerbia ellen
http://www.youtube.com/watch?v=AXX9y5mU ... ture=feedu
Tényleg elég önző, pedig itt már azért ő a "kisgyerek", többiek idősebbek nála. Tehetsége van, nagyon kíváncsi lennék rá legalább 1 felkészülési meccsen 1 félidőn keresztül...SuperMessi írta:GD Szerbia ellen
http://www.youtube.com/watch?v=AXX9y5mU ... ture=feedu